Cum să plătești produsele cu BitCanna la Royal Queen Seeds

Sfaturi importante în legătură cu plățile Bitcanna!

Din cauza mentenanței BitCanna, plățile cu BitCanna vor fi indisponibile temporar. Dacă mai ai un rest de BCNA, asigură-te că citești articolul de mai jos și acționezi în consecință.

BitCanna Cosmos Launch: Full Update - BitCanna

BitCanna este răspunsul la obstacolele financiare care afectează industria canabisului. Această soluție de plată sigură și scalabilă scoate din ecuație băncile, companiile de carduri de credit și alte servicii de plată—instituții care refuză încă să se ocupe de tranzacțiile legale din cadrul acestei industrii. În centrul platformei BitCanna se află moneda BitCanna (BCNA), care poate fi utilizată ca metodă de plată fiabilă. Mai jos, îți vom arăta cum să utilizezi BitCanna pentru a plăti cumpărăturile de la magazinul web Royal Queen Seeds.

Bitcanna, powered by the Industry

Cum să plătești cu BitCanna la Royal Queen Seeds

 • BitCanna Lite sau Portofelul Digital → Pentru a trimite, primi și stoca BCNA, ai nevoie de un portofel digital. Poți descărca aplicația mobilă pe smartphone (dacă utilizezi Android descarcă portofelul din Google Play Store, dacă folosești Apple accesează App Store) sau portofelul BitCanna Lite disponibil pentru Windows și MacOS.
 • Moneda BitCanna (BCNA) → Moneda folosită pentru a efectua plăți.

Date importante despre plata cu BCNA la RQS

 • Obținerea propriilor monede BCNA este ușoară. Pur și simplu folosește un card de credit pentru a achiziționa un minimum de 50 €. De asemenea, poți cumpăra monede de la o bursă de schimb pentru criptomonede, dar acest lucru poate include taxe suplimentare și dificultăți.
 • Va trebui să furnizezi dovada identității prima dată când achiziționezi BCNA, dar asta va dura doar câteva minute. Data viitoare când vei cumpăra monede BCNA cu cardul de credit, nu va trebui să treci din nou prin acest proces.
 • Poți cumpăra câte monede BCNA dorești. Orice monedă rămasă în plus, după ce ai făcut o achiziție, poate fi stocată în portofelul BitCanna pentru utilizare în viitor. Doar reține că valoarea BCNA este supusă fluctuației. Acest lucru înseamnă că, la o dată ulterioară, monedele tale pot valora mai mult sau mai puțin.
 • Dacă plătești comanda folosind codul QR furnizat, suma solicitată va fi încărcată direct pentru a finaliza tranzacția. Dacă plătești fără codul QR, reține că este crucial să transferi suma exactă afișată înainte de finalizarea comenzii. Dacă suma trimisă nu este identică cu suma BitCanna necesară, sistemul nu va procesa plata. În acest caz, va trebui să contactezi departamentul nostru de asistență.

Cum să plătești cu Bitcanna (Ghid PDF complet)

Suport de siguranță pentru Portofel

Nimeni altcineva în afară de tine nu are acces la portofelul(-le) BitCanna. Pentru a-ți menține portofelul BitCanna în siguranță, e important să-ți păstrezi parolele și copiile de rezervă într-un loc de seriozitate maximă (unitate USB, etc). Acesta e singurul mod de a-ți recupera portofelele sau de a le transfera pe dispozitive noi.

