Cum să plătești produsele cu BitCanna la Royal Queen Seeds

BitCanna este răspunsul la obstacolele financiare care afectează industria canabisului. Această soluție de plată sigură și scalabilă scoate din ecuație băncile, companiile de carduri de credit și alte servicii de plată—instituții care refuză încă să se ocupe de tranzacțiile legale din cadrul acestei industrii. În centrul platformei BitCanna se află moneda BitCanna (BCNA), care poate fi utilizată ca metodă de plată fiabilă. Mai jos, îți vom arăta cum să utilizezi BitCanna pentru a plăti cumpărăturile de la magazinul web Royal Queen Seeds.

Ți-ai schimbat monedele deja!? BitCanna s-a mutat într-o rețea blockchain nouă și îmbunătățită în data de 30 septembrie. Odată cu această modificare au apărut monede noi! Dacă ai achiziționat monede înainte de 30 septembrie, trebuie să accesezi acest ghid pentru a le schimba.

Bitcanna, powered by the Industry

Cum să plătești cu BitCanna la Royal Queen Seeds

  • Extensia de browser Keplr → Pentru a trimite, primi și stoca BCNA, ai nevoie de un portofel digital. Keplr servește drept portofel digital pentru toate blockchain-urile Comos-SDK. Extensia funcționează cel mai bine cu Chrome, deși o poți folosi cu browserul Brave cu funcții limitate.
  • Moneda BitCanna (BCNA) → Moneda folosită pentru a efectua plăți.

Date importante despre plata cu BCNA la RQS

  • Poți cumpăra câte monede BCNA dorești. Orice monedă rămasă în plus, după ce ai făcut o achiziție, poate fi stocată în portofelul BitCanna pentru utilizare în viitor. Doar reține că valoarea BCNA este supusă fluctuației. Acest lucru înseamnă că, la o dată ulterioară, monedele tale pot valora mai mult sau mai puțin.
  • Există posibilitatea să ai deja un portofel cu criptomonede și să deții un portofoliu variat. Oricum, dacă nu deții încă niciun fel de criptomonede, va trebui să-ți configurezi și să-ți verifici contul pe o platformă de tranzacționare precum Coinmerce.

Cum să plătești cu Bitcanna (Ghid PDF complet)

Suport de siguranță pentru Portofel

Nimeni altcineva în afară de tine nu are acces la portofelul(-le) BitCanna. Pentru a-ți menține portofelul BitCanna în siguranță, e important să-ți păstrezi parolele și copiile de rezervă într-un loc de seriozitate maximă (unitate USB, etc). Acesta e singurul mod de a-ți recupera portofelele sau de a le transfera pe dispozitive noi.

Despre BitCanna

Ce este BitCanna?
BitCanna este o platformă de plată descentralizată inițiată de și pentru industria canabisului. Este o alternativă sigură și securizată la bănci, companii de carduri de credit și alți furnizori de plăți care nu procesează tranzacții legate de industria canabisului. Moneda BitCanna (BCNA) este moneda (digitală) folosită pentru achiziționarea produselor pe bază de canabis.
Cine a creat BitCanna?
Pentru înființarea platformei BitCanna sunt responsabili unii dintre cei mai importanți oameni de afaceri din industria canabisului. Scopul lor este de a oferi consumatorilor și companiilor o rețea de plăți sigură și de încredere, care va câștiga în același timp respectul autorităților de reglementare și al sistemelor de plată convenționale.
Avantajele folosirii BitCanna:
Utilizarea monedei BitCanna nu e doar ușoară, ci ea vine și cu o întreagă sumă de avantaje, incluzând:

  • Fonduri securizate
  • Taxe de tranzacție mici
  • Confidențialitate completă
  • Control total al portofelului tău și al BCNA
  • Promo-uri, reduceri, etc.
  • Comunitate de consumatori și companii cu aceleași gusturi

BitCanna este proiectată pentru a veni în ajutorul companiilor, dar și al consumatorilor, facilitând achiziționarea de către clienți a produselor preferate și evaluarea companiilor lor favorite în mod corespunzător.
Ce magazine acceptă BCNA?
În acest moment, poți utiliza BCNA la magazinele web Royal Queen Seeds și Zamnesia. În curând, vei putea plăti cu BCNA la multe alte magazine. Poți vedea lista completă a membrilor participanți BitCanna Alliance pe **pagina de start BitCanna. Deși în curând vei putea face achiziții cu BCNA în magazinele fizice, în prezent, aceste achiziții pot fi făcute doar online.
De unde a venit BCNA care circulă în prezent?
BitCanna a vândut BCNA care circulă în prezent investitorilor dintr-un ICO. Fondurile din această vânzare au fost utilizate pentru dezvoltarea platformei și a produselor.
De ce am nevoie dacă vreau să plătesc cu BitCanna?
Tot ceea ce ai nevoie pentru a face o achiziție este portofelul tău și monedele BCNA!

