• DynaVap - B-ul
 • DynaVap - B-ul
 • DynaVap - B-ul
 • DynaVap - B-ul
 • DynaVap - B-ul
 • DynaVap - B-ul

DynaVap - B-ul

Vaporizatorul „B” DynaVap pentru începători îți dovedește că nu ai nevoie de caracteristici sofisticate pentru a te bucura de vapori de o calitate remarcabilă. Cu un vârf din oțel inoxidabil și o tijă din silicon de calitate alimentară, trebuie doar să umpli camera cu iarbă și să o încălzești. Odată ce auzi clicul, te poți apuca de vapat!
(6) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 49.00

€ 49.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (5)

DynaVap - „B-ul”: Vapori fantastici de la un dispozitiv mic

Poate că vaporizatorul din seria „B” de la DynaVap nu arată atât de impresionant, dar este dovada că lucrurile bune vin în pachete mici. Chiar dacă are o dimensiune mică și nu este foarte complex, compensează prin materiale de calitate superioară și o experiență impecabilă de fiecare dată.

De la vârful din oțel inoxidabil, la tija din silicon alimentar și design-ul inelar, vaporizatorul „B” pune în mâinile tale vapori de o calitate fantastică, la un preț foarte mic comparat cu prețurile vaporizatoarelor tradiționale. Mai mult decât atât, caracteristica inelară permite asamblarea și dezasamblarea rapidă atunci când ești pe fugă.

Modelul „B” este considerat un vaporizator pentru începători de la DynaVap, având un design simplu, în 5 părți, cu un muștiuc conic de 10 mm. Pachetul complet include:

• Capac din oțel inoxidabil
• Vârf din oțel inoxidabil*
• Condensator din oțel inoxidabil
• Difuzor circular de compresie (DCC) din oțel inoxidabil
• Tijă din silicon de calitate alimentară

*Vârful este compatibil cu dispozitivele și accesoriile DynaVap.

Cum se utilizează „B-ul” DynaVap

Utilizarea vaporizatorului din seria „B” este extrem de simplă. Trebuie doar să umpli capacul cu iarbă și să-l încălzești cu o brichetă până când se aude un clic. Pentru o ardere uniformă, ar trebui să rotești dispozitivul în mână în timp ce încălzești capacul.

Atunci când ești pregătit/ă să tragi un fum, poți regla fluxul de aer cu ajutorul condensatorului, astfel încât să obții densitatea perfectă a vaporilor. Deși este un dispozitiv discret, este foarte versatil.

Un cadou de la RQS

Pentru ca experiența ta cu „B-ul” să fie și mai dulce, Royal Queen Seeds îți oferă la fiecare achiziție un Grinder și 3 semințe de canabis alese în mod aleatoriu!


Disclaimer

Te rugăm să citești instrucțiunile din cutie pentru activarea garanției vaporizatorului tău.

Vaporizatoarele noastre au o garanție de 1 an din partea producătorului, pe care RQS o va gestiona direct cu producătorul. Unii producători oferă garanții extinse dincolo de această perioadă. Odată ce perioada de 1 an s-a încheiat, te rugăm să contactezi producătorul în mod direct și să păstrezi cutia produsului, numărul de serie și factura ca dovadă a achiziției.

Te rugăm să ții cont de faptul că DynaVap - B nu este inclus în Oferta De Produse Gratuite a Royal Queen Seeds.

DynaVap - B-ul data sheet
Dimensiunea camerei: 0,1 gr
Tipul de control: Manual
Căldură: Conducție & Convecție
Timp de încălzire: 10 sec
Dimensiune: 8.9 × 1,4 × 1,4 cm
Temperatură: 150°C - 230°C / 300°F - 450°F
Se folosește cu: Plante Uscate
Greutate: 13 g

  De T. S. În 02/Jul/2024 :

  Titlu : Super
  Cometariu : Unschlagbares Preis / Leistungsverhältnis! Normalerweise bin ich ein Verdampfer Fan, aber meine neue Ernte, Sorte, wollte ich mal klassisch probieren. Und ich bin begeistert. Klein, handlich,leicht zu reinigen. Klare Kauf Empfehlung. 😃👍

  De J. H. În 09/Apr/2024 :

  Titlu : TOP TEIL
  Cometariu : Super Vaporizer, hatte mir schon mal einen elektrischen gekauft vor Jahren, von einer angeblich guten Marke, war nicht mein Fall und der Akku war auch schnell kaputt, aber der Dynavap gefällt mir, "rauche" jetzt nur den Dynavap seit einigen Tagen, habe davor 30 Jahre immer mit Tabak geraucht, aber mit dem Dynavap scheint der Weg zum Nichtraucher machbar. Lässt sich auch super easy reinigen.

  De D. P. În 30/Oct/2023 :

  Titlu : Mister B
  Cometariu : Je suis heureux d'avoir découvert la vaporisation. Après une légère prise en main, il s'avère pratique et discret. Le microdosage est un véritable atout

  De Á. S. În 17/Apr/2023 :

  Titlu : Muy buen producto
  Cometariu : Cumple con mis expectativas

  De N. V. În 02/Jan/2023 :

  Titlu : Veel voor weinig
  Cometariu : Deze vaporizer is ideaal om overdag te gebruiken om te microdosen en s'avonds kan je die gebruiken op de bong voor de ultieme vape smaakbomhits waar je goed stoned van word! Dus ik zou alvast niet meer zonder kunnen! Je kan er veel mee doen en kost relatief weinig geld! Love the B


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.