Despre BitCanna

Ce este BitCanna?
BitCanna este o platformă de plată descentralizată inițiată de și pentru industria canabisului. Este o alternativă sigură și securizată la bănci, companii de carduri de credit și alți furnizori de plăți care nu procesează tranzacții legate de industria canabisului. Moneda BitCanna (BCNA) este moneda (digitală) folosită pentru achiziționarea produselor pe bază de canabis.
Cine a creat BitCanna?
Pentru înființarea platformei BitCanna sunt responsabili unii dintre cei mai importanți oameni de afaceri din industria canabisului. Scopul lor este de a oferi consumatorilor și companiilor o rețea de plăți sigură și de încredere, care va câștiga în același timp respectul autorităților de reglementare și al sistemelor de plată convenționale.
Avantajele folosirii BitCanna:
Utilizarea monedei BitCanna nu e doar ușoară, ci ea vine și cu o întreagă sumă de avantaje, incluzând:

 • Fonduri securizate
 • Taxe de tranzacție mici
 • Confidențialitate completă
 • Control total al portofelului tău și al BCNA
 • Promo-uri, reduceri, etc.
 • Comunitate de consumatori și companii cu aceleași gusturi

BitCanna este proiectată pentru a veni în ajutorul companiilor, dar și al consumatorilor, facilitând achiziționarea de către clienți a produselor preferate și evaluarea companiilor lor favorite în mod corespunzător.
Ce magazine acceptă BCNA?
În acest moment, poți utiliza BCNA la magazinele web Royal Queen Seeds și Zamnesia. În curând, vei putea plăti cu BCNA la multe alte magazine. Poți vedea lista completă a membrilor participanți BitCanna Alliance pe **pagina de start BitCanna. Deși în curând vei putea face achiziții cu BCNA în magazinele fizice, în prezent, aceste achiziții pot fi făcute doar online.
De unde a venit BCNA care circulă în prezent?
BitCanna a vândut BCNA care circulă în prezent investitorilor dintr-un ICO. Fondurile din această vânzare au fost utilizate pentru dezvoltarea platformei și a produselor.
De ce am nevoie dacă vreau să plătesc cu BitCanna?
Tot ceea ce ai nevoie pentru a face o achiziție este portofelul tău și monedele BCNA!

Portofelul BitCanna

Ce este un portofel?
Un portofel este locul în care îți stochezi digital moneda BCNA. Aplicația Portofel digital BitCanna este disponibilă pentru telefon (Android & Apple) sau poți instala portofelul Lite pe computer (Windows / MacOS). Portofelul digital folosește o tehnologie simplă cu cod QR pentru a face plăți, în timp ce portofelul Lite permite achiziții simple cu ajutorul computerului.
Pot să folosesc atât un Lite, cât și un portofel digital?
Chiar poți, dar nu este necesar. Acestea fiind spuse, dacă ai ambele portofele vei avea mai multe modalități de a plăti produsele. Cu toate acestea, aceste portofele nu sunt interconectate, ceea ce înseamnă că fondurile nu sunt partajate între ele.
Ce este șirul lung de numere și litere din portofelul digital și portofelul Lite? Exemplu: B7H567ncJDHY8Vjs023JHbhsSwW
Aceasta este adresa ta unică pentru portofel—practic ca un număr de cont bancar. Vei folosi acest șir pentru a trimite și primi monede BCNA. Adresa portofelului tău este creată automat la descărcarea și deschiderea portofelului digital și / sau Lite. Reține că adresa portofelului tău se deosebește de cheia privată. Deși aceasta include tot un șir de numere și litere, cheia ta privată nu trebuie partajată cu nimeni.
Unde pot găsi soldul meu BCNA?
Poți vedea soldul BCNA pe tabloul de bord al portofelului Lite sau al portofelului digital.
Cum pot transfera portofelul meu pe alt dispozitiv?
Este necesară o „expresie de recuperare” pentru a muta portofelul digital pe un alt dispozitiv. Această expresie constă din 12 cuvinte și este generată atunci când creezi portofelul. Fără această expresie, nu poți transfera portofelul. Pentru a transfera portofelul Lite pe un alt dispozitiv, vei avea nevoie atât de fișierul de rezervă, cât și de parola pe care ai ales-o când ai creat portofelul. De asemenea, poți utiliza cheia privată pentru a transfera portofelul Lite. Fără una dintre acestea, nu poți transfera portofelul.
Am pierdut expresia de recuperare pentru portofelul meu digital. Ce fac acum?
Dacă ai pierdut expresia de recuperare, o poți recupera din portofelul tău digital de la „Setări”. Vei avea nevoie de codul de verificare pe care îl utilizezi pentru a te autentifica în portofel. Dacă ai pierdut atât expresia de recuperare, cât și codul de verificare, nu-ți vei mai putea recupera fondurile. Din acest motiv, este recomandat să depozitezi expresia într-o locație sigură, cum ar fi un document text pe o unitate USB.
Am pierdut parola, cheia privată și fișierul de rezervă pentru portofelul meu Lite. Ce fac acum?
Dacă ai pierdut parola, cheia privată și fișierul de rezervă pentru portofelul tău Lite, din păcate nu vei mai putea accesa fondurile. Așadar, depozitează fișierul de rezervă, parola și cheia privată într-o locație sigură.
Am pierdut accesul la telefonul meu și acum nu pot accesa portofelul digital. Ce fac acum?
Dacă ți-ai pierdut accesul la telefonul tău, poți utiliza expresia de recuperare pentru a recupera portofelul digital pe un telefon nou. Acesta este motivul pentru care ar trebui să faci o copie de rezervă a expresiei de recuperare pe o unitate externă.

