TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Prezentare generală

Programul RQS Grower este un program de loialitate lansat pentru toți clienții Royal Queen Seeds. Toți clienții care au un profil RQS vor fi înscriși în RQS Growers Club după finalizarea unei achiziții pe www.royalqueenseeds.com. Cu acest program, clienții vor primi monede verzi și puncte de loialitate pentru toate achizițiile online efectuate pe www.royalqueenseeds.ro. Clienții nu vor primi monede verzi sau puncte de loialitate pentru achizițiile efectuate în magazinele fizice Royal Queen Seeds. Singura condiție pentru face parte din Clubul RQS Grower este împlinirea vârstei de 18 ani. Royal Queen Seeds nu își va asuma responsabilitatea în cazul în care o persoană minoră încalcă această condiție.

Toate monedele verzi, punctele de loialitate și recompensele suplimentare aparțin Royal Queen Seeds. Compania își rezervă dreptul de a anula, în mod unilateral, orice calitate de membru sau de a anula sau modifica Programul fără notificare prealabilă. În acest caz, toate monedele verzi și punctele de loialitate nerambursate vor fi pierdute fără nicio obligație sau răspundere.

2. Calitatea de membru

Trebuie să ai cel puțin 18 ani pentru a deveni membru. Toate monedele verzi și punctele de loialitate aparțin unei singure persoane, prin urmare monedele verzi sau punctele de loialitate nu pot fi transferate între conturi. Te poți înregistra direct pe www.royalqueenseeds.ro. Clienții vor rămâne la nivelul actual atât timp cât îndeplinesc criteriile, în următoarele 12 luni.

3. Câștigurile

A) Toți clienții înregistrați vor câștiga o monedă verde și un punct de loialitate pentru fiecare euro cheltuit pe site-ul nostru. Nu se vor oferi recompense pentru comenzile plătite cu monede verzi. Achizițiile eligibile includ toate articolele obișnuite și la promoție cumpărate numai de pe site-ul web Royal Queen Seeds (www.royalqueenseeds.ro). Monedele verzi și punctele de loialitate pot fi câștigate și prin acțiuni pe rețelele de socializare, plasarea unei recenzii pe site-ul Royal Queen Seeds, recomandarea unui prieten sau înscrierea la buletinul informativ RQS. Monedele verzi și punctele de loialitate vor fi adăugate la soldul tău după ce comanda ta a fost expediată din depozitul nostru. În cazul anulării, returnării sau refuzării unei comenzi, monedele verzi și punctele de fidelitate vor fi deduse din contul clientului.

B) Ziua de naștere: vei primi o recompensă bonus de ziua ta de naștere. Asigură-te că data nașterii este corect trecută în profilul RQS.

C) O „recomandare” este o persoană care nu achiziționat niciodată produse de la Royal Queen Seeds, iar prima lor comandă este plasată folosind un ID de recomandare sau un link de recomandare. Atunci când o comandă plasată de o persoană recomandată este expediată, Punctele vor fi creditate în ambele conturi - atât al clientului care a făcut recomandarea, cât și al celui care a fost recomandat.

D) Punctele pentru recenzii vor fi creditate de îndată ce recenzia clientului este aprobată și postată pe site. Acest bonus se va aplica numai produselor achiziționate de către client.

4. Beneficii pentru membri

Clubul RQS Growers este format din patru niveluri sau trepte: Starter, Grower, Greenfinger și VIP. Fiecare nivel se obține pe baza criteriilor de mai jos și are beneficiile enumerate:

Starter (0-149 €)

  • Câștigă 1 monedă verde și 1 punct de loialitate pentru fiecare euro cheltuit
  • Fii primul care află (promoții, reduceri)

Cultivator (150-399 €):

  • Câștigă 1 monedă verde și 1 punct de loialitate pentru fiecare euro cheltuit
  • 1 sămânță suplimentară GRATUITĂ la prima comandă de la acest nivel

Greenfinger (400-999 €):

  • Câștigă 1 monedă verde și 1 punct de loialitate pentru fiecare euro cheltuit
  • 3 semințe suplimentare GRATUITE la prima comandă de la acest nivel

VIP (peste 1000 €)

  • Câștigă 2 monede verzi și 2 puncte de loialitate pentru fiecare euro cheltuit
  • 10 semințe GRATUITE la prima comandă de la acest nivel
  • Livrare UPS GRATUITĂ (opțional)*
  • Livrare Discretă GRATUITĂ (opțional)

*Livrarea GRATUITĂ UPS se aplică numai țărilor în care poate fi furnizat serviciul. Te rugăm să verifici informațiile noastre de livrare
Toate beneficiile de nivel nou vor deveni disponibile la prima comandă după ce nivelul a fost atins.
UUnele produse vor fi disponibile numai pentru membri. Edițiile speciale sunt disponibile numai pentru membri RQS Growers Club.
Unele produse vor fi disponibile numai pentru membri. Edițiile speciale sunt disponibile numai pentru membrii RQS Growers Club.

5. Confidențialitate și e-mail

Prin înregistrarea în Program, îți exprimi acordul de a primi e-mailuri tranzacționale cu privire la RQS Growers Club și Royal Queen Seeds. Acestea pot include informații despre recompensele programului, actualizările programului și alte materiale conexe, la alegerea Royal Queen Seeds. Membrii se pot dezabona în orice moment, accesând linkul „Dezabonare” din newsletter.

Una dintre prioritățile noastre principale este să ne asigurăm că informațiile personale ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt în siguranță. Te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate. Prin participarea la Program, ești de acord cu utilizarea de către Royal Queen Seeds a informațiilor personale și ai citit și acceptat . Politica noastră de confidențialitate.
Dacă ai întrebări cu privire la acești Termeni și Condiții, te rugăm să ne contactezi la [email protected]

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.