• Kit de cultivare

Kit de cultivare

Pack content:

Easy Start
Nutriție Organică Easy Boost
Tablete pentru stimularea creșterii Easy Grow Booster
Tablete Easy Bloom Booster
Ghiveci De Țesătură De La RQS
Foarfece Curbate de Tuns
Pachete pentru controlul umidității
Fie că ești nou în cultivarea canabisului sau un priceput la grădinărit, kit-ul de cultivare RQS va face totul mai simplu. Conține tot ce ai nevoie pentru fiecare etapă a ciclului de cultivare, de la truse de început și nutrienți pentru etapa vegetativă/de înflorire, până la pachete de umiditate pentru conservare. Nu mai răsfoi site-uri și economisește timp cu acest kit complet de cultivare.
On sale!
Pret Redus!
€ 55.00

€ 55.00 (--1%)

instead of € 70.10

Cumpără și câștigă 55 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (0)

Kit-ul de cultivare RQS: Tot ce îți trebuie pentru a obține o iarbă grozavă

Kit-ul de cultivare de la Royal Queen Seeds conține tot ce ai nevoie pentru a transforma o sămânță într-o recoltă personală. Include o gamă cu cele mai bune produse ale noastre concepute pentru a optimiza fiecare etapă de cultivare și nu numai, de la stadiul de răsad până la înflorire, recoltare și conservare.

Germinarea

Toată magia începe din faza de germinare, ceea ce înseamnă că cultivatorii trebuie să facă totul bine în această perioadă.

Easy Start

Easy Start oferă răsadurilor cel mai bun start în viață. Produsul conține 20 de celule de răsad preumplute, încărcate cu un mediu de cultivare premium și suplimentate cu microorganisme Bacto care măresc considerabil rata de germinare.

Ghiveci din țesătură geotextilă

Materialul respirabil aerează mediul de cultivare și permite excesului de apă să se scurgă în mod liber. Transferă răsadurile direct în acest recipient după germinare, pentru a evita șocul transplantării de mai târziu.

Nutrient organic Easy Boost

Nutrientul organic Easy Boost conține toate substanțele nutritive cheie de care au nevoie plantele de-a lungul ciclului de cultivare. O singură doză este suficientă pentru a menține creșterea plantei timp de 10–12 săptămâni. Pur și simplu amestecă peletele în sol și gata!

Ciclul vegetativ și înflorirea

După ce au trecut prin etapa de răsad, plantele tale vor deveni din ce în ce mai înfometate pe măsură ce încep să crească în dimensiune.

Tablete Easy Grow Booster

Tabletele Easy Grow Booster oferă tot ce au nevoie plantele pe măsură ce trec prin faza vegetativă. Nivelurile ridicate de azot permit plantelor să facă frunze mari și bogate pentru a optimiza fotosinteza.

Tablete Easy Bloom Booster

Plantele de canabis experimentează o schimbare de apetit pe măsură ce intră în stadiul de înflorire. Au nevoie de mai puțin azot și mai mult fosfor și potasiu pentru a produce cele mai lipicioase flori posibile. Tabletele Easy Bloom Booster oferă o formulă perfectă pentru perioada de înflorire.

Recoltarea & Conservarea

Când va veni acea zi magică, vei avea nevoie de echipamentul de mai jos pentru a te ocupa de flori și a preveni formarea mucegaiului.

Foarfecă de tuns curbată

Foarfeca de tuns curbată este perfectă pentru recoltarea canabisului. Aceasta permite cultivatorilor să taie cu precizie frunzele aproape de muguri, iar lama curbată va avea un loc perfect în jurul florilor generoase.

Controlul umidității

Pachetul de control al umidității de la RQS permite cultivatorilor să regleze condițiile din fiecare borcan, să prevină mucegaiul și să obțină cei mai gustoși muguri posibili.

Pachetul nostru de 8 g menține o umiditate relativă de 58% și păstrează florile într-un mod optim pe tot parcursul procesului de conservare.

Kit-ul de cultivare Royal Queen Seeds: Produse livrate

 • 1x Easy Start
 • 3x Ghiveci din țesătură geotextilă RQS 11 L
 • 1x Nutrient organic Easy Boost 100 g
 • 1x Tablete Easy Grow Booster
 • 1x Tablete Easy Bloom Booster
 • 1x Foarfecă de tuns curbată
 • 1x Pachet de control al umidității
Kit de cultivare data sheet
Produse pentru creștere: Germinarea, Nutrition, Plant Care, Tools
  Nobody has posted a review yet


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.