• Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV
 • Royal THCV

Royal THCV

Pure African Sativa x Durban Haze

Ai auzit de THCV? Acest canabinoid nou, un văr de-al THC-ului, interacționează cu sistemul endocanabinoid într-un mod unic. Royal THCV oferă părți egale de THCV și THC - un echilibru care dă naștere unui high energizant, subtil și înălțător. Fumează sau vapează această tulpină atunci când știi că vei avea parte de o zi plină, pentru un plus de motivație și creativitate.
(8)
Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 17.00
3x
€ 43.00
5x
€ 65.00
10x
€ 120.00
25x
€ 240.00
On sale!
Pret Redus!
€ 43.00

€ 43.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (4)

Royal THCV: Bucură-te de un canabinoid rar

Royal THCV este unul dintre soiurile unice din catalogul nostru și oferă ceva ce lipsește celorlalte soiuri: concentrații ridicate de canabinoizi noi. Mai exact, acest exemplar conține THCV din abundență, un văr de-al THC-ului, care interacționează cu receptorii CB1 și CB2 din tot corpul nostru.

Royal THCV: urmașa lui Durban Haze

De ce are Royal THCV un profil canabinoidic atât de diferit față de alte soiuri? Totul se datorează geneticii. Prin încrucișarea unei tulpinii sativa africane pure cu legendara Durban Haze, crescătorii de la Royal Queen Seeds au reușit să obțină concentrații ridicate de THCV. Astfel a luat naștere un exemplar cu un profil genetic de 95% sativa și 5% indica.

Aroma, gustul și efectele tulpinii Royal THCV

Royal THCV conține un profil canabinoidic format din 7% THC și 7% THCV. Acest amestec oferă un high înălțător, creativ și subtil, perfect pentru zilele în care ai nevoie de un plus de motivație. Gustul fructat, pământiu și de plante sporește această stare mentală plăcută.

Caracteristicile de cultivare ale tulpinii Royal THCV

Royal THCV a moștenit multe trăsături de creștere de la African sativa. Prin urmare, această tulpină crește foarte înaltă în timpul fazei de vegetație și îi place să se întindă pe măsură ce începe să înflorească. Îți recomandăm să cultivi Royal THCV în aer liber, în spații mari și deschise, unde se poate întinde până la refuz și te va răsplăti cu recolte imense. Totuși, dacă o cultivi într-un cort sau într-o cameră, ia în considerare trecerea la regimul de lumină 12/12 cu aproximativ 1-2 săptămâni mai devreme decât în mod normal și nu uita să o tunzi, defoliezi și formezi în mod regulat pentru a-i controla creșterea.

Royal THCV data sheet
Tipul de Soi: THCV
THCV: 7%
THC: 7%
CBD: Scăzut
Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
Randamentul În Aer Liber: 425 - 475 gr/plant
Înălțime În Interior: 80 - 120 cm
Înălțime În Aer Liber: 140 - 180 cm
Timpul de înflorire: 9 - 10 Săptămâni
Luna recoltei: Sfârșitul lunii octombrie
Contextul Genetic: Pure African Sativa x Durban Haze
Tip: Sativa 95% Indica 5%
Efect: Clar, Înălțător, Motivant
Climat: Veri lungi
Aromă: De plante, Fructat, Pământie

  De T. D. În 09/Jan/2023 :

  Titlu : Growing pretty fast
  Cometariu : I first tried these in very small pots, then I put it in a big raised bed with organic dry amendements, cover crops... After some days of transplant shock the grow exploded. On some days the plants grew more than 2 inchs. I switched to flower a few days ago so we will see what's next...

  De I. K. În 14/Dec/2022 :

  Titlu : Awesome!
  Cometariu : After 11 weeks of flower and 3 weeks of drying and curing I can give a review: It makes you feel like you're flying without being too stoned. I really like the effect of THCv and it should be in every serious cannabis connoisseur collection :-)

  De D. W. În 21/Jun/2022 :

  Titlu : Warras
  Cometariu : Top

  De J. L. În 31/May/2022 :

  Titlu : thcv
  Cometariu : 3 graine sur 3 Germer , belle plante rapide , je revien dans trois mois quand je pourai la fume ,


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37803 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.