• Gentuță anti-miros RQS
 • Gentuță anti-miros RQS
 • Gentuță anti-miros RQS
 • Gentuță anti-miros RQS
 • Gentuță anti-miros RQS
 • Gentuță anti-miros RQS

Gentuță anti-miros RQS

Călătorește cu această gentuță de buzunar pentru a ține complet sigilat mirosul de ierburi, condimente și alimente. Perfectă pentru transportul public și job, această gentuță are o căptușeală din cărbune activ care păstrează moleculele mirositoare în interior. Ține gentuța închisă la tine sau în poșetă folosind banda detașabilă și nu îți vei mai pierde niciodată conținutul ascuns.
Alege culoarea
 • Negru
 • Verde
On sale!
Pret Redus!
€ 23.50

€ 23.50 (-0%)

Cumpără și câștigă 24 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Gentuța anti-miros de la RQS: Protecție fără egal contra mirosurilor

Gentuța anti-miros de la Royal Queen Seeds are rolul de a ascunde parfumul ierburilor, produselor din tutun, al cafelei, alimentelor și al altor substanțe mirositoare. Fiind fabricată din nailon durabil 1680D, această gentuță oferă o protecție de neegalat împotriva mirosurilor. Un strat intern de cărbune activ premium filtrează terpenele și alte molecule aromatice care altfel ar umple aerul din jurul tău.

Patru benzi velcro acționează pentru a menține ambele garnituri ale gentuței bine închise. Fie că trebuie să ascunzi mirosurile în mijloacele de transport în comun, la serviciu sau acasă, geanta anti-miros de la RQS te va asigura că tu și lucrurile tale nu veți mirosi urât.

Această geantă mică are dimensiunile 17 × 14 cm. Poți călători oriunde cu această gentuță discretă; pur și simplu pune-o în buzunar sau în poșetă. De asemenea, este dotată cu o bandă detașabilă cu clemă care menține gentuța atașată sigur de tine sau de poșeta ta în orice moment, astfel încât să nu pierzi niciodată conținutul.

Gentuța anti-miros de la RQS este un cadou perfect pentru familie și prieteni, care ar putea astfel beneficia de puterile sale pentru ascunderea mirosurilor. Oferă gentuța cuiva drept cadou de Crăciun sau de ziua de naștere sau pur și simplu ca un cadou întâmplător și vei fi răsplătit cu siguranță la un moment dat în viitor.

  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk