• Jurnal de cultivare
  • Jurnal de cultivare
  • Jurnal de cultivare
  • Jurnal de cultivare
  • Jurnal de cultivare
  • Jurnal de cultivare
  • Jurnal de cultivare +1

Jurnal de cultivare

Jurnalul de cultivare de la RQS e un jurnal de cultivare a canabisului conceput să te ajute pentru a profita la maxim de munca ta. Cu sfaturi, trucuri și un spațiu amplu pentru a înregistra informații în fiecare zi a creșterii, nu vei rata niciodată schimbările prin care trece fiecare plantă și vei ști ce să faci în continuare. Urmărește progresul în timp și vezi cum apar îmbunătățiri rapide.
On sale!
Pret Redus!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 25 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Jurnal de cultivare a canabisului: Organizează-ți cultura!

Organizarea este cheia succesului și acest lucru este valabil pentru cultivarea canabisului. Cu jurnalul de cultivare de la RQS, ai tot ce îți trebuie pentru a urmări creșterea. Înregistrând progresul, vei vedea ce funcționează și ce nu, și în general, îți vei îmbunătăți abilitățile în timp. Mai mult, te vei asigura că vei fi mai atent la orice problemă cu care se confruntă plantele tale în timpul creșterii.

Folosind paginile de notițe zilnice și graficul scorului de sănătate, poți înregistra modul în care se dezvoltă plantele tale. Au o sănătate mai bună sau aceasta se înrăutățește? Revenirea și evaluarea schimbărilor în timp înseamnă că poți acționa atunci când e necesar, salvând potențial o cultură îndrăgită.

Având programe de hrănire necompletate, pagini cu informații despre tulpini, obiecte esențiale pentru grădină, o listă cu provizii și chiar un ghid de arome, jurnalul de cultivare de la RQS acoperă toate aspectele, de la semințe la fumat.

Pe lângă faptul că e incredibil de util, jurnalul de cultivare RQS are o culoare verde mat frumoasă și este fabricat exclusiv din materiale durabile. De fapt, este creat cu atâta grijă pentru lumea noastră, încât producătorul a câștigat medalia de aur Ecovadis din 2021.

Având o dimensiune mică A5 (148 × 210 mm), nu ocupă aproape deloc spațiu, dar îndeplinește o funcție importantă în viața ta de cultivator. Investește într-una acum și îmbunătățește-ți performanța.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk