Power Flower

În anii `90, un grup de cultivatori olandezi pasionați a călătorit în Africa de Sud pentru a colecta diverse varietăți pe care să le adauge în portofoliul lor. Ulterior probele genetice colectate, au fost folosite de către echipa RQS la crearea unei tulpini Sativa aproape pură (12% Indica), obținută exclusiv din soiurile recoltate.
 4.5/5 (303) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.00
3x
€ 20.00
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 20.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Reviews (253)
 • Customer pictures (10)

O recreere a tulpinii originare de Power Plant din Africa de Sud

Genetică și putere

În anii `90, un grup de cultivatori olandezi pasionați a călătorit în Africa de Sud pentru a colecta diverse varietăți pe care să le adauge în portofoliul lor. Ulterior probele genetice colectate, au fost folosite de către echipa RQS la crearea unei tulpini Sativa aproape pură (12% Indica), obținută exclusiv din soiurile recoltate. În curând, această nouă plantă de canabis avea să facă furori în toate cafenelele din Amsterdam, fiind prezentă și astăzi și cunoscută sub numele de Power Plant.

Varietatea noastră de Power Flower este o încercare de a recrea cele mai populare atribute ale uneia dintre cele mai cunoscute tulpini din Amsterdam. Crescută în interior, planta feminizată va atinge o înălțime de 1 m până la 1.5 m, iar în natură poate ajunge chiar și la 2 m. Climatul ideal este unul mai cald, precum California sau Italia. Poate fi cultivată și în sudul Franței sau Germania, însă climatul din nord nu reprezintă un mediu prielnic.

Recoltă și condiții de cultivare

Power Plant a fost cultura originală, destinată vânzării, de mare randament și suntem mândri să spunem că Power Flower îi duce mai departe moștenirea. Cultivatorii se pot aștepta la o recoltă de 65-85 g/plantă sau până la 550 g/m2, sub o lumină de 600 W. În exterior, producția este de peste 500-550 g/plantă, dar are nevoie de multă lumină și hrană pentru a da un astfel de randament.

Datorită recoltei bogate, perioadei de înflorire de numai 8 săptămâni și faptului că este relativ ușor de cultivat, Power Flower este fără îndoială unul dintre cele mai râvnite tulpini pentru cultivatorii comerciali. Având nevoie de multă lumină, muguri verzi, pufoși și abundenți, Power Flower este potrivită pentru metodele de cultivare Sea/Screen of green. Fiind destul de ușor de cultivat, este un soi potrivit și pentru crescătorii începători care nu doresc bătăi de cap.

Efecte

Power Flower are un gust dulce-acrișor, de lămâie și limetă, cu note subtile, proaspete de pin. Pe lângă aroma revigorantă, consumatorii se vor bucura de un ”high” ușor, însă activ și energic. Fumul plăcut, ușurința de cultivare și mugurii imenși fac din Power Flower un soi ce te va încânta și îți va întreține pofta.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 160 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: South African Sativas
 • Tip: Sativa 88% Indica 12%
 • Efect: High puternic
 • Aromă: Hash
 • Climat: Călduț

  By G. S. on 12/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Grande Qualità
  Comentariu : Semi di altissima qualità, grande serietà. Germinazione dei semi dopo solo 2 giorni... non vedo l'ora!!!

  By E. L. on 04/Sep/2019 :
  (5)

  Titlu : Gout incomparable
  Comentariu : Pousse en buisson. Excellente

  By J. D. on 24/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : satisfaction
  Comentariu : merci a royal Queen pour la livraison rapide les graine on toute germé et même ci je suis en retard je les ais mi en extérieur on verra bien encore merci

  By M. K. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Der Name ist Programm
  Comentariu : Sehr intensiver Geruch und Geschmack mit krachender Wirkung. Top.

  By Z. A. on 04/Jul/2019 :
  (4)

  Titlu : Zlotan
  Comentariu : Great shipping.

  By S. P. on 04/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Excellente découverte
  Comentariu : Pour son gout si incroyable elle fais partie de mes préférés.un très belle arbuste sans attention particulière.Merci RQS

  By M. R. on 27/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : Absoluter kracher
  Comentariu : 3 gezogen und alle drei ohne vegi ...eine hat sich selbst getoppt und hat alles gerissen was ging =) sehr kopflastig und sehr sehr stark ...bis jetzt das beste was ich je hatte

  By S. W. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Titlu : Alles Kopfsache
  Comentariu : Anbau drinnen. Erste Zucht, daher war der Ertrag des einen bestellten Samen leider niedrig - vermutlich ist dies aber meine Schuld. Haben denn Samen erst eingeweicht und dann in Küchenrolle „poppen“ lassen. :-) Hat alles toll funktioniert! Die herausgekommenen 12g schmeckten toll - frisch. Sehr anregend für die Fantasie (tolle Kopfkinos inklusive, lach) und relativ stark, wobei das ja auch immer von der Anbauweise abhängt. War toll auf Parties zu rauchen, da Power Flower dich sehr aktiv werden lässt und uns weniger in die Couch befördert hat als die mitbestellte White Widow.

  By T. N. on 21/Jun/2019 :
  (4)

  Titlu : odeur parfaite
  Comentariu : bonne odeur et bon gout a tester

  By A. K. on 28/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Excellentes
  Comentariu : J'ai reçu les graines assez rapidement et les trois ont poussé.

  By G. V. on 30/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Tres bonne reaction.
  Comentariu : Germination rapide, bonne tenue. La suite à venir..


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Toni | 2018-06-09 22:07:04

I would like to know in which temperature the plant grows the best? I grow indoor under a 400 watt lamp and the room is 200cmx100cmx100cm

Royal Queen Seeds Team

Please refer to the following link for more information: https://www.royalqueenseeds.com/blog-indoor-cannabis-growing-relative-humidity-and-temperatures-n243

From Felix | 2017-10-27 08:11:31

Hello, how long i need to vegi for a 600 wat 120x120x200?

Royal Queen Seeds Team

When growing indoor is really up to you how long you want to have the plant in Growing phase. You can force the plant to go into flowering by changing the light schedule. You can check further information in the below link: https://www.royalqueenseeds.com/content/143-the-cannabis-cultivation-timeline

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.