• Pachet Cafenea Clasic
 • Amnesia Haze
 • Northern Light
 • White Widow

Pachet Cafenea Clasic

Pasionații de cafenele sunt foarte familiarizați cu aceste soiuri. Amnesia Haze, Northern Light și White Widow au toate ceva deosebit. Totuși, toate trei au și ceva în comun: ele sunt extrem de populare în cafenelele din Amsterdam. Fiecare tulpină este perfectă pentru un moment diferit al zilei. Soiurile Cafenea Clasic te vor menține binedispus toată ziua.
(2) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 61.00

€ 61.00 (-0%)

instead of € 68.50

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (2)

Pachetul Cafenea Clasic: nostalgia orașului Amsterdam

Unele tulpini merg pur și simplu împreună - sunt ca o familie mare, diversă, dar fericită. În cazul soiurilor Cafenea Clasic, aceste trei soiuri legendare și-au făcut fiecare un nume uriaș în locațiile din Amsterdam unde se consumă iarbă.

Prezentarea soiurilor Cafenea Clasic: Amnesia Haze, Northern Light și White Widow

Dacă ai fost vreodată la Amsterdam, cunoști bine aceste tulpini tradiționale. Cu toate acestea, chiar și cei care nu au pășit niciodată în aceste apreciate locații olandeze sunt familiarizați cu astfel de soiuri datorită influenței lor vaste. Însă aceste tulpini sunt renumite și pentru altceva decât influența lor internațională - toate au terpene gustoase și niveluri mari de THC.

Indiferent dacă ai chef de o sativa, indica sau ceva hibrid, vei găsi sigur o tulpină în pachetul Cafenea Clasic care să fie potrivită:

• Amnesia Haze: Cu o explozie dulce de citrice, 22% THC și recolte uriașe în interior și în exterior, acest soi cu dominanță sativa oferă un high cerebral, inspirațional, care i-a stabilizat statutul de simbol al cafenelelor.

• Northern Light: De cealaltă parte a spectrului genetic, Northern Light este aproape complet de origine indica, oferind un high intens, narcotic, cu ajutorul a 18% THC și a terpenelor iuți, pământoase; este un favorit al cunoscătorilor de tulpini calmante.

• White Widow: Acest soi echilibrat indica-sativa se mândrește cu muguri extrem de rășinoși care oferă un high clocotitor alimentat de 19% THC și terpene picante, pământoase și fructate.


  De F. F. În 09/May/2024 :

  Titlu : Old and Gold
  Cometariu : can not make any mistake here. 4/5 Seeds flowered

  De J. S. În 18/Oct/2022 :

  Titlu : Classical mix of the best
  Cometariu : Love this combination :)


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From Frank Simons | 2022-12-24 22:40:00

Hallo sind die Samen von den Mix Packs Autoflowering oder Photoperiodich.

Royal Queen Seeds Team

Hello, this seeds are photoperiods.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.