• Pachet tulpini rezistente
 • Northern Light
 • Shining Silver Haze
 • Critical

Pachet tulpini rezistente

Întâlnești mai multe afide decât ți-ai dori atunci când te plimbi prin grădină? Florile tale sunt afectate de făinare din cauza condițiilor umede? Indiferent de dificultățile cu care te confrunți, cele trei tulpini din pachetul acesta îți vor spori șansele de succes atât în interior, cât și în aer liber.
(3) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

instead of € 67.50

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (2)

Pachet tulpini rezistente: Soiuri dure pentru grădinile aflate sub asediu

Cultivarea de canabis este destul de provocatoare, mai ales atunci când ai de-a face cu boli și dăunători. Aceste amenințări sunt greu de evitat în totalitate, dar dacă alegi genele potrivite poți îmbunătăți sănătatea și rezistența culturii tale. Cele trei soiuri din acest pachet sunt pregătite să facă față cu ușurință acestor amenințări.

Northern Light, Shining Silver Haze și Critical - Cel mai mare coșmar al oricărui dăunător

Nu toate soiurile de canabis fac față cu brio dăunătorilor, bolilor și vremii nefavorabile. De fapt, aceste provocări reduc în mod frecvent randamentul sau chiar distrug o cultură. Din fericire, crescătorii noștri au creat un trio de soiuri codate genetic pentru a face față acestor condiții supărătoare mai bine decât majoritatea tulpinilor. Bucură-te de un avantaj cu Pachetul cu tulpini rezistente:

- Northern Light: Cei mai mulți cultivatori sunt atrași de acest soi datorită efectului profund moleșitor și randamentelor mari. Pe lângă toate acestea, acest soi legendar se mândrește și cu gene rezistente, care îl ajută să fie puternic atunci când se confruntă cu dăunători și cu condiții meteorologice nefavorabile.

- Shining Silver Haze: Pentru unii dintre noi poate fi dificilă cultivarea în aer liber. Secetele, valurile de frig, presiunea afidelor și excesul de umiditate din timpul fazei de înflorire pot avea un impact asupra rezultatului final. Shining Silver Haze face față acestor provocări cu capul sus, datorită producției sale abundente de tricomi.

- Critical: Această tulpină valorifică un profil terpenic picant și complex, alungând erbivorele înfometate și insectele dăunătoare. Dacă te lupți în mod constant cu infestările, Critical îți va oferi cele mai bune șanse de succes. Cultivă lângă ea câteva plante companion, oferindu-i astfel o mână de ajutor.


  De S. K. În 25/Apr/2024 :

  Titlu : Resistenz-Mix
  Cometariu : Keimen gut, 2 bis 3 Tage. Sind leider nicht so robust wie beschrieben, Trauermücken machen den Pflänzchen ganz schön zuschaffen. Alle Samen sind aufgegangen

  De F. R. În 09/Jan/2023 :

  Titlu : RESISTANT
  Cometariu : Very good


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.