By Luke Sholl


Jointurile fac de mult timp parte din cultura marijuanei. Mulți le îndrăgesc pentru că sunt simplu de utilizat, practice și aromate. Cu toate acestea, pot apărea situații în care foițele pentru fumat nu sunt disponibile. Mai mult decât atât, unora nu le place să fumeze jointuri pentru că nu sunt încântați de ideea de a fuma foițele. Alții pur și simplu preferă să consume marijuana prin alte metode pe care le consideră mai plăcute sau mai convenabile. Oricare ar fi motivul, există o gamă largă de metode alternative pe care le poți folosi pentru a fuma. Iată o listă cu unele dintre cele mai cunoscute alternative pentru foițele de rulat.

VAPORIZATOARE

Vaporizatoarele au devenit una dintre cele mai frecvente modalități de a consuma produse din marijuana. Ierburile uscate, uleiurile, cerurile, distilatele și alte concentrate, precum shatter sau budder, pot fi transformate în vapori și inhalate.

Vaporizatoarele nu sunt doar flexibile în utilizarea lor, ci sunt și o alternativă semnificativ mai sănătoasă la fumat. Acest lucru se datorează faptului că vaporii de marijuana conțin mult mai puține toxine și agenți cancerigeni decât fumul de marijuana.

Vaporizatoarele au fost inventate mai întâi ca o metodă mai sănătoasă de a consuma tutun, dar au evoluat într-una dintre cele mai sigure, mai convenabile și mai plăcute modalități de a consuma marijuana.

Vaporizatoarele funcționează cel mai bine la temperaturi cuprinse între 140-205°C (285-400°F). Temperaturile din afara acestui interval riscă să lase în urmă canabinoizii sau să îi ardă și să îi transforme în fum. Macină buruienile înainte de vapare pentru a te asigura că se vaporizează complet și uniform.

Vaporizers from Royal Queen Seeds

Există mai multe tipuri de vaporizatoare. Fie că vrei să vapezi acasă sau în tranzit, există o gamă largă de opțiuni și oferte de preț dintre care poți alege. Unele tipuri de vaporizatoare, cum ar fi stilourile de vapat, de exemplu, au devenit foarte populare și, prin urmare, foarte scumpe.

În ultimul rând, nu toate vaporizatoarele sunt durabile. Stilourile sau cartușele de vapat de unică folosință sunt acum vândute în dispensare din toată America de Nord. Aceste vaporizatoare utilizează baterii simple, mici și ieftine, în loc de unități de încălzire complexe. Acestea sunt de obicei vândute sub formă de pachet cu un anumit tip de concentrat, cum ar fi uleiul sau distilatul de THC. Odată ce concentratul atașat este vapat complet, stiloul urmează să fie aruncat.

PIPE

Pipele sunt disponibile în toate formele și dimensiunile. De asemenea, acestea pot fi realizate din orice tip de material, inclusiv sticlă, metal, lemn și lut. Diferite materiale produc fum cu gust ușor diferit, astfel că mulți au preferințe în ceea ce privește pipele. Pipele sunt foarte convenabile pentru că, de obicei, sunt foarte ușor de transportat și de utilizat.

Pentru ca materialele să ardă uniform într-o pipă, acestea trebuie să fie bine măcinate în prealabil. Dacă pipa are un orificiu de carburare în lateral, asigură-te că o acoperi când aprinzi planta și că o eliberezi când inhalezi.

Dacă ai materialele potrivite, pipele pot fi realizate chiar și acasă. Citește mai departe pentru a afla cum poți face pipe din obiecte precum mere, coceni de porumb și sticle de apă.

PIPE


BONGURI

Multe persoane preferă să fumeze iarbă din bonguri pentru că devin foarte high foarte rapid. Nu numai că bongurile îți creează o stare de high mult mai pronunțată decât jointurile, dar sunt și mult mai convenabile, pentru că te scutesc de efortul de a rula un joint. Singurul dezavantaj real în ceea ce privește bongurile este că necesită apă pentru a funcționa corect. Aceasta poate fi o problemă dacă nu ai acces ușor la apă sau verși apa din bong.

Bongurile pot fi realizate din multe tipuri de materiale, inclusiv sticlă, metal, plastic, ceramică și chiar și anumite tipuri de lemn, precum bambusul. De asemenea, sunt disponibile în diferite modele, inclusiv bonguri cu carburator, bonguri cu percolator, bonguri cu mai multe camere, bonguri cu tub drept, bonguri în formă de pahar de laborator și bonguri gravitaționale.