Cumpărarea monedelor Bitcanna (BCNA)

Cum să cumpăr monede BitCanna (BCNA)?
Poți cumpăra BCNA prin card de credit, dar achiziția trebuie să fie de cel puțin 50 €. Acest lucru se datorează faptului că Indacoin, partenerul BitCanna, percepe o taxă pentru fiecare tranzacție. Această taxă este cea care îți permite să plătești cu ușurință comanda ta fără a fi nevoie să faci un schimb de criptomonede. Pentru a compensa taxa și pentru a fi în avantaj plătind cu BitCanna, oferim o reducere de 15% la cumpărături.
Pentru a cumpăra BCNA, mergi la site-ul BitCanna **aici.
Alternativ, poți achiziționa monede BCNA la bursele de criptomonede Coindeal și Stex. Dacă nu ești familiarizat cu bursele de criptomonede, îți recomandăm să folosești metoda de mai sus.
Care este taxa pentru tranzacție?
Taxele de tranzacție pentru BitCanna sunt neglijabile; de obicei în jur de 0,00001 USD / 0,00001 EUR per tranzacție, în funcție de cât de aglomerat este sistemul. Cu toate acestea, achiziția BitCanna cu un card de credit are o taxă fixă de 3 - 4 € per tranzacție. Această taxă, care este plătită către Indacoin, este necesară pentru a putea utiliza BCNA simplu fără a trece printr-un schimb.
Cum știu câte monede BCNA să cumpăr?
Când trimiți o comandă la Royal Queen Seeds și alegi BitCanna ca metodă de plată, reducerea ta de 15% va fi dedusă automat din comandă. După ce ai descărcat portofelul, poți da clic pe confirmare pe pagina de confirmare a comenzii de la RQS. Acum vei putea vedea numărul de monede BCNA necesare. Folosind cardul de credit, poți achiziționa aceste monede instant. Dacă ai deja suficiente monede, poți plăti direct pentru comanda ta.
Am cumpărat mai multe BCNA decât am cheltuit pe comandă. Ce pot face cu ele?
Poți stoca monedele BCNA rămase în portofel pentru următoarea ta achiziție. Cu toate acestea, reține că valoarea BitCanna variază în funcție de ofertă și cerere. Așadar, suma din portofelul tău se poate modifica în timp, chiar dacă nu trimiți sau nu primești monede.
Cât timp durează să ajungă BCNA la mine după ce le-am achiziționat de la Indacoin?
Monedele sunt de obicei livrate la adresa ta BitCanna în termen de 15 minute. Dacă durează mai mult de o oră, te rugăm să contactezi Indacoin prin butonul de chat live de pe site-ul lor. Poți contacta direct și BitCanna.
De ce fluctuează valoarea BCNA?
Moneda BitCanna (BCNA), ca orice altă criptomonedă, este tranzacționată în direct la bursele de criptomonede. Oferta și cererea determină valoarea BCNA în orice moment. Aceasta înseamnă că valoarea monedei BitCanna nu este stabilă. Dacă ai BCNA stocat în portofel, suma probabil se va mări sau va scădea întrucâtva în timp.

Plata pentru comanda ta de la Royal Queen Seeds

Va ști banca mea că am cumpărat produse pe bază de canabis?
Nu. Confidențialitatea este de cea mai mare importanță pentru BitCanna. Extrasul de cont nu arată că ai cumpărat produse pe bază de canabis sau de unde le-ai cumpărat. Singura tranzacție aferentă care va fi afișată este aceea către Indacoin atunci când achiziționezi în siguranță BCNA.
Care sunt taxele de tranzacție?
Taxele de tranzacție sunt în jur de 0,00001 USD / 0,00001 EUR per tranzacție, în funcție de cât de aglomerat este sistemul. Când achiziționezi BitCanna cu un card de credit, există o taxă fixă cuprinsă între 3 și 4 € per tranzacție, plătită către Indacoin pentru o experiență de utilizator fără probleme.
Pot să schimb BCNA în monede Fiat (euro, dolari, sau lire)?
Da, dar trebuie să faci acest lucru la o bursă de criptomonede. Reține că acest lucru nu ține de competența BitCanna, dar mai multe informații se pot găsi în acest ghid.
Pot trimite BCNA altor utilizatori?
Desigur! Tot ce ai nevoie este adresa unică a portofelului BitCanna al destinatarului. Atât de simplu!

Confidențialitate și Securitate

Cum asigură BitCanna securitatea monedelor mele BCNA?
Confidențialitatea și securitatea sunt de cea mai mare importanță pentru BitCanna. Procesul se bazează pe o tehnologie sigură blockchain cu un sistem descentralizat pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor. Nimeni, cu excepția ta, nu îți poate accesa fondurile—nici măcar BitCanna! Așadar, trebuie să faci copie de rezervă pentru portofel și parole pe o unitate externă sau ceva similar. Apoi, chiar dacă îți pierzi telefonul sau datele portofelului, le poți recupera.
Cum pot transfera portofelul pe alt dispozitiv?
Este necesară o „expresie de recuperare” pentru a muta portofelul digital pe un alt dispozitiv. Această expresie este un șir de 12 cuvinte care este generat la crearea portofelului tău. Nu poți transfera portofelul fără o expresie de recuperare. Pentru a transfera portofelul Lite pe un alt dispozitiv, vei avea nevoie de fișierul de rezervă și de parola setată la crearea portofelului. De asemenea, poți utiliza cheia privată pentru a transfera portofelul Lite. Fără una dintre acestea, nu poți transfera portofelul.
Am pierdut expresia de recuperare pentru portofelul meu digital. Ce fac acum?
Dacă ai pierdut expresia de recuperare, o poți recupera accesând „Setări” din portofelul tău digital. Vei avea nevoie de codul de verificare pe care îl utilizezi pentru a te autentifica în portofel. Dacă ai pierdut atât expresia de recuperare, cât și codul de verificare, nu-ți vei mai putea recupera fondurile. Din acest motiv, îți recomandăm să-ți stochezi expresia într-o locație sigură.
Am pierdut parola, cheia privată și fișierul de rezervă pentru portofelul meu Lite. Ce fac acum?
Dacă le-ai pierdut pe toate cele trei, nu-ți vei mai putea accesa fondurile. Așadar, stochează fișierul de rezervă, parola și cheia privată într-o locație sigură.
Mi-am pierdut accesul la telefon și acum nu mai pot accesa portofelul digital. Ce fac acum?
Dacă ți-ai pierdut accesul la telefon, poți utiliza expresia de recuperare pentru a-ți recupera portofelul digital pe un dispozitiv nou. Acesta e motivul pentru care ar trebui să faci o copie de rezervă a expresiei de recuperare pe o unitate externă.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk