Raport de creștere Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic

Raport de creștere săptămânal pentru Royal Haze Automatic.


Royal Haze Automatic combină cele mai bune trăsături ale tulpinilor Amnesia Haze și Skunk cu eficiența și versatilitatea soiului ruderalis. Aceasta oferă un high cerebral, alături de o paletă de terpene fructate și pământoase. Acest hibrid rezistent asigură producții impresionante fără a ocupa mult spațiu, fiind ideal pentru cultivatorii discreți și cei care dispun de un spațiu limitat. Continuă să citești raportul nostru de creștere complet despre Royal Haze Automatic, înainte de a îți prezenta detalii despre genetica și efectele sale.

Royal Haze Auto
Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
300 - 350 gr/m2
65 - 85 cm
8 - 9 Săptămâni
THC: 15%
Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
130 - 180 gr/plant
120 - 150 cm
12 - 13 after sprouting
Clar, Înălțător

Cumpără Royal Haze Auto

Listă de echipamente

 • Cutie: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Becuri: MIGRO 200+
 • Ventilator: Blauberg Turbo — E 100
 • Ventilație: 2 x Monkey Fan 20 W oscilant
 • Sol — Amestec ușor de ghiveci
 • AirPot: 12,5 litri
 • Higrometru

Raport de creștere Royal Haze Automatic: faza răsadurilor (săptămâna 1)

Mediu de creștere: Pentru început, am luat un AirPot de 12,5 litri și am început să pregătim un mediu de creștere nutritiv pentru a îi asigura plantei noastre un ciclu de creștere corespunzător. Am adăugat 12 litri de amestec ușor de ghiveci și am presărat în el 6 grame de ciuperci micorizice, înainte de a amesteca combinația cu mâinile. Ciupercile au fost adăugate pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului de rădăcini pe parcurs.

Germinare: Am saturat mediul de creștere cu 1,5 litri de apă și am făcut o gaură adâncă de 3 cm direct în centru. După ce am așezat ușor sămânța în gaură, am acoperit-o cu sol în strat aerisit. Patru zile mai târziu, a apărut un lăstar.

Iluminat: În așteptarea apariției răsadului, ne-am îndreptat atenția asupra iluminatului. Am selectat MIGRO 200+ pentru acest proces. Oferă suficientă putere pentru a asigura creșterea optimă, degajă foarte puțină căldură, iar funcționarea sa costă foarte puțin. Am amenajat dispozitivul în partea de sus a cutiei de creștere, suspendându-l la o distanță de 40 cm de marginea superioară a AirPot-ului. După apăsarea butonului, am optat pentru un ciclu de lumină de 24 de ore pentru a promova creșterea rapidă.

Nutrienți: După apariția răsadului, am pregătit nutrienții. Am folosit următoarea formulă la un litru de apă:

 • 2 ml substanță nutritivă organică pentru rădăcini
 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml formulă de aminoacizi

După pregătirea formulei noastre, am udat planta cu 1,5 litri la două zile de la apariția lăstarului și cu 0,7 litri două zile mai târziu.

Mediu: În primele cinci zile, umiditatea relativă a continuat să scadă până la aproximativ 40%. Am vrut să prevenim aerul uscat, astfel că am așezat o oală mare de apă în cutia de cultivare și am reușit să creăm o umiditate relativă constantă de 50%.

Stadiul plantei: Spre sfârșitul fazei răsadurilor, planta noastră se înălțase mândră, atingând 9 cm, cu o tulpină groasă și robustă și mai multe seturi de frunze adevărate care începeau să apară.

Săptămâna 1

Raport de creștere Royal Haze Automatic: faza vegetativă

Faza vegetativă a avut loc în următoarele două săptămâni. În acest interval de timp, planta noastră s-a dezvoltat rapid dintr-un răsad mic într-o plantă stufoasă, producând pre-flori vizibile.

Săptămâna 2

Iluminat: Am repoziționat becul la o distanță de 40 cm față de vârful tinerei noastre plante care se află în faza vegetativă. Această distanță părea optimă pentru a determina fotosinteza și pentru a maximiza expunerea la lumină.

Nutrienți: Am hrănit planta noastră cu aceeași formulă ca și săptămâna precedentă, dar am adăugat și un supliment de 2 ml de extract de sfeclă de zahăr per litru de apă, pentru a ajuta la hrănirea microorganismelor benefice din mediul de creștere. Am administrat o porție de 1,5 litri la începutul săptămânii și 0,7 litri de soluție la mijlocul săptămânii.

Udare: Pe măsură ce planta noastră a început să se dezvolte semnificativ, am decis să o udăm și în afara programului de hrănire, pentru a ține pasul cu cerințele sale metabolice. Am saturat mediul de creștere cu 1,5 litri apă în timpul săptămânii, când solul a devenit uscat.

