Pachetele RQS cu semințe mixte sunt în sfârșit aici - Află mai multe

  • Geantă Ecologică RQS
  • Geantă Ecologică RQS
  • Geantă Ecologică RQS
  • Geantă Ecologică RQS

Geantă Ecologică RQS

Geanta ecologică RSQ este un instrument util atunci când mergi la cumpărături sau atunci când trebuie să cari hârțogăraie cu tine la școală sau la lucru. Este fabricată din bumbac ecologic și imprimată cu un desen uimitor inspirat de cultura canabisului.
(1) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
$7.80

$7.80 (--1%)

  Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Geantă Ecologică RQS: Infuzează-ți Bagajul cu un Mesaj Vegetal

Geanta ecologică RQS este o modalitate prietenoasă mediului și la modă de a-ți transporta lucrurile. Geanta este de o culoare albă naturală, în contrast cu logo-ul Royal Queen Seeds Brand, de o culoare galbenă-portocalie. Pe colțul din stânga jos și cel din dreapta sus sunt imprimate frunze mari de canabis de aceeași culoare. Geanta noastră reprezintă o modalitatea nu tocmai subtilă de a-ți afișa dragostea pentru genele noastre și pasiunea pentru canabis! Vei întoarce câteva capete și vei stârni niște discuții interesante.

Geanta RQS este creată din cel mai bun bumbac ecologic. Nu au fost folosite pesticide și erbicide dăunătoare în timpul procesului. Având o lungime de 38 cm și o înălțime de 42 cm, poți îngrămădi orice în gențile noastre, de la cumpărături la colecția ta de accesorii. Atunci când nu o folosești, o poți împacheta și băga într-un buzunar. Cântărește doar 235 g!    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.