BONGURI

BONGURI GRAVITAȚIONALE

Bongurile gravitaționale sunt denumite astfel datorită tehnicii pe care o folosesc pentru a produce fum. Acestea sunt cunoscute și sub numele de bonguri cu apă, deși sunt în esență același lucru. Bongurile gravitaționale pot fi realizate dintr-o gamă largă de materiale accesibile, precum pepeni verzi, dovleci, cutii de lapte și găleți de vopsea. În esență, pentru a face un bong cu apă, vei avea nevoie de un recipient pentru apă și de o sticlă de plastic pentru fum.

Pentru a face un bong gravitațional, urmează acești pași:

 1. Taie sticla de plastic în două.
 2. Acoperă orificiul gurii cu folie de aluminiu. Modeleaz-o în formă de bol.
 3. Fă găuri în folie pentru fluxul de aer.
 4. Umple recipientul cu apă.
 5. Așază sticla în recipientul cu muștiuc deasupra nivelului apei.
 6. Pune iarba pe folie și aprinde-o.
 7. Trage sticla în sus în timp ce aprinzi, pentru a o umple cu fum.
 8. Împinge sticla în jos în apă, în timp ce inspiri, pentru a forța ca fumul să urce în plămâni.

BUBBLER

Bubbler-ele sunt o combinație între o pipă și un bong. Într-un fel, acestea captează tot ce este mai bun din ambele lumi. Suficient de mic pentru a putea fi manevrat în mod convenabil ca o pipă, dar realizat pentru a îți da aceeași stare de euforie ca un bong. Bubbler-ele sunt de obicei fabricate din sticlă și au o cameră rotundă fie pe fund, fie pe lateral. Camera este umplută cu apă, iar iarba intră în bol. Dacă vrei să încerci ceva diferit sau dacă vrei să găsești o versiune mai portabilă a bongului tău, poți încerca un bubbler.

BUBBLER

OPȚIUNI DE RULARE ALTERNATIVE

Dacă nu mai ai foițe de rulat, nu uita că poți folosi și alte materiale pe bază de hârtie ca înlocuitori. Articole precum foi pentru țigări, ambalaje de gumă și chiar pagini din Pagini Aurii pot fi folosite ca înlocuitor pentru foițele de rulat obișnuite. Hârtia utilizată în Pagini Aurii este foarte subțire și foarte asemănătoare cu foițele de rulat. Și pentru că hârtia este foarte subțire, vei putea să o sigilezi cu ușurință cu salivă, la fel cum ai face cu foițele obișnuite. Deși foile pentru țigări sunt de obicei mai groase, ambalajele de gumă au o grosime și o fragilitate asemănătoare foițelor de rulat.

Când vine vorba de utilizarea unor foițe alternative, asigură-te că le manipulezi cu atenție pentru a evita rupturile. În plus, ai grijă când introduci filtre, pentru a evita să rupi accidental hârtia.

METODA SOLARĂ

Aceasta este o metodă care se va potrivi fanilor lui MacGyver fumători de canabis. Valorificând puterea soarelui, puteți obține un pic de euforie relativ ușor. Desigur, este necesară o sursă bună de lumină solară, și dacă te afli într-un loc însorit într-o după-amiază și dorești să te bucuri de un fum fără să fii nevoit să utilizezi o brichetă, aceasta ar putea fi soluția perfectă pentru tine.

Există câteva modalități diferite pentru a reuși acest lucru. Una constă în folosirea unei lupe pentru a aprinde vasul ca să tragi un fum prin metoda solară. Fără butanul de la o brichetă sau fără o flacără, rezultatul este canabisul pur.

Sau, dacă ai chef să îți construiești propriul dispozitiv de fumat solar, este posibil să pui o bucățică sau două de canabis într-un recipient din sticlă și să folosești un dop pentru a sigila. Ia sticla și așaz-o în lumina directă a soarelui. Unele persoane chiar pun sticla pe suprafețe încălzite, cum ar fi o antenă TV de satelit veche. Oricum, poți opta pentru utilizarea lupei dacă dorești o sursă de căldură mai controlată. Durează cam un minut până când sticla se umple cu fum. Desfă dopul și inspiră. Ușor.

METODA SOLARĂ

NARGHILELE

Termenul narghilea este derivat din cuvântul urdu "huqqa", care înseamnă "pipă". Aceste tipuri de dispozitive de fumat au fost utilizate în subcontinentul indian și s-au răspândit rapid în Imperiul Otoman. Pe măsură ce au devenit o metodă extrem de populară de fumat tutun, aceste instrumente au ajuns și în Europa și Asia. Fumatul de marijuana dintr-o narghilea poate părea oarecum complicat, dar nu este.

Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de o narghilea, cărbuni, folie de aluminiu, clește, apă și, dacă dorești, shisha cu care să amesteci iarba. Dacă vrei să amesteci iarba ta cu shisha sau tutun, așază-l la fund, cu canabisul deasupra. Acest lucru va oferi o anumită umiditate pentru iarbă, astfel încât să nu se usuce în timp ce fumezi.

