10 extra seeds when you spend over €100. Use code 10EXTRA Now

  • Râșniță de canabis reciclată
  • Râșniță de canabis reciclată
  • Râșniță de canabis reciclată

Râșniță de canabis reciclată

Noua noastră râșniță oferită gratuit este realizată din lemn reciclat și plastic degradabil. În plus, miroase exact ca o pădure proaspătă! Pune câteva dintre aceste râșnițe deoparte pentru tine, iar pe restul dăruiește-le prietenilor tăi. Dacă le vei pierde sau le vei sparge vreodată, vei dormi mai liniștit știind că acestea se vor descompune în sol ca hrană pentru viermi și ciuperci.
On sale!
Pret Redus!
€ 3.95

€ 3.95 (-0%)

Cumpără și câștigă 4 puncte
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Râșniță de canabis reciclată: Noua noastră râșniță sustenabilă

Macină-ți iarba într-un mod ecologic! Noua noastră Râșniță de canabis reciclată este prevăzută cu un corp realizat din polipropilenă degradabilă și lemn fasonat. Se pricepe de minune să mărunțească florile de canabis și să le transforme într-o pudră grosieră, dar oferă și o aromă lemnoasă plăcută ce te poartă în pădure!

Ca un pas spre produse mai sustenabile, am înlocuit vechile noastre râșnițe cu această frumusețe naturală. De fiecare dată când cumperi ceva din magazinul nostru, vei primi una dintre aceste râșnițe drept semn de mulțumire. Odată ce ai pus deoparte câteva pentru tine, restul le poți dărui prietenilor tăi drept cadouri sustenabile!

Această râșniță din lemn conține trei părți separate: o parte superioară, un fund și un mic spațiu secret, unde poți depozita puțină iarbă. Râșnițele noastre sunt foarte ușoare, au un diametru de doar 62 mm și sunt prevăzute cu un magnet care le păstrează închise și securizate.

Datorită materialelor sustenabile din care este realizată această râșniță, dacă o vei pierde sau se va sparge, aceasta nu va zace într-un depozit de deșeuri sute de ani. În schimb, se va reîntoarce în pământ mult mai rapid, pentru a deveni mâncare pentru microbi.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și