• Ghiveci textil Tyson x RQS
  • Ghiveci textil Tyson x RQS

Ghiveci textil Tyson x RQS

Tyson 2.0 și Royal Queen Seeds s-au unit pentru a crea ghiveciul textil Tyson x RQS. Designul atrăgător prezintă culori și sigle care vor adăuga un stil serios spațiului tău de creștere. Fabricate din material funcțional și ecologic, aceste ghivece reglează perfect umiditatea solului și previn creșterea rădăcinilor circulare datorită aerării optime. 
Alege capacitate
  • 11 L
  • 15 L
On sale!
Pret Redus!
€ 5.90

€ 5.90 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Ghiveciul textil Tyson x RQS: o fuziune armonioasă a experienței în cultivare

Fii gata să îți îmbunătățești experiența de cultivare cu ghiveciul textil Tyson x RQS. Acest produs al unei expertize armonioase combină brandul Tyson 2.0 cu ghiveciul textil inovator de la RQS, oferindu-ți o experiență de cultivare revoluționară și rezultate excelente de fiecare dată. Fabricat din țesătură ecologică, acest ghiveci funcțional are culoarea gri, iar pe aceasta apare sigla Tyson 2.0 și noua siglă verde RQS.

Fiind ideal pentru sol, materialul ghiveciului permite un schimb optim de aer între mediul de creștere și lumea exterioară, prevenind creșterea rădăcinilor circulare. De asemenea, țesătura permite solului să rețină umezeala în timp ce drenează excesul de apă, menținând plantele în siguranță și ferindu-le de putregaiul rădăcinilor. La sfârșitul fiecărui ciclu, pur și simplu le poți spăla și depozita până la următoarea sesiune de cultivare.

Disponibil cu dimensiuni de 11 l și 15 l, ghiveciul textil Tyson x RQS va adăuga un stil serios spațiului tău de creștere, ajutând în același timp la obținerea unor recolte excelente.

Pregătește-te pentru cele mai bune recolte.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.