Metoda fumatului cu narghilea este foarte eficientă și pentru hașiș. Amintește-ți doar să umbli cu grijă cu cărbunii și să nu tragi de muștiuc, pentru a împiedica căderea pipei.

NARGHILELE

PLATFORME DAB

Platformele dab îți permit să consumi extracte de canabis extrem de puternice, precum shatter, fagure de miere și budder. În esență, platformele dab folosesc o metodă de vaporizare rapidă pentru procesarea concentratelor. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să utilizezi un arzător în loc de o brichetă. Avantajul utilizării platformelor dab este, desigur, starea de high intensă pe care o poți obține. Deoarece extractele pe care le prelucrează platformele dab sunt extrem de potente, îți vor crea probabil un high mai intens decât oricare altă metodă de pe pagina aceasta.

Multe persoane cred că dabbing-ul este o metodă mai sănătoasă de a consuma marijuana în comparație cu fumatul, deoarece, de obicei, nu implică arderea. Datorită acestui lucru, vaporii rezultați sunt mai „puri” decât fumul obișnuit de canabis.

PLATFORME DAB

MERE

Pipele din mere sunt un mod distractiv și convenabil de a fuma canabis. Merele sunt unul dintre cele mai populare și accesibile fructe din lume și pot fi transformate foarte ușor în dispozitive de fumat. Tot ce ai nevoie pentru a face o pipă din mere este un măr, un stilou și poate niște folie de aluminiu.

Înainte de a începe, asigură-te că alegi un măr proaspăt care nu se rupe în bucăți. Acesta trebuie să fie rezistent pentru că vei face găuri în el. În plus, pot fi folosiți înlocuitori ai stiloului, precum capace de stilouri, creioane sau paie rezistente, dar acestea nu sunt recomandate.

Pentru a face o pipă din măr, urmează acești pași:

 1. Introdu stiloul în măr pentru a crea un tunel din partea de sus (tulpină) până la mijlocul/partea de jos a mărului.
 2. Folosește stiloul pentru a crea un alt tunel în partea laterală a mărului. Acest tunel ar trebui să se unească cu cel din mijloc, oferind un flux de aer nerestricționat.
 3. Căptușește mulajul natural al mărului de unde a ieșit tulpina cu folie de aluminiu pentru a crea un bol.
 4. Fă găuri în folia de aluminiu pentru a permite fluxul de aer.
 5. Așază iarba deasupra foliei de aluminiu, aprinde și trage prin orificiul lateral.
 6. Unele persoane preferă să realizeze un al treilea tunel pe cealaltă parte a mărului pentru a funcționa ca un carburator. Acest lucru este posibil, dar nu este deloc necesar.
MERE

COCENI DE PORUMB

Cocenii de porumb au devenit foarte populari printre fumătorii care se gândesc la sănătatea lor. În Jamaica și California, cocenii de porumb sunt utilizați în mod regulat ca alternative la foițe de rulat sau alte dispozitive. Deoarece cocenii sunt naturali, aceasta este considerată a fi una dintre cele mai sănătoase metode de fumat canabis.

După uscare, cocenii de porumb sunt ușor de rulat. În plus, aceștia sunt fibroși, ceea ce înseamnă că pot fi sigilați bine pentru a ține marijuana în interior și vor fi fumați înceți, asemenea foițelor. În cazul în care cauți un mod distractiv, sănătos și creativ de a fuma marijuana, încearcă coceni de porumb uscați.

COCENI DE PORUMB

CUȚITE FIERBINȚI

El mètode del ganivet calent és una de les formes més antigues conegudes de fumar cànnabis o haixix. L'única cosa 

Metoda cuțitului fierbinte este una dintre cele mai vechi modalități cunoscute de fumat canabis sau hașiș. Ai nevoie doar de sunt unul sau două cuțite și un element de încălzire. Dacă folosești un aragaz, pornește-l la foc mediu și așază cuțitele de oțel peste arzător. Acest lucru le va permite să se încălzească, pentru ca iarba să se lipească de ele. Când cuțitele sunt suficient de fierbinți, așază o bucată de mugur pe unul dintre ele și preseaz-o cu celălalt. Inspiră marijuana pe măsură ce începe să scoată fum.

Când folosești cuțite fierbinți, ai grijă să nu te arzi cu mânerele lor. Când ating marijuana, vor începe imediat să producă fum, așa că fii pregătit să inhalezi.

Dacă vrei, poți aduce mici modificări metodei. Unele persoane preferă să taie o sticlă de plastic în două și să o folosească ca instrument de aspirație. Se poate folosi și o rolă de prosoape de hârtie din carton. În plus, unele persoane aleg să omită cuțitele cu totul și să își așeze marijuana direct pe elementul de încălzire folosind o folie. Această metodă funcționează la fel de bine, dar oferă la fel de puțin control asupra direcției fumului (ca să nu mai vorbim de riscul de a îți arde fața), făcând necesară utilizarea unei role de carton sau a unei sticle de plastic tăiate.

CUȚITE FIERBINȚI

PLĂMÂNI DIN PLASTIC

Plămânii din plastic nu sunt doar ușor de făcut, dar te vor ajuta să devii și foarte high. Plămânii imită aceeași funcționalitate a fluxului de aer ca și bongurile. Pentru a face un plămân de plastic, vei avea nevoie de un recipient din plastic, precum o sticlă de 2 l, foarfece, folie de aluminiu, bandă adezivă și o pungă de plastic. Sticlele de 2 l tind să funcționeze foarte bine, dar poți folosi și un recipient de 4 l.

Pentru a face un plămân, urmează acești pași:

 1. Taie recipientul de plastic în două.
 2. Folosește bandă adezivă pentru a atașa punga de plastic la fundul recipientului, sigilându-l.
 3. Așază folia de aluminiu pe muștiucul recipientului. Modelează în formă de bol.
 4. Fă găuri în folie.
 5. Pune marijuana deasupra foliei.
 6. Trage de pungă în timp ce aprinzi buruiana, pentru a crea aspirație.
 7. Când punga este plină, ridică folia și inspiră.

Când realizezi un plămân, capacitatea recipientului va depinde de mărimea pungii folosite. Drept urmare, cu cât punga este mai mare, cu atât mai mult fum va ține plămânul și cu atât mai high vei deveni tu.

PLĂMÂNI DIN PLASTIC

DOZĂ DE ALUMINIU DE SUC

Nu există o metodă de fumat marijuana mai puerilă decât fumatul de marijuana dintr-o doză de aluminiu de suc. O metodă favorită printre fumătorii începători, dozele de aluminiu pot fi transformate rapid în dispozitive de fumat. Pur și simplu îndoaie doza în jumătate, fă câteva găuri în cuta creată și o gaură de carburare în lateral. Pune iarba în cută, aprinde-o și inspiră prin muștiuc.

Deși dozele de aluminiu funcționează ca dispozitive de fumat, multe persoane își fac griji cu privire la posibilele efecte negative asupra sănătății. Aluminiul din care este făcută doza poate să nu fie la fel de sigur de fumat ca folia de aluminiu. În plus, cerneala de pe doză poate elibera substanțe chimice atunci când este încălzită. Ca atare, chiar dacă metoda funcționează, ar trebui utilizată rar.

Există însă și persoane care preferă fumatul dintr-o doză de aluminiu. Fanii acestei metode susțin că high-ul este mai intens datorită moleculelor reziduale de zahăr și cafeină din doză. Deloc surprinzător, nu există cercetări care să confirme aceste afirmații.

DOZĂ DE ALUMINIU DE SUC

STICLĂ DE APĂ

La fel ca dozele de aluminiu și recipientele de 2 l, sticlele de apă din plastic pot fi adaptate pentru a deveni instrumente de fumat. Fă o gaură în partea laterală a sticlei, pune o folie de aluminiu pe muștiuc (în formă de bol), fă câteva găuri în folie și voila! Ai o pipă din sticlă de apă. Unii preferă să facă gaura pe fundul sticlei, dar va funcționa la fel de bine indiferent de locul unde este făcută. Pipele din sticle de apă pot fi frustrante la utilizare, deoarece necesită menținerea la un unghi oarecum ciudat în timpul folosirii. Așa că ai grijă să nu scoți din greșeală iarba din bol atunci când o aprinzi.

STICLĂ DE APĂ

BLUNT-URI CU TRANDAFIR

Nu se vorbește frecvent despre blunt-urile cu trandafir atunci când vine vorba de metode alternative de fumat. Cu toate acestea, multe persoane susțin că sunt la fel de eficace ca toate celelalte metode de consum de canabis. Pentru a pregăti un blunt cu trandafir, vei avea nevoie doar de 3 petale de trandafir și un cuptor funcționabil.

Pentru a pregăti blunt-ul, preîncălzește cuptorul și pune deoparte 3 petale de trandafir. Când cuptorul este suficient de fierbinte, așază-le pe o tavă în interiorul cuptorului timp de aproximativ 10 secunde. Scoate tava, linge petalele de trandafir și lipește-le împreună pentru a le înfășura sub forma unui blunt. Pune-le înapoi în cuptor pentru încă 10 secunde. Nu le lăsa să se usuce sau să fie prea crocante, deoarece ar putea cauza probleme la rulare. Pur și simplu scoate-le din cuptor, lasă-le să se răcească pentru o clipă și rulează-ți un blunt cu trandafir.

BLUNT-URI CU TRANDAFIR

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.