Paginile de Youtube și Vimeo ale RQS

Există un motiv pentru care Royal Queen Seeds este una dintre cele mai de succes companii de semințe din Europa. Străbatem globul în căutarea celor mai bune tulpini, oferim semințe de cea mai bună calitate și îți ascultăm dorințele. Acest lucru înseamnă oferirea unui volum mare de informații despre produsele noastre și modalitatea de creștere a acestora.

Pe lângă blogurile și paginile cu informații despre produse, vizitează paginile noastre YouTube și Vimeo. Avem o arhivă plină cu videoclipuri despre review-uri, sfaturi de creștere și informații generale despre planta ta preferată. Vizitează-ne astăzi și vei vedea că a fost o idee bună.

CE POT SĂ GĂSESC PE PAGINA DE YOUTUBE A RQS?

Our YouTube Selecțiile YouTube sunt uriașe. Acestea tind să se încadreze în următoarele categorii.

• Review-uri: Aceste video-uri scurte și populare reprezintă review-uri ale celor mai în vogă tulpini. Te gândești să crești o tulpină nouă? Vezi ce gust și miros va avea următoarea ta recoltă, chiar înainte de a cumpăra!

Review-uri

• Sfaturi despre cele mai bune tulpini: Aceste videoclipuri acoperă o gamă largă de subiecte. De la cele mai bune semințe autoflorante, potrivite pentru un anumit tip de climă, până la semințele ideale pentru începători, orice iubitor de canabis va găsi informațiile pe care le caută.

 Sfaturi despre cele mai bune tulpini

• Documentare educaționale: Nu poți știi niciodată suficiente lucruri despre canabis. Acestea fiind spuse, vezi mini-documentare noastre despre iarbă. Mai sunt multe de învățat, nu?

Documentare educaționale

• Moduri de creștere: Cum îți dai seama când planta ta este pregătită pentru a fi recoltată? Vrei să știi cum și când să o tai? Pagina de YouTube a RQS are toate informațiile de care au nevoie atât cultivatorii începători, cât și cei experimentați.

Moduri de creștere

PAGINA DE VIMEO A RQS

Our Vimeo Videoclipurile noastre Vimeo îți oferă cele mai bune sfaturi despre creștere. Vezi manualul nostru despre substanțele nutritive pentru canabis. Sau poate ai nevoie de câteva sfaturi despre detectarea deficiențelor plantelor tale?

De asemenea, îți oferim review-uri importante despre tulpini. Vezi alegerile noastre preferate, printre care se numără White Widow, Royal Moby și Haze Berry.

Nu uita să explorezi ultimele noastre actualizări de la Spannabis!

RQS Vimeo

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.