• Kleaner

Kleaner

Îndepărtează reziduurile nedorite cu Kleaner, sprayul pe bază de plante pentru gură și corp. Producându-și efectele imediat, sprayul îndepărtează bacteriile deseori asociate cu substanțe interzise - dacă acestea sunt prezente. Abilitățile de curățare ale produsului Kleaner își fac efectele până la o oră, iar sticla de 30 ml include un cap de pulverizare pentru confort maxim.
(5) Scrie o recenzie
Selectează unitățile
On sale!
Pret Redus!
€ 15.75

€ 15.75 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (3)

Kleaner: Soluția simplă pentru îndepărtarea substanțelor nedorite

Când trebuie să elimini în grabă orice urmă de substanțe nedorite, simplifică-ți misiunea și folosește Kleaner. Sprayul pe bază de alcool și plante ajută la curățarea gurii, salivei și pielii de orice substanță nedorită și elimină posibilele riscuri asociate acestora. Cu efecte care durează până la o oră, este perfect pentru orice „teste medicale” iminente.

Kleaner este foarte ușor de folosit. Ca apă de gură, administrează-l cu 5-15 minute înainte de programare, asigurându-te că îți clătești bine gura după administrare. Pentru curățarea pielii, aplică cu generozitate pe mâini și față înainte de a șterge orice exces. Cu Kleaner, nu trebuie să îți faci griji cu privire la consumul de alimente potrivite, detoxifiere sau alternative sintetice - pur și simplu pulverizează și vezi-ți de treabă.


  De A. H. În 13/Feb/2023 :

  Titlu : Top
  Cometariu : J’espère ne jamais avoir à dire ou pas si cela a fonctionné avec les services de l’ordre mais effectivement, pour l’avoir gouté, c’est pas terrible au niveau goût mais c’est pas important, tant que ça reste efficace !!!

  De B. I. În 15/Aug/2021 :

  Titlu : Français
  Cometariu : Pas mal juste le goût n’est pas bon du tout lol

  De S. V. În 28/May/2021 :

  Titlu : Jaydee
  Cometariu : Does what it says .., bye bye cannabis smelly hands and clothes'


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.