• Mască RQS
 • Mască RQS
 • Mască RQS

Mască RQS

Ai nevoie de o mască de protecție? Aceste măști de înaltă calitate, disponibile în trei modele funky, formează o barieră împotriva agenților patogeni. Designul ergonomic și curelele auto-reglabile îți oferă un confort sporit, mulându-se perfect pe forma feței tale. Mai mult decât atât, masca este reutilizabilă, deoarece o poți spăla de câte ori dorești.
Alege color
 • Michelangelo
 • Negru
 • Verde
€ 12.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Mască RQS: Mască Reutilizabilă Cu 3 Straturi

În momentele în care este important să te protejezi, precum și pe lumea din jurul tău, această mască refolosibilă este alegerea potrivită. Protejarea activă de viruși și bacterii reprezintă o modalitate ușoară de a fi în siguranță în spațiile publice. Disponibile în trei stiluri diferite, imprimeurile cu iarbă vor ieși cu siguranță în evidență.

Designul ergonomic asigură un confort maxim. Pur și simplu așează masca pe față, în timp ce tragi de bretele în jurul capului. Elasticul de pe ambele părți poate fi ajustat pentru a acoperi gura și nasul complet, fără a lăsa spații libere de-a lungul marginilor. Atunci când este ajustată corect, masca se va mula perfect pe forma feței tale.

Mai mult decât atât, masca este compusă din trei straturi de protecție, cu un filtru reutilizabil inclus. Stratul exterior dur este rezistent la apă, în timp ce stratul interior se simte plăcut și moale pe față. Stratul intermediar are cele mai importante calități, precum respirabilitatea și proprietățile de filtrare bacteriană. Acest strat este de asemenea detașabil și poate suporta mai multe cicluri de spălare.

Restul măștii poate fi reutilizat la nesfârșit, atât timp cât respecți instrucțiunile de spălare. Nu înălbi și nu călca masca. Usuc-o la o temperatură maximă de 60ºC.

Material
Mască Flaptech: 80% poliester 20% poliamidă
Strat exterior: 80% poliester 20% elastan
Strat interior: 82% poliamidă 18% elastan

Este foarte important să schimbi stratul intermediar după aproximativ 24 de ore și să nu atingi hainele curate cu o mască murdară. Ia măsurile necesare atunci când speli măști murdare.

Te rugăm să iei în considerare că, din motive de igienă, schimburile/retururile nu sunt permise.

  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.