Ce este moneda Bitcoin?

În timp ce o mare parte din lume este încă ocupată să își bată capul cu banii numerar, există o nouă monedă pe web numită bitcoin, care a devenit o alternativă populară la alte forme de monede. Procesul de plată cu bitcoin este simplu. De asemenea, este extrem de sigur. Plata cu monede bitcoin permite oamenilor să facă tranzacții cu adevărat private pe internet. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru plățile prin intermediari. Nu este necesar să implici nici măcar banca pentru a efectua o tranzacție cu monede bitcoin. Pe lângă faptul că este un tip de monedă virtuală, moneda bitcoin nu este supusă practicilor bancare obișnuite de manipulare a monedelor. Sunt folosite proceduri specifice de codare pentru a asigura stabilitatea monedelor bitcoin și pentru a împiedica apariția acestor manipulări. Acum oricine poate folosi această monedă descentralizată. Tot ce ai nevoie pentru a începe este un computer sau un dispozitiv inteligent similar, de pe care ai acces la Internet.

De ce să folosești monede bitcoin în loc de alte opțiuni de plată convenționale?

*Metoda unică de codare, numită blockchain, folosită într-o tranzacție cu bitcoin, face imposibilă exploatarea și urmărirea tranzacției tale de către terțe părți. Acesta este un mod plăcut de a ține la distanță ochii iscoditori ai altor oameni, și chiar entitățile guvernamentale.

*Nu este doar o modalitate mai sigură de a trimite bani pe Internet, ci și o modalitate prin care cumpărătorul poate economisi bani. Acest lucru se datorează faptului că nu ești obligat să plătești diferite taxe terțelor părți, cum se întâmplă cu alte metode de plată online.

Pentru a afla mai multe despre tranzacțiile cu bitcoin, vezi următorul video:Cum să plătești cu bitcoin la Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds permite acum clienților săi să achiziționeze produse folosind tranzacții cu monede bitcoin. În primul rând va trebui să achiziționezi un portofel de monede bitcoin. Apoi, va trebui să alimentezi acest portofel cu monede bitcoin. Nu îți face griji, acest proces este destul de simplu. Odată ce ai un portofel de monede bitcoin și ai achiziționat câteva monede, poți începe să cumperi produse folosind monedele bitcoin.

Ce este un portofel Bitcoin?

Un portofel de monede Bitcoin este ca și cum ai avea un cont online pentru primirea, trimiterea și tranzacționarea de monede Bitcoin. Atunci când o persoană cumpără monede Bitcoin, acestea sunt mutate în portofelul de monede bitcoin al persoanei respective. Atunci când cumpără lucruri cu ajutorul unor Bitcoin-uri, monedele sunt scoase din portofel pentru a finaliza tranzacția aferentă achiziției. Pentru a ușura acest proces, îți vom descrie cum poți configura un cont Coinbase pentru început. Un cont Coinbase este un tip de portofel pentru monede bitcoin. Coinbase este folosit de oameni din întreaga lume pentru a face tranzacțiile cu bitcoin să fie executate fără probleme în comerțul internațional.

Configurarea unui portofel Bitcoin

1: Configurarea unui portofel Bitcoin este ușoară. Mai întâi, accesează https://electrum.org/#download. Acest link te va ghida spre pagina de descărcare a Electrum, un portofel Bitcoin simplu, sigur și ușor de utilizat.

2: Cu acest program, îți vei putea crea un portofel propriu.

3: În timpul procesului de instalare, vei primi o "Expresie aleatorie". Aceasta este o expresie de acces unică, care îți permite să îți recuperezi portofelul în cazul în care s-a întâmplat să îl pierzi sau ți s-a stricat calculatorul. Asigură-te că ai notat Expresia Aleatorie pe o bucată de hârtie și că ai ascuns-o undeva în siguranță. Să nu o dezvălui niciodată nimănui! Ar fi ca și cum ai da cuiva acces la cardul tău de credit sau la detaliile bancare!

Plata cu bitcoin la Royal Queen Seeds

Acum ai un portofel Bitcoin și vei putea face plata comenzii tale cu Bitcoin. Reține că trebuie să ai monede Bitcoin în portofel pentru a efectua o plată. Dacă nu deții nicio monedă Bitcoin, mai jos poți găsi detaliile unor vânzători de monede Bitcoin.

1: Când cumperi semințe de canabis de la Royal Queen Seeds, alege modalitatea de plată cu Bitcoin, atunci când plasezi comanda.

Buy Cannabis seeds with bitcoins

2: Odată ce ai ales modalitatea de plată, vei fi redirecționat spre o fereastră cu informațiile unice ale comenzii necesare pentru a finaliza plata.

Informațiile necesare sunt:

A. Adresa Bitcoin a Royal Queen Seeds
B. Valoarea totală a plății datorate.
C. Numărul comenzii


Buy Marijuana Seeds with Bitcoins

3: Deschide portofelul tău de monede Bitcoin.

4: Important: Asigură-te că moneda este setată pe BTC, nu pe mBTC. Acest lucru poate fi schimbat din Instrumente> Preferințe> Aspect: Unități de bază: BTC.

5: Apasă pe "Trimitere". Ar trebui să vezi următorul ecran:

6: Copiază adresa Bitcoin a Royal Queen Seeds în câmpul "Către". Ține minte că adresa afișată în imaginea de mai sus este doar un exemplu. Nu-l folosi!

7: Copiază numărul comenzii în câmpul "Descriere / mesaj".

8: Copiază suma care trebuie plătită în câmpul "Sumă".

9: Apasă pe "Trimitere" pentru a ne trimite plata!

De îndată ce am primit plata, vom începe procesarea comenzii tale și o vom trimite spre tine cât de repede posibil!

Cum să cumperi monede bitcoin

Mai jos poți găsi o listă cu vânzători de monede bitcoin:

www.bitonic.nl - Un furnizor de monede Bitcoin din Olanda
www.localbitcoins.com - O casă de schimb internațional de monede Bitcoin
www.bitbargain.co.uk - O casă de schimb de monede Bitcoin din Regatul Unit
www.clevercoin.net - O casă de schimb de monede Bitcoin din Olanda
www.bitcoinnordic.com - Un furnizor de monede Bitcoin din Scandinavia

Există cu siguranță numeroase alte site-uri de unde poți achiziționa monede Bitcoin. După cum poți vedea, este relativ ușor și sigur să faci tranzacții cu monede Bitcoin. Cu cât faci mai multe tranzacții cu acest tip de monedă, cu atât devine mai ușor.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.