• Pachetul super productiv
 • Royal Moby
 • Green Gelato
 • Shogun

Pachetul super productiv

Ce cauți la o tulpină de canabis? Dacă te atrage productivitatea, atunci nu căuta mai departe de pachetul super productiv. Fiecare componentă a acestui trio e concepută pentru a produce un volum masiv de muguri în timpul etapei de înflorire. Însă aceasta nu este singura lor calitate. Toate trei conțin, de asemenea, niveluri mari de THC și suficiente terpene pentru a-ți parfuma spațiul de creștere.
(2) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 76.00

€ 76.00 (-0%)

instead of € 84.50

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (2)

Pachetul super productiv: umple-ți borcanele cu marfă

Tulpinile de canabis au caracteristici variate care le fac atractive pentru cultivatori. Pe lângă aromă și efect, majoritatea cultivatorilor sunt preocupați de potențialul de productivitate al unui anumit soi. Dacă faci parte dintre cei cărora le place să umple borcanele cu marfă până la limită după fiecare recoltă, trebuie să semeni aceste semințe și să vezi tu însuți cum arată recoltele uriașe!

Green Gelato, Royal Moby și Shogun — Puteri super productive

Condițiile de mediu joacă un rol cheie în obținerea unor recolte mari, însă unele tulpini sunt genetic concepute pentru a oferi rezultate fantastice de fiecare dată. Cele trei tulpini din pachetul super productiv îți vor aduce un zâmbet pe buze când le vei vedea ramurile îndoindu-se sub greutatea mugurilor plini de rășină. Să vedem ce au de oferit aceste tulpini:

• Green Gelato: Acest soi puternic și aromat va produce până la 700 g/m² în interior - este o cantitate mare de iarbă! Dacă preferi să cultivi afară, pregătește-te să usuci și să conservi până la 800 g/plantă.

• Royal Moby: Pe lângă high-urile cu mintea limpede, Royal Moby oferă rezultate superbe aproape oriunde este cultivată. Poți obține până la 600 g/m² de la exemplarele de interior și 650–700 g/plantă de la cele cultivate în aer liber.

• Shogun: Efectele puternice, gustul pământos și productivitatea mulțumitoare fac din Shogun tot ce ți-ai putea dori. Această plantă puternică oferă o producție de până la 600 g/m² în interior și 650–750 g/plantă când este cultivată în aer liber.


  De A. J. În 15/Nov/2023 :

  Titlu : absolute best
  Cometariu : the 3 of the best strains

  De F. R. În 26/Jan/2023 :

  Titlu : Great Value Pack
  Cometariu : Fantastic quality seeds and great selection for this pack! High yields indeed and lovely flavours!


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.