• Damiana

Damiana

Această plantă subtropicală adaugă o aromă delicioasă de mentă oricărui amestec de plante. Damiana oferă, de asemenea, o senzație de relaxare care aduce o completare deosebită efectelor plantei tale favorite. Damiana uscată este bună și pentru un ceai revigorant, iar unii oameni aleg să folosească alcool pentru a prepara extracte și tincturi.
(2) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 11.00

€ 11.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 11 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Damiana: Fă cunoștință cu magica Turnera diffusa

Damiana este un produs 100% organic care oferă un gust mentolat, aromat, asemănător gustului de hicori, și care funcționează bine alături de profilul terpenic al majorității tulpinilor.

Ce este Damiana?

Damiana, cunoscută și sub numele de Turnera diffusa, provine din climatul subtropical din sudul Texasului, Mexic, America Centrală, Caraibe și America de Sud. Oamenii au folosit planta cu mult timp înainte de a se consemna acest lucru. În zilele noastre, planta este folosită adesea în băuturi alcoolice, unde creează o nuanță galbenă atrăgătoare.

Alături de floarea pasiunii, damiana este membră a familiei Passifloraceae. Are flori galbene frumoase. Aceste flori atractive produc în cele din urmă un fruct asemănător smochinelor.

Efectele damianei

Damiana are o lungă istorie de utilizare. Băștinașii din zona de origine au folosit planta din diferite motive tradiționale. Astăzi, oamenii folosesc preponderent damiana pentru efectele sale relaxante. Există o gamă largă de modalități de a savura această plantă. Unii oameni o amestecă cu alcool pentru a face extract de damiana, iar alții o pregătesc sub forma unui ceai de damiana care revigorează și liniștește.

Cum să folosești damiana

Produsul nostru, damiana, se prezintă sub formă de material vegetal uscat. Funcționează excelent și poate fi utilizat în mai multe moduri. Conține fitochimicale savuroase care se asociază excelent cu terpenele.

Damiana noastră organică elimină riscul plantelor cultivate convențional care pot conține reziduuri de pesticide.

Fiecare pungă conține 50 g de damiana uscată.


    De M. F. În 18/Aug/2021 :

    Titlu : Love it !!
    Cometariu : Tastes good , and perfect to use instead of tobacco. It blends perfectly with Cannabis, enhancing some terpenes and a fresh flavour !! Love it to smoke it just like rolling cigarettes. (it might be a bit hard for some users to get used to it) Thanks to this product and cannabis i no longer smoke the harsh chemicals of the tobacco companies. Much love RQS !!


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk