• Tester de Conductivitate
 • Tester de Conductivitate
 • Tester de Conductivitate

Tester de Conductivitate

Monitorizezi conductivitatea electrică a apei hidroponice? Dacă nu, ar trebui să o faci! Prea multe săruri provenite de la îngrășăminte pot obstrucționa absorbția de nutrienți și pot cauza ofilirea. Testerul de Conductivitate de Buzunar îți va oferi date precise. Vine la pachet cu 4 lichide de calibrare.
(10) Scrie o recenzie
On sale!
Pret Redus!
€ 61.50

€ 61.50 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • Întrebări (0)
 • Comentarii (7)

Tester CE de Buzunar DiST 4: Ușor, Exact și de Încredere

Testerul de Conductivitate de Buzunar DiST 4 HI-98304 îți oferă un mod simplu de a testa conductivitatea electrică (CE) a apei. Dispozitivul oferă date rapide și precise, în timp ce îți vezi de treaba ta prin spațiului de creștere.

DiST 4 permite cultivatorilor să determine conținutul de sodiu al soluțiilor hidroponice prin apăsarea unui singur buton. Dispozitivul măsoară la un interval de 0-20,00 mS/cm. Ecranul LED cu afișaj dublu îți oferă de îndată date despre CE (µS/cm sau mS/cm) și temperatură (˚C).

Testerul are un electrod de grafit amperometric care rezistă la rugină. Materialul nu se oxidează după expunerea repetată la apă și, prin urmare, oferă o repetabilitate îmbunătățită.

Dispozitivul este ușor de utilizat și are doar două butoane principale. Unul pornește și oprește contorul, iar celălalt este folosit pentru a intra în modul de calibrare. Un al treilea buton mai mic poate fi găsit în compartimentul bateriei pentru a modifica unitatea de temperatură și timpul de oprire automată.

DiST 4 are o funcție de compensare automată a temperaturii (CAT) și un indicator de stabilitate a măsurătorilor pentru a asigura date precise de fiecare dată. Testerul poate face față celor mai dure condiții și funcționează la temperaturi cuprinse între 0–50 °C. Bateria litiu-ion 3V îți permite să îl folosești continuu timp de 250 de ore.

Orice cultivator hidroponic ar trebui să învețe să măsoare CE. DiST 4 identifică salinitatea unei soluții prin măsurarea încărcăturii ionilor de sodiu. Plantele hidroponice necesită concentrații specifice de săruri fertilizante, diferite în fiecare etapă a ciclului de creștere.

În faza vegetativă, plantele necesită o concentrație de 1,2-1,6 pentru a permite o absorbție adecvată de nutrienți. Dacă datele îți indică o concentrație prea mare, adaugă mai multă apă soluției pentru a dilua sărurile. În faza de înflorire, plantele pot face față soluțiilor nutritive cu o concentrație mai puternică, de 1,8 EC.

Pe lângă Testerul de Conductivitate de Buzunar DiST 4 de la RQS vei primi și 4 lichide de calibrare.


Disclaimer

Te rugăm să citești instrucțiunile din cutie pentru activarea garanției Testerul de Conductivitate de Buzunar DiST 4 tău.

Testerul de Conductivitate de Buzunar DiST 4 noastre au o garanție de 1 an din partea producătorului, pe care RQS o va gestiona direct cu producătorul. Odată ce perioada de 1 an s-a încheiat, te rugăm să contactezi producătorul în mod direct și să păstrezi cutia produsului, numărul de serie și factura ca dovadă a achiziției.


  De P. M. În 30/Jun/2021 :

  Titlu : Perfect
  Cometariu : Very good

  De D. M. În 31/May/2021 :

  Titlu : Perfetto
  Cometariu : Nulla sa dire. Semplicemente perfetto. Grazie rqs

  De A. M. În 21/Dec/2020 :

  Titlu : Mr.
  Cometariu : Fast delivery from Spain. After calibrating it the DiST4 works well ! I recommend this product !

  De A. P. În 21/Dec/2020 :

  Titlu : Kolejne udane zakupy
  Cometariu : Co tu komentować. Profesjonalizm

  De S. S. În 24/Nov/2020 :

  Titlu : Sérgio
  Cometariu : Excellent

  De F. M. În 02/Oct/2020 :

  Titlu : Midaow
  Cometariu : Impeccable, fait bien son taff et les piles tiennent longtemps.

  De L. N. În 22/Jul/2020 :

  Titlu : Buena marca
  Cometariu : Buen producto y con semillas gratis!


  Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.