• Jurnalul High
  • Jurnalul High
  • Jurnalul High
  • Jurnalul High

Jurnalul High

Ce faci de obicei când ești high? Lasă telecomanda și telefonul pentru o secundă și pierde-te în lumea sălbatică a creativității. Scrie, desenează, colorează și visează cu Jurnalul High de la Royal Queen Seeds High. Fumează și dă frâu liber creativității!
(1) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 19.90

€ 19.90 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Jurnalul High: Fumatul nu va mai fi niciodată la fel!

Jurnalul High de la Royal Queen Seeds oferă iubitorilor de canabis șansa de a se cufunda într-un mediu senzorial și reflectiv. Mai mult decât un simplu jurnal, aceste pagini le oferă consumatorilor șansa de a-și pune gândurile pe hârtie, dar nu numai atât.

De ce nu încerci să scrii un High-Ku? Nu ai chef să scrii? Nu îți face griji! Sari peste primele pagini și desenează câteva portrete. Dacă preferi să colorezi, atunci poți face o mandala, modele de valuri și imagini psihoactive cât mai frumoase cu putință. Logic ar fi ca distracția să se termine aici - dar nu este așa.

Jurnalul High îți oferă șansa de a-ți denumi și descrie propria tulpină, de a încerca rețeta noastră delicioasă de Prăjitură Spațială și de a-ți mapa călătoriile către destinațiile pe care ai visat dintotdeauna să le vizitezi (nu îți face griji, am evidențiat zonele în care canabisul este legal în prezent).

De ce să nu-ți transformi sesiunile de fumat, de la banalul pufăit și pasat, într-o experiență captivantă, care îți va da frâu liber creativității și pasiunii? Jurnalul High a fost conceput cu grijă pentru a-ți înălța starea de spirit și călătoria prin activități creative și captivante. Confecționat cu grijă în Spania, Jurnalul High este creat din hârtie de înaltă calitate și are o matriță argintie pe copertă.    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.