Nu este o rețea de socializare, este "Sinsemedia"

Royal Queen Seeds îți aduce cea mai bună sinsemilă de pe social media, cu ajutorul paginii oficiale de Twitter a RQS. Vrem să ne conectăm cu producătorii și consumatorii de canabis la nivel global, și ce alt loc este mai bun pentru a ne cunoaște decât Twitter? Oriunde, oricând, cu orice dispozitiv conectat la internet și cele mai recente mesaje de la Royal Queen Seeds îți sunt la îndemână. Urmărește-ne pe Twitter și conectează-te cu cea mai mare bancă de semințe de canabis din Europa. Hai să ne întâlnim pe "sinsemedia".

Se spune că este frumos să împarți și cu alții ce ai și noi avem mult conținut despre canabis pe care vrem să-l împărtășim cu urmăritorii noștri. Postăm mesaje despre absolut orice, de la poze cu canabis la rapoarte despre marijuana, și toate subiectele legate de acestea. Urmăritorii Royal Queen Seeds sunt cunoscători de canabis, fumători obișnuiți, cultivatori experimentați, persoane care cultivă acasă și te vrem și pe tine! Nu îți face griji, nu suntem un cult și pagina noastră nu este o groapă de date despre canabis. Vrem să construim cea mai mare comunitate de canabis de pe Twitter, dar avem nevoie și de ajutorul tău.

MAI MULT DECÂT DOAR POZE CU IARBĂ

Twitter

Twitter Desigur, avem un flux intens de poze cu muguri pentru a-ți stimula apetitul și pentru a te face să te simți de parcă întreaga zi e doar un 420 continuu. Dar asta nu e tot ce avem de oferit urmăritorilor noștri de pe Twitter. Pagina de Twitter a Royal Queens Seeds este destinată tuturor persoanelor care fumează canabis în scopuri medicinale sau recreaționale. Ne place să postăm mesaje atrăgătoare și de interes pentru cea mai diversă comunitate iubitoare de iarbă.

Twitterul nu este locul potrivit să te lungești. Când urmărești pagina de Twitter a Royal Queen Seeds, obții informația dorită în mai puțin de 140 de caractere. Toată lumea este ocupată. În ziua de azi, toți suntem mai mult sau mai puțin pe fugă. Din fericire, pagina noastră te va ține la curent atunci când ești grăbit sau, poate, îți va pune un zâmbet pe față cu ajutorul unei poze, totul de pe telefonul tău mobil.

Când nu postăm mesaje despre ultimele noastre creații de canabis sau review-uri din catalogul nostru de tulpini clasice moderne, te ținem la curent cu toate noutățile despre Royal Queen Seeds. Vom posta mesaje despre concursurile viitoare, premii, reduceri exclusive, lansări noi de tulpini și multe altele!

Urmărește pagina de Twitter a RQS pentru a fi primul care a auzit ultimele știri și anunțuri Royal Queen Seeds. Noi stabilim standardul pentru semințele de canabis feminizate, cercetând și dezvoltând în mod constant gene uimitoare. Crescătorii profesioniști de la RQS au dezvoltat tulpini de canabis, destinate uzului recreațional, extrem de puternice, tulpini de canabis medicinal deosebite și au intrat chiar și pe teritorii neexplorate cu soiuri autoflorante de ultimă generație. Urmărește-ne și alătură-te celei mai îndrăznețe familii Regale din industria canabisului.

Nu în ultimul rând; Twitter este un loc minunat pentru a ne contacta și pentru a ne spune părerea ta. Feedback-ul tău - fie că este bun, rău sau urât - este important pentru noi. Noi suntem pregătiți și te așteptăm pe Twitter.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.