• Lumânare vegană parfumată cu cânepă
 • Lumânare vegană parfumată cu cânepă
 • Lumânare vegană parfumată cu cânepă

Lumânare vegană parfumată cu cânepă

Fără plastic și parafină, noua noastră lumânare vegană parfumată cu cânepă oferă o alternativă curată și ecologică la lumânările obișnuite și emană o aromă bogată, care combină note de cânepă proaspătă, tutun, patchouli și tente pământii.
(1) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 14.95

€ 14.95 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (1)

Lumânare vegană parfumată cu cânepă: Destinde-te cu lumânările noastre relaxante și ecologice

Fie că pregătești o masă romantică pentru o persoană specială sau ești pe cale să faci o baie relaxantă după care tânjești de mult, noua noastră lumânare vegană parfumată cu cânepă te va ajuta să creezi o atmosferă perfectă. Măsurând 9 cm înălțime și 7,5 cm în diametru, cu un recipient din sticlă transparentă și un capac subțire din lemn, designul elegant al acestei lumânări o va ajuta să se încadreze perfect în orice cameră. În plus, aroma sa bogată, care combină note de canabis proaspăt cu tutun și tente pământii și de patchouli, te va ajuta să te bucuri de îndată de o atmosferă calmă și relaxantă în casa ta. Și dacă vrei să surprinzi pe cineva într-un mod plăcut, lumânările noastre parfumate cu cânepă pot fi cadouri excelente.

Ca parte a angajamentului nostru față de sustenabilitate, lumânările noastre vegane cu cânepă nu conțin parafină și plastic; sunt fabricate din ceară vegetală complet naturală și parfumate cu ulei de cânepă și alte substanțe aromatice naturale. Ca urmare, nu numai că ard mai curat decât lumânările obișnuite, dar producția lor este, de asemenea, mult mai ecologică. Cu o greutate totală de 410 g, inclusiv recipientul de sticlă (200 g de lumânare) și un număr total de ardere de 40 de ore, lumânările noastre vegane parfumate cu cânepă sunt ideale pentru a crea acel mediu relaxant și liniștitor care face diferența între o casă și un cămin.

Video id: 821266929

  De E. D. În 19/May/2022 :

  Titlu : Ed
  Cometariu : Très agréable, odeur légère et pas agressive


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.