• Pachet Triple Cheese Burger
 • Royal Cheese (Cu Înflorire Rapidă)
 • Royal Cheese Automatic
 • Blue Cheese

Pachet Triple Cheese Burger

Cu aroma lor deosebită, acrișoară, dulce și ușor picantă, e lesne de înțeles că poți mirosi de departe tulpinile Cheese. Dacă vrei să-ți condimentezi următoarea recoltă cu o delicatesă Cheese, atunci trebuie să știi că acest mix de semințe conține trei dintre cele mai bune tulpini de Cheese pe care le avem.
(1) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

instead of € 61.50

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Pachet Triple Cheese Burger: Niciodată nu te saturi de Cheese

Tulpinile Cheese au o aromă aparte, acrișoară, pământoasă și de nuci. Un soi crescut pentru prima dată în Regatul Unit, la finalul anilor '80, Cheese și-a creat rapid drum spre Europa continentală și apoi în restul lumii. Astăzi, Cheese este un nume cunoscut printre pasionații de canabis care apreciază aceste varietăți pentru aromele lor unice și complexe, pentru efectele profund relaxante și perioadele rapide de înflorire, ideale pentru climatele mai reci. Dacă ești pasionat de Cheese, pachetul nostru mixt Triple Cheese Burger se mândrește cu un amestec perfect din aceste varietăți delicioase, pentru a adăuga ceva deosebit grădinii tale de canabis.

Fii mai deosebit cu Royal Cheese, Blue Cheese și Royal Cheese Auto

Pachetul nostru delicios Triple Cheese Burger conține semințe de la cele mai bune tulpini Cheese pe care le avem:

• Royal Cheese: Acest sortiment de cinci stele, cu părinți premiați precum Afgan și Skunk, se mândrește cu un timp rapid de înflorire de doar 7-8 săptămâni, 17% THC și producții mari de muguri dulci și aromați.

• Blue Cheese: O încrucișare delicioasă și fină de Blueberry și Cheese, acest soi aduce note dulci, acrișoare și de mosc, alături de 19% THC.

• Royal Cheese Automatic: O versiune și mai rapidă a clasicei Cheese, Royal Cheese Automatic combină o aromă intensă picantă cu un randament crescut, în doar 11-12 săptămâni de la germinare.


  De F. F. În 09/May/2024 :

  Titlu : This tasty f@*k&r goes off like hell
  Cometariu : Nearly every seed flowered and they grow fast alright


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37823 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.