• Fungicid Propolix

Fungicid Propolix

Folosește fungicidul Propolix pentru a-ți apăra plantele în mod natural. Acest produs organic creat de albine ține la distanță agenții patogeni fungici precum mucegai și Fusarium. Aplică un strat la rădăcină sau pulverizează pe frunze ca să împiedici apariția sporilor și a mucegaiului.
(7) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 10.00

€ 10.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 10 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (5)

Fungicid Propolix: Protejează-ți plantele în mod natural

Fungicidul Propolix oferă cultivatorilor un mod natural de a elimina speciile fungice enervante. Deși ciupercile joacă un rol-cheie în sănătatea solului și a plantelor, speciile patogene pot face ravagii asupra plantelor de canabis, afectând astfel recoltele. Creat de albine, propolisul conține substanțe care împiedică apariția mucegaiului problematic.

Luptă împotriva fungilor cu fungicidul Trabe Propolix

Albinele de miere creează acest amestec rășinos folosind substanțe colectate din plante. Datorită naturii sale maleabile și ceroase, albinele folosesc propolisul ca material de construcție pentru a repara stupii și pentru a sigila fisurile și găurile. Mai mult decât atât, propolisul servește și pentru a proteja stupul de potențiale amenințări fungice.

Propolisul conține o serie de compuși antimicrobieni care ajută la combaterea ciupercilor și bacteriilor dăunătoare. Diverse specii de mucegai pot afecta florile de canabis spre sfârșitul fazei de înflorire - aceste structuri dense și umede creează terenul de reproducere perfect pentru ciuperci, în climă nefavorabilă. Alte specii vizează sistemul rădăcinii, unde reduc capacitatea plantei de a absorbi apa și substanțele nutritive.

Fungicidul Trabe Propolix oferă un amestec 100% natural și organic de propolis și vitamine B, C și E, pentru a apăra împotriva agenților patogeni precum Alternaria, Botrytis, Fusarium și făinare.

Cum se folosește fungicidul Trabe Propolix

Când se utilizează produsul: Odată pe săptămână după necesități.

Pentru a folosi Trabe Propolix pentru pulverizare pe frunze, adaugă 2-3 ml per litru de apă. Pentru a folosi amestecul în timpul udării, adaugă 1-2 ml de formulă la 1 litru de apă.

Utilizează 10–15 ml pentru o suferință persistentă.

Fiecare flacon de Trabe Propolix conține 30 ml.


  De P. T. În 25/Oct/2021 :

  Titlu : gutes Produkt
  Cometariu : Starker Geruch aber trotzdem Empfehlenswert!

  De B. I. În 15/Sep/2021 :

  Titlu : Très bon produit 💪🏻 Et efficace
  Cometariu : Je recommande ce produit pour tous les cultivateurs qui on dés problème avec des parasites ou champignon 🍄 produit qui démontre très vite son efficacité 💪🏻

  De A. R. În 21/Jun/2021 :

  Titlu : Rico
  Cometariu : Top sehr zufrieden

  De P. W. În 03/Jun/2021 :

  Titlu : Paul
  Cometariu : Very good

  De A. M. În 17/Feb/2021 :

  Titlu : Mr.
  Cometariu : I bought one and I used it few weeks ago ! It seems to work well but be careful when you mix it with water because it's really important to respect the dosage. If you put more you'll have a very bad odor in your growing room. I did the mistake ! So respect the dosage and everything is going to be fine :) !


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk