Analiză: Royal Jack Autoflorantă

Royal Jack Automatic este o versiune mai rapidă a tulpinii de canabis originală Jack Herer - datorită unui mic adaos de gene ruderalis - păstrând aroma și high-ul original. Conținutul său de THC este de aproximativ 16%.

Este o plantă foarte ușor de cultivat, dar astăzi ne-am gândit să ne concentrăm pe calitatea fumului. Am luat ca mostre câteva grame de Royal Jack Automatic pentru a-ți putea oferi o imagine despre cum se comportă într-un joint! Așadar, aceasta este analiza noastră:

Jack Herer Autoflowering Cannabis

FARMECUL LUI ROYAL JACK AUTOMATIC

De îndată ce am deschis recipientul de depozitare, am simțit o aromă proaspătă, piperată, cu o urmă de haze, care era foarte aproape de standardul Jack Herer, pe care l-am mai încercat în trecut. Singura diferență a fost aroma puțin mai blândă și ceva mai ierboasă.

Florile erau dense, având în vedere că au provenit dintr-o tulpină autoflorantă, dar cu siguranță nu erau extrem de tari. În ceea ce privește aspectul, s-au ridicat la nivelul așteptărilor: îndesate, rotunde și verzi, cu pete aurii și cu cristale suficient de vizibile pentru a le da puțină strălucire.

Lipicioase la atingere, dar nu exagerat de mult, s-au desfăcut frumos și au emanat o altă explozie de parfum subtil atunci când am fărâmițat mugurii cu mâna, înainte de a-i măcina. Consistența finală a fost perfectă pentru a fi fumată fie direct dintr-o pipă, fie rulată într-un joint. Din moment ce am avut foițe la îndemână, l-am rulat pe Royal Jack Automatic și ne-am pregătit să-l aprindem.

GUSTUL UNUI ROYAL JACK AUTOMATIC

Gustul este aproape identic cu cel al lui Jack Herer: cu aromă de pin pământiu, atunci când îl inhalezi, și dulce, cu aromă de hash și rășinoase, atunci când îl expiri. Unii dintre noi au tușit o dată sau de două ori, dar nu a fost nimic serios. Am încercat o mulțime de tulpini autoflorante în ultimii doi ani, așa că așteptările noastre erau modeste. Dar, de data asta am fost plăcut surprinși de aroma completă și complexă. Cei mai mulți dintre noi încă mai simțeau ușor aroma lui Royal Jack Automatic aproape o jumătate de oră mai târziu.

Ne place să experimentăm totul atunci când vine vorba de iarbă, așa că Royal Jack Automatic pe care l-am fumat s-a simțit foarte plăcut și ușor pe cerul gurii.

Jack Herer Cannabis Bud

EFECTELE LUI ROYAL JACK AUTOMATIC

Până la al treilea fum de Royal Jack Automatic, majoritatea au început să simtă un high cerebral, care a început cu o senzație de furnicături pe nas și pe frunte. High-ul a devenit mai puternic în următoarele 20 - 30 de minute, transformându-se într-un high euforic care ne-a făcut să râdem de tot ce ne înconjura. A fost destul de social și creativ. Chiar ne-a ajutat cu câteva idei pentru următoarea noastră analiză!

Video id: 266470429

ROYAL JACK AUTOMATIC: O SESIUNE DE FUMAT FERICITĂ ȘI AMUZANTĂ

Royal Jack Automatic nu a fost chiar la fel de puternic ca un Jack Herer original, dar a fost mult mai practic. Este un fum grozav pentru oricine dorește un sentiment de fericire, fără prea multă energie. Fumătorii obișnuiți s-ar putea să îl fumeze pe timpul zilei, deși ar trebui să-l încerce mai întâi într-un weekend și să-l consume cu moderație înainte sau în timpul lucrului. Singurul dezavantaj a fost că ne-a uscat excesiv gura. Asigură-te că ai băutura preferată la îndemână dacă te hotărăști să fumezi Royal Jack Automatic. În afară de acest aspect, este o tulpină foarte plăcută pe care o recomandăm oricui caută o sativa de mărime medie, mai ales celor ce se grăbesc să recolteze niște muguri frumoși.

Buy Royal Jack Automatic

Jack Herer este o tulpină incredibilă numită după un om incredibil. El a fost un activist neobosit în lupta pentru legalizarea canabisului și autor al cărții Împăratul Nu Poartă Nicio Haină (The Emperor Wears No Clothes(, numită și Biblia Cânepei. A fost un om important, în tot ceea ce a însemnat mișcarea Canabisului, până când a murit în anul 2010.

Cumpară Royal Jack Automatic

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.