• Jardiniera de perete
 • Jardiniera de perete
 • Jardiniera de perete
 • Jardiniera de perete
 • Jardiniera de perete
 • Jardiniera de perete

Jardiniera de perete

Indiferent dacă ai rămas fără spațiu în grădină sau nu ai deloc grădină, poți folosi jardinierele de perete de la RQS pentru a profita de suprafețele verticale. Valorifică planul vertical pentru a cultiva canabis, ierburi, căpșuni și alte plante în aceste spații ecologice, care sunt ușor de udat și de îngrijit.
(4) Scrie o recenzie
Alege capacitate
 • 4.5 L
 • 10 L
On sale!
Pret Redus!
€ 6.36

€ 7.95 (-20%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (4)

Jardinierele de perete RQS: cultivă în plan vertical

Te chinui să găsești spațiu pentru a cultiva? Sau poate ești în căutare de modalități de îmbunătățire a aspectului grădinii tale sau al camerei de cultivare? Răspunsul la ambele probleme se află în jardinierele de perete de la RQS. În calitate de cultivatori, deseori devenim interesați doar de ideea cultivării pe suprafețe orizontale. Deși acest lucru funcționează de la un sezon la altul, dacă iei în considerare planul vertical vei obține o dimensiune cu totul nouă a cultivării; arată grozav, de asemenea!

Jardinierele de perete de la RQS îți permit să maximizezi producția într-un spațiu mic și să acoperi acei pereți plictisitori cu o culoare verde delicioasă. Acestea pun la dispoziție buzunare suspendate cu pământ care sunt suficient de mari pentru a recompensa cultivatorii cu plante precum canabis, ierburi aromatice, căpșuni suculente și tot felul de plante potrivite pentru a crește în recipiente mai mici. Nu numai că te vor ajuta să crești producția, dar sunt și ecologice și fabricate din sticle de plastic 100% reciclate.

Dar beneficiile jardinierelor de perete RQS nu se opresc aici. Aceste jardiniere verticale sunt ușor de udat și se laudă cu un drenaj minunat, care oferă o aerare excelentă, prevenind în același timp bolile și rotirea rădăcinilor. Toți acești factori contribuie la obținerea unor plante robuste, sănătoase și productive. Dacă nu dorești să cultivi, acestea pot avea rol și de depozitare pe verticală pentru unelte de cultivare și alte articole.

Jardinierele de perete de la RQS sunt disponibile în două dimensiuni: 4,5 l și 10 l. Pentru a le monta, pur și simplu utilizează șuruburile și diblurile furnizate în setul de instalare.


  De K. V. În 14/Mar/2024 :

  Titlu : Exactly as RQS stated
  Cometariu : sturdy and quality wall planters....I bought both the 1 gal and 2.6.... I like the 2.6 gallon honestly just for a little more space for herbs on the porch (basil).....perfectly sized for small grows

  De J. C. În 01/Mar/2024 :

  Titlu : Excellent Product
  Cometariu : Product is great. Super Sturdy and definitely worth the price.

  De G. P. În 07/Nov/2023 :

  Titlu : Pot
  Cometariu : I like these pots

  De R. A. În 29/Aug/2022 :

  Titlu : Yaman
  Cometariu : Vraiment ce qu il me fallait ,parfait pour optimiser place dans petit espace ,je recommande fortement !!


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.