Portofelul BitCanna

Ce este un portofel?
Portofelele cu criptomonede sunt similare cu conturile bancare online. Acestea îți permit să stochezi, să primești și să trimiți în siguranță monede BitCanna (BCNA). Totuși, nu toate portofelele cripto sunt compatibile cu fiecare monedă. Pentru a deține BCNA, e nevoie să instalezi portofelul BitCanna pentru Chrome și Brave pentru desktop sau să utilizezi portofelul Cosmostation pe un dispozitiv mobil.
Unde pot găsi soldul meu BCNA?
Ori de câte ori vei dori să-ți verifici soldul BCNA, accesează-ți extensia de browser Keplr sau portofelul BitCanna.
Ce este o expresie de acces?
answer
Ce este portofelul web BitCanna?
Portofelul web BitCanna este ca un cont bancar pentru monedele tale BCNA. Îți permite să stochezi, să primești și să trimiți monede. Pentru a-l accesa, vei avea nevoie de extensia de browser Keplr.
Ce este extensia de browser Keplr?
Este o extensie de portofel multiplu care permite utilizatorilor să stocheze monede BCNA. Va trebui să descarci o extensie pentru a-ți folosi portofelul BitCanna.

Cumpărarea monedelor Bitcanna (BCNA)

Cum să cumpăr monede BitCanna (BCNA)?
Pentru a afla cum să cumperi monede BCNA, accesează ghidul „Achiziționează BCNA”.
Care este taxa pentru tranzacție?
Taxele de tranzacție pentru BitCanna sunt neglijabile; de obicei în jur de 0,00001 USD / 0,00001 EUR per tranzacție, în funcție de cât de aglomerat este sistemul. Cu toate acestea, achiziția BitCanna cu un card de credit are o taxă fixă de 3 - 4 € per tranzacție. Această taxă, care este plătită către Indacoin, este necesară pentru a putea utiliza BCNA simplu fără a trece printr-un schimb.
Cum știu câte monede BCNA să cumpăr?
E simplu! Selectând BCNA ca metoda ta de plată pe RQS, vei vedea de câte monede vei avea nevoie pentru tranzacție.
Am cumpărat mai multe BCNA decât am cheltuit pe comandă. Ce pot face cu ele?
Poți stoca monedele BCNA rămase în portofel pentru următoarea ta achiziție. Cu toate acestea, reține că valoarea BitCanna variază în funcție de ofertă și cerere. Așadar, suma din portofelul tău se poate modifica în timp, chiar dacă nu trimiți sau nu primești monede.
Cât timp durează să ajungă BCNA la mine după ce le-am achiziționat de la Indacoin?
După ce finalizezi procesul de identificare, monedele tale vor ajunge în portofelul tău BitCanna în termen de o oră.
De ce fluctuează valoarea BCNA?
Moneda BitCanna (BCNA), ca orice altă criptomonedă, este tranzacționată în direct la bursele de criptomonede. Oferta și cererea determină valoarea BCNA în orice moment. Aceasta înseamnă că valoarea monedei BitCanna nu este stabilă. Dacă ai BCNA stocat în portofel, suma probabil se va mări sau va scădea întrucâtva în timp.

Plata pentru comanda ta de la Royal Queen Seeds

Va ști banca mea că am cumpărat produse pe bază de canabis?
Nu. Confidențialitatea este de cea mai mare importanță pentru BitCanna. Extrasul de cont nu arată că ai cumpărat produse pe bază de canabis sau de unde le-ai cumpărat. Singura tranzacție aferentă care va fi afișată este aceea către Indacoin atunci când achiziționezi în siguranță BCNA.
Pot să schimb BCNA în monede Fiat (euro, dolari, sau lire)?
Da, dar trebuie să faci acest lucru la o bursă de criptomonede.
Pot trimite BCNA altor utilizatori?
Desigur! Tot ce ai nevoie este adresa unică a portofelului BitCanna al destinatarului. Atât de simplu!

Confidențialitate și Securitate

Cum asigură BitCanna securitatea monedelor mele BCNA?
Confidențialitatea și securitatea sunt de cea mai mare importanță pentru BitCanna. Procesul se bazează pe o tehnologie sigură blockchain cu un sistem descentralizat pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor. Nimeni, cu excepția ta, nu îți poate accesa fondurile—nici măcar BitCanna! Așadar, trebuie să faci copie de rezervă pentru portofel și parole pe o unitate externă sau ceva similar. Apoi, chiar dacă îți pierzi telefonul sau datele portofelului, le poți recupera.
Cum pot transfera portofelul pe alt dispozitiv?
Ai nevoie de două lucruri pentru a-ți transfera portofelul pe un alt dispozitiv: Keplr și expresia de acces. Instalează extensia de browser și selectează „importare cont” ca metodă de conectare. Apoi, introdu expresia de acces pentru a-ți recupera contul.
Am pierdut expresia de acces pentru portofelul meu Keplr. Ce ar trebui să fac?
Dacă încă ai acces la portofelul Keplr, îți poți recupera expresia de acces din extensia browserului. Totuși, dacă pierzi accesul la Keplr și uiți expresia de acces, vei pierde accesul la fondurile tale. Din acest motiv, trebuie să notezi expresia de acces în mai multe locații sigure, precum o copie fizică pe hârtie și un document text pe o unitate USB.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.