• Ochelari pentru cultivatori Method Seven
 • Ochelari pentru cultivatori Method Seven
 • Ochelari pentru cultivatori Method Seven
 • Ochelari pentru cultivatori Method Seven
 • Ochelari pentru cultivatori Method Seven
 • Ochelari pentru cultivatori Method Seven

Ochelari pentru cultivatori Method Seven

Îngrijirea plantelor poate fi foarte provocatoare folosind LED-uri și lămpi HPS puternice albastre și roz. Deși plantele tale prosperă sub aceste lumini, tăierea, hrănirea și formarea pot fi dificile când lucrurile arată excesiv de albastru, roz sau galben. Astfel, e nevoie de ochelarii pentru cultivatori de la Method Seven. Ei filtrează lungimile de undă și camera de cultivare va arăta normal.
Alege culoarea
 • HPS - Albastru
 • LED - Verde
On sale!
Pret Redus!
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Method Seven – Ochelari pentru cultivatori HPS & LED: Vezi plantele în cea mai bună lumină

Ochelarii pentru cultivatori Method Seven sunt concepuți pentru a-i ajuta pe cultivatorii de canabis să vadă mai bine. Când intri într-un cort pentru cultivare iluminat cu lămpi LED sau HPS de mare putere, la început pare să fie atrăgător, dar aceste tipuri de iluminat pot îngreuna rapid vederea. Pe lângă faptul că sunt dure pentru ochi, aceste tipuri de lumini fac dificilă efectuarea unor lucrări mai fine, cum ar fi tăierea vârfurilor, formarea și tunderea.

Ochelarii pentru cultivatori Method Seven rezolvă această problemă. Ei neutralizează culorile emise de aceste surse de lumină și fac ca lucrurile să arate complet normal și echilibrat, fără a afecta atractivitatea.

Ambele modele de mai jos sunt concepute pentru a fi utilizate cu diferite tipuri de lumini pentru creștere, și vă vor ajuta să vă ajustați privirea într-o varietate de setări.

Acești ochelari sunt prevăzuți cu un strat de acoperire Flash Silver la exteriorul lentilelor, realizat conform standardelor Carl Zeiss—un lider de top în industria lentilelor de ochelari. Lentilele sunt, de asemenea, fabricate din polimeri premium cu protecție UV 100%. Forma descentrată a lentilelor elimină denaturarea care apare atunci când privim prin lentile curbate.

Ambele modele au, de asemenea, rame Operator durabile și flexibile, realizate cu tehnologia cu polimeri elvețiană. Sunt ușoare, versatile și rezistente.

Ochelarii pentru cultivatori HPS Method Seven

Ochelarii pentru cultivatori HPS dispun de filtre foto optimizate pentru corturi iluminate de becuri cu sodiu de înaltă presiune. Ele filtrează lungimile de undă foarte galbene și permit cultivatorilor să vadă în culori reale în aceste medii.

Ochelarii pentru cultivatori LED Method Seven

Ochelarii pentru cultivatori LED sunt compatibili în mod specific cu lămpile LED de culoare albastră și violet. Deși aceste lungimi de undă ajută la creșterea plantelor, ele pot avea un impact asupra ochilor după perioade lungi de expunere și pot face dificilă adaptarea la iluminarea normală după o perioadă de timp petrecută cu plantele tale.

Acești ochelari permit cultivatorilor să vadă în culori reale în spațiul de cultivare, și elimină în același timp orice iritație provocată de aceste lungimi de undă neobișnuite ale luminii.

  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.