Pachetele RQS cu semințe mixte sunt în sfârșit aici - Află mai multe

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. Prezentare generală

RQS Growers Club este un nou program de fidelizare lansat pentru toți clienții Royal Queen Seeds. Toți clienții care au un profil RQS vor fi înscriși în RQS Growers Club după finalizarea unei comenzi pe www.royalqueenseeds.ro. Prin intermediul acestui Program, clienții vor primi Puncte pentru toate comenzile online plasate pe site-ul www.royalqueenseeds.ro. Clienții nu primesc puncte pentru achizițiile efectuate în magazinele fizice Royal Queen Seeds. Singura condiție pentru a face parte din Programul RQS Growers Club este ca membrul să aibă peste 18 ani. Royal Queen Seeds nu își va asuma răspunderea în cazul în care o persoană minoră nu va respecta această condiție.

Toate Punctele și Recompensele suplimentare aparțin Royal Queen Seeds. Compania își rezervă dreptul de a anula, unilateral, contul oricărui membru sau de a anula, sau modifica, Programul fără o notificare prealabilă. În acest caz, toate Punctele nerăscumpărate vor fi pierdute, fără nicio obligație sau răspundere.

2. Calitatea de membru

Pentru a deveni membru, trebuie să aveți 18 ani împliniți. Punctele aparțin unei singure persoane, prin urmare, aceste puncte nu pot fi transferate între conturi. Vă puteți înregistra direct pe www.royalqueenseeds.ro. Clienții vor rămâne la nivelul actual, atât timp cât îndeplinesc criteriile în următoarele 12 luni.

3. Câștigurile

A) Toți clienții înregistrați vor acumula un punct pentru fiecare euro cheltuit pe site-ul nostru. Comenzile plătite cu Puncte nu vor beneficia de Recompense. Se califică comenzile care includ articolele obișnuite și reduse, cumpărate de pe site-ul Royal Queen Seeds (www.royalqueenseeds.ro). Punctele pot fi acumulate și prin acțiuni pe rețelele de socializare, lăsând o recenzie pe site-ul Royal Queen Seeds, prin recomandarea unui prieten sau prin abonarea la Newsletter-ul RQS. Punctele vor fi adăugate la soldul dvs. odată ce comanda a fost expediată din depozitul nostru. În cazul în care comanda este anulată, returnată, sau nu a fost posibilă livrarea acesteia, Punctele vor fi deduse din contul clientului.

B) Ziua de naștere: Cu ocazia zilei de naștere veți primi o Recompensă bonus. Asigurați-vă că ați introdus corect data nașterii în profilul RQS.

C) O „recomandare” este o persoană care nu achiziționat niciodată produse de la Royal Queen Seeds, iar prima lor comandă este plasată folosind un ID de recomandare sau un link de recomandare. Atunci când o comandă plasată de o persoană recomandată este expediată, Punctele vor fi creditate în ambele conturi - atât al clientului care a făcut recomandarea, cât și al celui care a fost recomandat.

D) Punctele pentru recenzii vor fi creditate de îndată ce recenzia clientului este aprobată și postată pe site. Acest bonus se va aplica numai produselor achiziționate de către client.

4. Beneficiile membrilor

RQS Growers Club este format din patru niveluri: Începător, Cultivator, Cunoscător și VIP. Fiecare nivel poate fi atins conform criteriilor enumerate mai jos, oferind o gamă de beneficii:

Starter (0-99 €)

  • Acumulați 1 Punct pentru fiecare euro cheltuit
  • Veți fi mereu la curent cu ultimele știri (promoții, reduceri)

Grower (100-299 €):

  • Acumulați 1 Punct pentru fiecare euro cheltuit
  • 1 sămânță GRATUITĂ va însoți prima comandă plasată la acest nivel

Greenfinger (300-999 €):

  • Acumulează 1 Punct pentru fiecare euro cheltuit
  • 3 semințe GRATUITĂ va însoți prima comandă plasată la acest nivel

VIP (peste 1000 €)

  • Acumulează 2 puncte pentru fiecare euro cheltuit
  • 10 semințe GRATUITĂ va însoți prima comandă plasată la acest nivel
  • Livrare UPS GRATUITĂ (opțional)*
  • Livrare Discretă GRATUITĂ (opțional)

*Livrarea UPS GRATUITĂ se aplică numai țărilor în care poate fi furnizat acest serviciu. Vă rugăm să consultați Informațiile privind Livrarea.
Toate beneficiile unui nivel nou vor putea fi folosite la prima comandă după atingerea nivelului.
Un membru se va bucura de un anumit nivel timp de un an, din momentul atingerii nivelului respectiv, și va trebui să acumuleze suficiente puncte pentru a rămâne la același nivel pentru încă un an; în caz contrar, acesta va fi retrogradat la nivelul anterior.
Unele produse vor fi disponibile numai pentru membri. Edițiile speciale sunt disponibile numai pentru membrii RQS Growers Club.

5. Confidențialitate și e-mail

Înregistrându-vă în Program, sunteți de acord să primiți e-mailuri tranzacționale cu privire la RQS Growers Club și Royal Queen Seeds. Acestea pot include informații despre Punctele și Recompensele Programului, actualizări ale Programului și alte materiale conexe, la discreția Royal Queen Seeds. Membrii se pot dezabona de la aceste newsletters prin contactarea echipei noastre de relații cu clienții.

Una dintre prioritățile noastre principale este să ne asigurăm că informațiile personale ale vizitatorilor site-ului nostru sunt în siguranță. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate. Prin participarea la Program, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor personale de către Royal Queen Seeds și confirmați că ați citit și acceptat Politica noastră de confidențialitate.
Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.