BINE AI VENIT PE PAGINA DE FACEBOOK A ROYAL QUEEN SEEDS

Vitrinele specifice de culoare verde și interioarele unice ale Royal Queen Seeds își fac apariția peste tot în lumea iubitoare de canabis legal. Magazinele RQS sunt prima ta oprire atunci când vine vorba de marijuana. Personalul nostru prietenos și bine-informat îți garantează o experiență de primă clasă în domeniul canabisului de fiecare dată când ne treci pragul.

Dacă nu am deschis încă un magazin în apropierea ta sau dacă vrei să vezi mai multe detalii despre ce îți putem oferi, vizitează pagina de Facebook a Royal Queen Seeds.

Pagina noastră de Facebook este plină cu muguri îndesați, care îți vor lăsa gura apă. Fiecare ramură plină cu muguri este rezultatul unui client satisfăcut al Royal Queen Seeds. Plantarea mixtă și recomandări legate de nutrienți, rețete organice de sol, și cum să rulezi un joint de calitate, pe toate le găsești aici.

În afară de pozele cu iarbă, Facebook oferă o platformă pentru clienți pentru ca aceștia să-și poată exprima nelămuririle și comentariile pe un forum prietenos. La fel ca și în magazinele noastre, echipa noastră de social media este compusă din cultivatori experimentați și cunoscători, care îți vor răspunde la orice întrebare!

Facebook

MAI MULTE DESPRE RQS

Aici, la RQS, furnizăm o gamă completă de genetică a canabisului, provenită dintr-o echipă globală interconectată de cultivatori dedicați. Sute de ani de experiență de înmulțire combinată au avut ca rezultat o calitate excepțională. Noi îți oferim tulpinile clasice, care nu se demodează niciodată, precum și încrucișări contemporane interesante. De la marijuana medicinală bogată în CBD la tulpini indica, care te imobilizează pe canapea; de la sative, care te umplu de energie, până la plantele autoflorante de ultimă generație, RQS furnizează o gamă de semințe de calitate, care poate mulțumi chiar și cel mai pretențios cunoscător de marijuana.

Echipa noastră te poate ajuta să selectezi soiul care se potrivește cel mai bine preferințelor tale și mediului tău de creștere. Avem propriile noastre semințe exclusive RQS, precum și cele ale câtorva crescători respectați. Dacă nu avem tulpina potrivită nevoilor tale, atunci probabil că aceasta nu există. Personalul nostru îți va sugera cu plăcere tehnici specifice pentru a te ajuta să maximizezi performanța soiului ales de tine. Clienții noștri se pot aștepta la o experiență individualizată, oferită de experți în canabis, din topul dezvoltării moderne a marijuanei.

Fie că locuiești în apropierea Cercului Arctic sau a Ecuatorului, îți putem rezolva problemele legate de canabis și răspunde la întrebările tale referitoare la canabis. RQS devine sinonim cu produsele de calitate superioară și know how-ul de înaltă calitate. Nu trebuie să fii cultivator pentru a profita de ceea ce avem de oferit. Magazinele noastre online și fizice au grijă de nevoile fiecărui cunoscător. Acestea includ grindere, tricouri tematice și toate accesoriile necesare pentru marijuana la care te poți gândi. RQS se află în topul pieței de marijuana. Utilizează opțiunea noastră de localizare a magazinului pentru a vedea dacă este vreun magazin sau distribuitor autorizat în apropierea ta. Ne vedem pe Facebook!

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.