• Plasa ScrOG

Plasa ScrOG

Mărește producția ușor utilizând plasa ScrOG de la Royal Queen Seeds. Plasele noastre sunt compatibile cu două tipuri de stâlpi, iar cultivatorii le pot tăia la dimensiune pentru a se potrivi oricărei configurații. Poți agăța ușor plasa folosind cârligele din plastic furnizate și poți să așezi ramurile de canabis prin plasă pentru a spori producția—indiferent cât de mic este spațiul de cultivare.
(1) Scrie o recenzie
Alege diametrul
  • 15-18 mm
  • 19-22 mm
On sale!
Pret Redus!
€ 7.00

€ 7.00 Inclusiv taxe (-0%)

Cumpără și câștigă 7 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Plasa ScrOG: Ecranul verde acum mai simplu

Există multe modalități de a cultiva canabis. Oricum, tehnica ecranului verde sau ScrOG rămâne una dintre cele mai bune modalități de maximizare a producției. Indiferent dacă cultivi într-un cort mic sau ai la dispoziție o cameră mare, ScrOG te va ajuta să obții cele mai bune rezultate cu varianta pe care ai ales-o.

Plasa ScrOG de la Royal Queen Seeds este cea mai importantă piesă de echipament atunci când se folosește această tehnică productivă. Plasa va acoperi o suprafață maximă de 120 × 120 cm; cultivatorii pot folosi fie mai multe plase pentru a acoperi o cameră întreagă, fie pot tăia o singură plasă pentru a asigura o acoperire suficientă la o singură plantă. Pur și simplu folosește o foarfecă pentru a regla dimensiunea în mod corespunzător.

Pe lângă plasele în sine, stâlpii sunt cea mai importantă piesă din set atunci când se optează pentru metoda ScrOG. Aceștia vor menține plasele robuste și în siguranță. Plasele sunt disponibile în două varietăți diferite, una potrivită pentru stâlpi cu diametrul de 15-18 mm, iar cealaltă pentru stâlpi cu diametrul de 19-22 mm.

Folosește cârligele din plastic pentru a atașa plasa la stâlp și ești gata de lucru. Vei așeza ramurile de canabis prin plasă pe măsură ce cresc pentru a crea un ecran verde orizontal, care va primi o expunere optimă la lumină și va produce flori perfecte.    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.