• Vaporizator Arizer Air MAX
 • Vaporizator Arizer Air MAX
 • Vaporizator Arizer Air MAX
 • Vaporizator Arizer Air MAX

Vaporizator Arizer Air MAX

Vaporizatorul Arizer Air MAX face vapatul ușor și plăcut. Corpul elegant și compact aduce portabilitate, iar adaptoarele de sticlă îți permit să-l folosești cu echipamentul de sticlă favorit. Controlul total al temperaturii permite utilizatorilor să aleagă ușor ingredientele preferate. În plus, tuburile de încărcare din sticlă previn mizeria și permit o utilizare simplă în timpul deplasărilor.
On sale!
Pret Redus!
€ 239.00

€ 239.00 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Vaporizator Air MAX: portabil, puternic și compatibil

Indiferent dacă îți place să vapezi iarbă uscată în călătorii sau să filtrezi vaporii prin dispozitivele de sticlă acasă, Arizer Air MAX este cel mai potrivit. Având un corp din aluminiu anodizat și o estetică elegantă, dispozitivul are un design superb și o portabilitate excelentă. O cameră ceramică, un cuptor din oțel inoxidabil și un muștiuc din sticlă borosilicată îi asigură durabilitatea.

Alegerea dispozitivului Air MAX vine cu o serie de aspecte pozitive, dar dorim să-ți facem experiența de cumpărături și mai valoroasă. Alege unul dintre aceste vaporizatoare și vom oferi gratuit o râșniță RQS Grinder și 3 semințe de canabis aleatorii.

Sistemul original cu tuburi din sticlă de la Arizer face ca Air MAX să fie ușor de umplut; încărcarea cuptorului se face departe de dispozitiv, ceea ce ajută la prevenirea pierderilor. Înainte de a aprinde vaporizatorul pentru o sesiune de vapat, trebuie doar să încarci tubul de arome - cu până la 0,15 g de plantă - peste râșniță, înainte de a-l introduce în partea de sus a vaporizatorului. Dacă ești în deplasare, poți pune un tub umplut în recipientul din PVC furnizat, pentru un acces rapid.

Vaporizator Arizer Air MAX: control suprem pentru experiența de vapare

Air MAX utilizează o baterie litiu-ion 26650 care va oferi până la 2¼ ore de utilizare după încărcarea rapidă cu USB-C. Această piesă are un timp de încălzire de 60-90 de secunde. Utilizatorii pot selecta o temperatură între 50–220°C, în funcție de produsele folosite, având un interval de creștere de 1°C.

Pentru a porni dispozitivul, doar trebuie să apeși simultan butonul de meniu și butonul plus până când vei auzi un bip; acest pas te va duce la afișajul cu temperatura. Apasă din nou butonul de meniu pentru a accesa setări precum luminozitatea ecranului, volumul și intervalele de temperatură preferate. Pentru a reveni la ecranul de pornire, pur și simplu nu apăsa nimic - dispozitivul te va duce imediat înapoi. Odată ce ai revenit la afișajul cu temperatura, folosește butoanele plus și minus pentru a selecta temperatura dorită. După alegere, lasă dispozitivul să se încălzească timp de 60-90 de secunde. De îndată ce auzi bipul, continuă și trage un fum!

Pe lângă designul său elegant, Air MAX are un afișaj OLED clar, care permite utilizatorilor să monitorizeze cu ușurință setările dispozitivului. Setările „Mod întunecat” reduc luminozitatea – fiind perfect pentru sesiunile discrete.

Deși Air MAX produce vapori delicați și de calitate superioară, poți duce experiența la un alt nivel și poți folosi tubul mat de arome de 14 mm pentru a conecta vaporizatorul la dispozitivul de inhalare din sticlă preferat. Inversarea automată a ecranului face ca acest vaporizator să fie compatibil în acest scop.

Ce conține cutia:

 • 1 × Vaporizator Air MAX pentru plante uscate
 • 1 × Baterie 26650
 • 1 × Încărcător USB-C
 • 1 × Tub de arome din sticlă de 70 mm
 • 1 × Tub mat de arome de 14 mm
 • 1 × Tub de călătorie din PVC cu capac
 • 1 × Vas pentru arome, din sticlă
 • 2 × Capace din silicon
 • 1 × Filtru din oțel inoxidabil
 • 4 × Filtre din oțel inoxidabil
 • Mostră de plante aromatice
 • Manual de utilizare

Disclaimer

Te rugăm să citești instrucțiunile din cutie pentru activarea garanției vaporizatorului tău.

Vaporizatoarele noastre au o garanție de 1 an din partea producătorului, pe care RQS o va gestiona direct cu producătorul. Unii producători oferă garanții extinse dincolo de această perioadă. Odată ce perioada de 1 an s-a încheiat, te rugăm să contactezi producătorul în mod direct și să păstrezi cutia produsului, numărul de serie și factura ca dovadă a achiziției.

Te rugăm să ții cont de faptul că Vaporizator Arizer Air MAX nu este inclus în Oferta De Produse Gratuite a Royal Queen Seeds.

Vaporizator Arizer Air MAX data sheet
Dimensiunea camerei: 0,25 gr
Tipul de control: Manual
Căldură: Conducție & Convecție
Timp de încălzire: 60 sec
Dimensiune: 12.8 x 3 x 3 cm
Temperatură: 122° – 428° F /  50º – 220º C
Se folosește cu: Plante Uscate
Greutate: 160 gr
  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.