10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

 • Ghiveci de transplantare geotextil
 • Ghiveci de transplantare geotextil
 • Ghiveci de transplantare geotextil
 • Ghiveci de transplantare geotextil

Ghiveci de transplantare geotextil

Acest ghiveci de transplantare are o deschidere laterală cu bandă Velcro, care face ca îndepărtarea plantei și a solului să fie mai simplă ca niciodată! Având un nivel mare de respirabilitate, acesta oferă un drenaj și o aerare excelente și asigură o dezvoltare sănătoasă a rădăcinilor, fără expunere la putregai și mucegai. Ia unul astăzi și fă-ți ție și plantelor tale viața mai ușoară.
(1) Scrie o recenzie
Size:
5 L
€ 5.90
8L
€ 6.20
11L
€ 6.50
Selectează unitățile
On sale!
Pret Redus!
€ 6.20

€ 6.20 (-0%)

Cumpără și câștigă 7 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Ghiveci de transplantare geotextil: Transplantarea devine mai simplă

Ghiveciul de transplantare geotextil de la RQS face ca transferul răsadurilor tale în următorul recipient să fie incredibil de simplu. Având un perete cu bandă velcro, poți deschide pur și simplu ghiveciul pentru a îndepărta ușor solul și planta din lateral, mai degrabă decât să încerci să le scoți pe verticală.

Materialul (grosime: 350 g/m²) include un sistem Aqua Breathe, care permite o drenare și o aerare aproape perfecte, menținând rădăcinile fericite și sănătoase pe măsură ce se dezvoltă în noul lor adăpost.

Fiind disponibile la capacități de 5, 8 și 11 litri, aceste ghivece oferă un loc minunat pentru înflorirea plantelor de toate dimensiunile. Fie că este vorba de un adăpost temporar sau permanent, plantele tale vor fi fericite între hotarele respirabile ale acestor ghivece.

Ghivecele au culoarea gri cu o broderie verde și nu vor atrage atenția asupra lor. Datorită designului, ele sunt potrivite pentru utilizare atât în interior, cât și în exterior. Și totul sună foarte bine! Fiind biodegradabile, la sfârșitul duratei lor de utilizare ghivecele nu vor lăsa deloc mizerie în urma lor. Mai mult, le poți spăla la mașina de spălat pentru o curățare ușoară.

Scapă de dificultatea transplantărilor cu ghiveciul de transplantare geotextil de la RQS!


  De S. O. În 08/May/2022 :

  Titlu : The perfect pot
  Cometariu : Finally I've found the perfect pot that I can use over and over. It is so well built with strong fabric, strong seams and an extremely strong velcro closing flap. It holds water too without leaking it out the sides as you water like cheap pots do. I'm delighted with this pot, I'm sure it will last me many years. Outstanding product.


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și