Mediu: Vremea uscată a determinat scăderea continuă a umidității. Am fiert o oală cu apă și am așezat-o în spațiul în creștere, pentru a menține o citire a higrometrului de 45%.

Stadiul plantei: Planta noastră avea acum o înălțime de 19 cm, cu mai multe seturi de frunze evantai complet formate. Am observat câteva pete maronii pe două dintre frunzele inferioare; din fericire, ne-am dat seama că acestea au apărut din cauza picăturilor de apă care măresc lumina și cauzează o ușoară arsură, nu din cauza unui deficit de nutrienți.

Săptămâna 2
Săptămâna 2

Săptămâna 3

Iluminat: Pentru a ne adapta nevoilor plantei noastre cu creștere rapidă, ne-am ridicat sursa de lumină cu LED, astfel încât aceasta să fie la o distanță de 35 cm deasupra coronamentului.

Nutrienți: Acum, când planta noastră și-a format un sistem radicular mai mare, am eliminat substanța pentru creșterea rădăcinii. Am hrănit specimenul o dată, la începutul săptămânii, cu 1,5 litri de soluție.

Udare: Am udat planta cu 2 litri de apă spre sfârșitul săptămânii, după ce stratul superior de sol a devenit complet uscat.

Mediu: Vremea mai rece a însemnat un mediu intern mai stabil în interiorul cutiei de creștere. Am reușit să menținem umiditatea relativă de 45% fără niciun efort suplimentar.

Stadiul plantei: Coronamentul a devenit stufos și dens, necesitând o formare ușoară. În acest moment, planta avea o înălțime de 50 cm și a început să aibă un parfum destul de pregnant. Micile pistiluri albe au început să se dezvolte la noduri, indicând primele semne de înflorire.

Săptămâna 3
Săptămâna 3

Raport de creștere Royal Haze Automatic: faza de înflorire

Faza de înflorire a avut loc pe parcursul a șapte săptămâni. În acest timp, planta noastră vegetativă stufoasă s-a întins și a dezvoltat un coronament mare de flori mature. Având în vedere mărimea ghiveciului, rezultatul final ne-a surprins cu adevărat.

Săptămânile 4 și 5

Iluminat: Am redus ciclul de lumină în prima săptămână a fazei de înflorire la 20 de ore iluminat pornit și patru ore iluminat oprit. Plantele de canabis înfloresc de obicei în condiții cu mai puțină lumină și am vrut să oferim plantei o perioadă de odihnă în timpul zilei. Becul LED a rămas la o distanță de 35 cm de coronament.

Nutrienți: Am schimbat drastic formula în această perioadă, deoarece nevoile metabolice ale plantei se modifică în timpul fazei de înflorire. Prin urmare, formula noastră s-a concentrat pe potasiu și fosfor pentru a sprijini formarea adecvată a florilor. Am folosit următoarea formulă per litru de apă:

 • 2 ml extract de aloe vera
 • 2 ml formulă cu aminoacizi
 • 2 ml extract de sfeclă de zahăr
 • 1 ml extract de alge marine
 • 2 ml fertilizator organic pentru înflorire
 • 1 ml formula cu acid humic și fulvic

Am administrat 1,5 litri de soluție nutritivă de trei ori pe săptămână, cu pauze între fiecare hrănire.

Udare: Planta noastră înfloritoare a devenit din ce în ce mai însetată. Am udat-o cu 1,5 litri de apă seara, în zilele dintre hrănire.

Mediu: Odată cu revenirea vremii calde, ne-am străduit din nou să menținem umiditatea constantă. Plantelor de canabis le place umezeala în primele etape ale fazei de înflorire. Cu toate acestea, am înregistrat citiri de aproximativ 33% în aceste două săptămâni. Am reușit să ridicăm iar umiditatea până la aproximativ 42%, iar planta noastră părea fericită și sănătoasă.

Stadiul plantei: Fiara noastră stufoasă a continuat să creeze frunze evantai și a avut nevoie de o tunsoare. Am luat foarfeca de grădină și am început să defoliem. Per ansamblu, am eliminat aproximativ 25% dintre frunzele evantai, mai ales din partea inferioară a plantei. Acest lucru a permis îmbunătățirea fluxului de aer și a pătrunderii luminii. În acest moment, grupuri dense de pistiluri au început să apară în forță.

