• Mix cu un conținut ridicat de THC
 • Royal Gorilla
 • HulkBerry
 • Cookies Gelato

Mix cu un conținut ridicat de THC

Dacă ceea ce cauți este putere, atunci ești la locul potrivit. Mixul nostru cu un conținut ridicat de THC conține o selecție de semințe alese cu grijă dintre cele mai puternice tulpini existente în catalogul nostru, fiind conceput să-ți ofere o varietate de semințe care să-ți satisfacă toate necesitățile. Continuă cu precauție – aceste varietăți sunt încărcate de THC!
(2)
Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 77.00

€ 77.00 (-0%)

instead of € 86.50

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (2)

Mix cu un conținut ridicat de THC: o selecție unică cu cele mai grozave bombe cu THC

Dacă ești un fumător experimentat cu toleranță ridicată, sau pur și simplu cauți să experimentezi cu cele mai puternice tulpini existente, ai găsit exact ceea ce trebuie. Conținând semințe de la trei tulpini atent selecționate din catalogul nostru, foarte puternice, acest pachet cu diferite semințe feminizate îți va îmbogăți camera de cultivare sau grădina cu adevărate puteri pline de THC.

Mix cu un conținut ridicat de THC de la RQS: Întâlnește-i pe campionii noștri de la categoria grea THC

Tulpinile incluse în Mixul cu un conținut ridicat de THC sunt:

• Cookies Gelato (28% THC): Originar de pe coasta de vest a SUA, acest hibrid include efectele fizice și cerebrale echilibrate ale GSC și Gelato 33 - fiind perfect atunci când dorești un high robust care îți permite să rămâi productiv.

• Royal Gorilla (24–27%+ THC): Propria noastră tulpină Royal Gorilla are un conținut bogat în THC, care te va lăsa să te scufunzi pe canapea într-o transă de relaxare fizică. E ideală pentru relaxare în weekend sau după o zi lungă la birou.

• HulkBerry (27–28% THC): Acest omagiu adus originalului Huckleberry, păstrat de John și Rose Casali în comitatul Humboldt, California, are ca trăsătură de bază o amețeală puternică, electrizantă, potrivită pentru fumătorii veterani.

--------

Propoziție scurtă: Pregătește-te să fii uimit.


  De P. S. În 20/Nov/2023 :

  Titlu : Super Kombination toller Service
  Cometariu : Bin mit dem Mix an Samen mehr als zufrieden. Leider kamen die HulkBerry Samen nicht so, kurze Mail mit Foto, umgehend Rückantwort mit Gutschrift. Als Super Qualität und bester Kundenservice.

  De S. S. În 07/Nov/2022 :

  Titlu : High THC Pack
  Cometariu : Nessuno dei semi ha fallito la germogliazione. Un pack conveniente se si pensa di ripiantare una volta finito il primo raccolto.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.

Categorii
eKomi silver seal
4.7 out of 5
from 37756 reviews

Disclaimer

Semințele de canabis pot fi distribuite în mod liber pe teritoriul UE, sub principiul recunoașterii reciproce. Cu toate acestea, este responsabilitatea ta să studiezi legile și regulamentele locale, înainte de a plasa comanda.