• Pachetul Energie
  • Wedding Crasher
  • Royal Runtz
  • Mimosa

Pachetul Energie

Ai nevoie să rămâi productiv, concentrat sau creativ? Atunci pachetul Energie este ideal pentru tine, cu semințe din cele mai energizante trei tulpini: Wedding Crasher, Royal Runtz, și Mimosa.
On sale!
Pret Redus!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Pachetul Energie: pentru concentrare puternică, motivație și creativitate

Este distractiv să te relaxezi cu filme vizionate în maraton alături de gustările preferate, dar această activitate nu este pentru toată lumea. Dacă îți place să te energizezi puțin înainte de antrenament, în timp ce lucrezi sau ai nevoie de un ajutor pentru a-ți canaliza energia creativă, acest pachet de semințe este pentru tine. Tulpinile din acest pachet sunt ideale atunci când ai nevoie de o explozie de energie pozitivă, concentrare clară sau inspirație creativă. Fie că le fumezi singur dimineața sau cu prietenii asupra serii, tulpinile din pachetul nostru Energie îți vor oferi de fiecare dată acel high energizant și pozitiv pe care îl cauți.

Wedding Crasher, Royal Runtz, and Mimosa: un trio plin de energie

Pachetul nostru Energie conține semințe din următoarele trei tulpini energice:

• Wedding Crasher: Având un profil bogat în terpene și un high energizant, ideal pentru a distruge ringul de dans, Wedding Crasher vine susținut de un nivel de THC de 21%.

• Royal Runtz: Acest descendent ultra-puternic (27% THC) al lui Zkittlez și Gelato oferă un zumzet pseudo-psihedelic, creativ, care durează ore întregi, ca să nu mai vorbim de arome dulci decadente.

• Mimosa: O tulpină de vis, relaxantă, cu 21% THC, Mimosa este ideală pentru atingerea unei stări de flux meditativ sau pentru concentrarea pe perioade îndelungate.
----
Propoziție scurtă: O explozie instantanee de energie, oricând ai nevoie.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37794 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.