Săptămânile 4 și 5
Săptămânile 4 și 5

Săptămâna 6

Nutrienți: În timpul săptămânii șase, am decis să adăugăm cantități mai mari de nutrienți. Am început cu aceeași formulă folosită în ultimele două săptămâni, dar am făcut următoarele ajustări:

 • 4 ml extract de aloe vera
 • 4 ml formulă cu aminoacizi
 • 3 ml extract de sfeclă de zahăr
 • 3 ml extract de alge marine
 • 3 ml fertilizator organic pentru înflorire
 • 1 ml formula cu acid humic și fulvic

Stadiul plantei: Până la sfârșitul acestei săptămâni, am observat câteva semne îngrijorătoare. Pete galbene strălucitoare au început să apară pe unele dintre frunzele evantai, iar, în cele din urmă, acestea au devenit maronii. S-a dovedit că am exagerat un pic cu nutrienți. Am stabilit o strategie diferită pentru următoarele săptămâni pentru a remedia această eroare.

Săptămâna 6
Săptămâna 6

Săptămâna 7

Nutrienți: Pentru a remedia problemele pe care le-am întâmpinat săptămâna precedentă, am renunțat la formula nutrițională și am aplicat săruri Epsom pentru a reechilibra mediul de creștere. Am adăugat 3 ml de săruri Epsom la fiecare 1 litru de apă și am administrat 1,7 litri de apă, în fiecare zi, pentru a menține plantele hrănite și hidratate.

Mediu: Ne-am propus să reducem umiditatea în timpul săptămânii a șaptea pentru a minimiza șansele de formare a mucegaiului în jurul florilor. Am fost mulțumiți de o citire de 35% și ne-am propus să o menținem de-a lungul perioadei rămase de creștere.

Stadiul plantei: Planta noastră a început să arate mai bine până la sfârșitul săptămânii. Până acum, rămăsese la o înălțime de 87 cm. Din fericire, a încetat să crească chiar când a început să se dezvolte dincolo de limitele cutiei de cultivare.

Săptămâna 7

Săptămâna 8

Nutrienți: În cursul săptămânii opt, am început să aplicăm o formulă ușoară pentru a reintroduce substanțele nutritive cheie fără a expune planta la un alt stres. Combinația a inclus săruri pentru a clăti orice reziduu și alge marine pentru a furniza un spectru larg de nutrienți. Am folosit următoarele per litru de soluție:

 • 2 ml soluție de curățare cu sare
 • 4 ml extract de alge marine

Am aplicat fiecare dintre aceste produse separat, cu soluția de curățare aplicată în a doua zi a primei săptămâni, urmată de extractul de alge marine două zile mai târziu.

Săptămâna 8

Săptămânile 9 și 10

Spălare: Am eliminat complet substanțele nutritive în ultimele două săptămâni pentru a obține un nivel maxim de aromă și finețe. Pur și simplu am saturat solul cu 3 litri de apă de două ori pe săptămână, când a devenit foarte uscat.

Stadiul plantei: Specimenul nostru a continuat să emită mirosuri puternice de citrice și pământoase, deoarece coronamentul ei se mândrea cu o selecție densă de muguri de lungă durată - fiecare având un strat gros de rășină.

Săptămânile 9 și 10

Recolta (sfârșitul săptămânii 10)

Am început recoltarea după două săptămâni de spălare, tăind planta la bază și agățând-o la uscat timp de 7 zile. Am continuat să tundem mugurii și i-am așezat în borcane cu închidere ermetică pentru conservare. Am fost extrem de mulțumiți de rezultate: pepite dense încărcate cu tricomi și pline de terpene fructate și delicioase.

Recolta (sfârșitul săptămânii 10)

Atributele genetice ale tulpinii Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic se trage din legendarele tulpini de canabis Amnesia Haze și Skunk. Cele două soiuri potente i-au transmis terpene suculente, un high electrizant și niveluri medii de CBD. Adăugarea geneticii ruderalis a asigurat o dezvoltare rapidă și rezistență. Royal Haze Automatic a apărut din acest proiect de reproducere cu un profil genetic ce conține 50% sativa, 20% indica și 30% ruderalis.

Caracteristicile de creștere ale tulpinii Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic crește aproape oriunde, fără prea multe pretenții. Aceasta se dezvoltă în sere și în solarii și se va descurca bine și în aer liber, în regiunile mai reci. Plantele de interior cresc până la o înălțime de aproximativ 65-85 cm și asigură producții mulțumitoare de 300-350 g/m². Plantele cultivate în aer liber urcă la înălțimi mai mari de 120-150 cm și produc până la 180 g/plantă. Royal Haze Automatic parcurge întregul ciclu de creștere în doar zece săptămâni.

Efectele și aroma tulpinii Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic exercită un high energizant și motivant. Genetica ei sativa și terpenele ei cerebrale încing sistemul nervos central și dau naștere gândurilor creative și unei concentrări impecabile. Profită din plin de acești muguri bucurându-te de ei dimineața alături de o ceașcă proaspătă de cafea. Un nivel de THC de 15% are ca rezultat un high euforic, dar niciodată copleșitor. Datorită aromelor de citrice, ierburi și dulci, fiecare fum este aromat și gustos.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.