• Pipă metalică
 • Pipă metalică
 • Pipă metalică
 • Pipă metalică
 • Pipă metalică
 • Pipă metalică
 • Pipă metalică +1

Pipă metalică

Pipa metalică de la Royal Queen Seeds are toate atuurile. Arată incredibil, produce un puf fin și este tare ca piatra. Exteriorul solid din aluminiu pentru aeronave menține sticla borosilicată în siguranță fără a fura ceva din plăcerea fumatului. Două ferestre de vizionare permit utilizatorilor să observe fumul, iar un orificiu de dimensiuni medii curăță pipa într-o clipă.
(8) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 35.00

€ 35.00 (-0%)

Cumpără și câștigă 35 puncte
  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (1)
 • Comentarii (6)

Pipa metalică: Protejează-ți pipa cu stil

Pipa metalică de la Royal Queen Seeds combină experiența deosebită a fumatului dintr-un recipient de sticlă cu durabilitatea și siguranța componentelor metalice. Miezul din sticlă borosilicată rezistentă la căldură duce fumul din vas în plămâni, oferind un puf fin și cremos la fiecare inhalare. Datorită dimensiunii portabile a pipei, utilizatorii se pot bucura de un puf fin indiferent unde se află.

Pipa de metal are un exterior din aliaj de aluminiu anodizat pentru nave, tare ca o rocă, care menține sticla în siguranță, având și un aspect estetic izbitor. Această carcasă de protecție nu numai că mărește mult durata de viață a acestei piese elegante, dar aduce și un aspect robust și futurist, care face ca această pipă să fie cea mai atractivă din întreaga noastră colecție.

Materialul versatil acoperă cea mai mare parte a sticlei, în timp ce două ferestre de vizionare permit fumătorilor să aibă o imagine asupra acțiunii ce se desfășoară la interior. Garniturile de cauciuc ce absorb șocurile consolidează exteriorul robust, și astfel această pipă este extrem de dificil de spart.

Vasul înalt are suficient spațiu pentru pufuri mari, iar orificiul situat în partea de jos a vasului curăță rapid pipa de fum. Un ecran de blocare a cenușii accentuează finețea acestei piese; prin prevenirea cenușii și a resturilor, poți fi sigur că fiecare puf va fi un adevărat răsfăț.

Pipa metalică de la Royal Queen Seeds vine complet asamblată și gata de funcționare. Cu toate acestea, o poți desface cu ușurință atunci când vine vremea pentru o curățare completă.

Video id: 570282353

  De F. S. În 04/Oct/2021 :

  Titlu : Kifferle
  Cometariu : Super Pfeife robust und lässt sich sehr gut rauchen, das Kickloch tut den Rest kann ich nur empfehlen

  De W. D. În 15/Aug/2021 :

  Titlu : Well constructed, easy tot clean
  Cometariu : A joy to have.

  De W. K. În 20/Jul/2021 :

  Titlu : Pipe.
  Cometariu : Recent workmanship. Simple, logical design.

  De O. N. În 24/May/2021 :

  Titlu : La Pipe de rêve
  Cometariu : Robuste, légère, facile à nettoyer, super investissement !

  De M. C. În 24/May/2021 :

  Titlu : Best metal glas pipe
  Cometariu : This is nu far the best pipe i had in my life ( i am 53 and smoke Sinterklaas my 15) it’s the quality of glas but strenght of steel and not heavy and doesn’t get hot. Easy to clean . Short: best pipe

  De A. T. În 06/Apr/2021 :

  Titlu : Pipa moderna
  Cometariu : Bel accessorio moderno e studiato nei dettagli, si fuma bene anche senza tabacco e si pulisce facilmente in acqua calda con aceto e bicarbonato. Tiraggio potente con valvola di sfiato, il metallo protegge il vetro e non serve nessuna retina sotto la mista


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs
From Axel | 2021-02-15 18:14:36

Vorrei sapere le dimensioni della pipa

Royal Queen Seeds Team

4,7 x 10.2 x 3 cm

Pune o intrebare
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Pune o intrebare

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk