10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

  • Pachet cu autoflorante cu THC ridicat

Pachet cu autoflorante cu THC ridicat

Pack content:

Fat Banana Automatic
Green Gelato Automatic
Cookies Gelato Automatic
Dorești să cultivi tulpini autoflorante grozave? Acest pachet cu autoflorante cu conținut ridicat de THC include trei tulpini autoflorante atent alese, care vor avea ca rezultat recolte bogate cu muguri mari plini de rășină și de THC – totul în câteva săptămâni! Dacă te simți vinovat de prejudecăți în privința auflorantelor, acest pachet te va ajuta să renunți la ele pentru totdeauna.
On sale!
Pret Redus!
€ 62.00 No stock

€ 62.00 (--1%)

instead of € 73.00

Cumpără și câștigă 62 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Pachet cu autoflorante cu THC ridicat: pentru cei la care puterea e prioritară

Foarte mult timp, tulpinile de canabis autoflorante au fost urmărite de reputația lor proastă și criticate pentru producția și puterea slabă. Însă în prezent, acest lucru nu ar putea fi mai departe de adevăr. Pachetul nostru cu autoflorante cu THC ridicat conține trei tulpini autoflorante care îți vor risipi definitiv orice îndoieli pe care le ai despre aceste tulpini. De fapt, aceste soiuri chiar fac de rușine multe tulpini fotoperiodice!

Pachet cu autoflorante cu THC ridicat de la RQS: 3 tulpini autoflorante de top

Acest pachet cu semințe autoflorante cu un conținut ridicat de THC include următoarele tulpini:

• Green Gelato Automatic (24% THC): Această versiune de tulpină autoflorantă a lui Green Gelato produce muguri denși, rășinoși, care vor avea ca rezultat o vigoare plină de energie, fiind ideală pentru petreceri sau activități creative.

• Cookies Gelato Automatic (23% THC): Această tulpină este un hibrid autoflorant care provine din GSC și Gelato 33, și produce o relaxare fizică profundă, potrivită pentru nopți liniștite acasă sau pentru momentele în care dorești să îți ridici picioarele și să te relaxezi.

• Fat Banana Automatic (22% THC): Fiind o versiune autoflorantă a tulpinii originale Fat Banana (OG Kush x Chiquita Banana), această tulpină oferă o relaxare puternică, care este deosebit de populară printre utilizatorii holistici.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate