• Săpun exfoliant cu cânepă
  • Săpun exfoliant cu cânepă
  • Săpun exfoliant cu cânepă

Săpun exfoliant cu cânepă

Canabisul trebuie inclus în rutina de îngrijire. Săpunul nostru exfoliant cu cânepă, recomandat și pentru vegani, conține un amestec de unt de shea, ulei de semințe de cânepă și coji de semințe de cânepă, pentru o piele hidratată, fină și sănătoasă. Folosește săpunul cu cânepă la duș pentru a profita de proprietățile cojilor de semințe de cânepă și acidul gras din uleiul de cânepă, în fiecare zi.
On sale!
Pret Redus!
€ 19.95 No Stock

€ 19.95 (-0%)

Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Săpun exfoliant cu cânepă: produse cosmetice hrănitoare infuzate cu cânepă

De la hârtie și frânghie până la alimente și combustibil, planta de cânepă are o listă lungă de utilizări. Compușii hrănitori din semințe sunt utilizați și pentru prepararea unui săpun hidratant și de curățare, pentru ca tu să te bucuri de o piele mătăsoasă și curată după fiecare duș sau baie.

Săpunul nostru exfoliant cu cânepă este un produs vegan, care conține un amestec propriu de unt de shea, ulei de semințe de cânepă și coji de semințe de cânepă, fiind conceput pentru a exfolia și a hidrata (și nu conține THC). Toate aceste trei ingrediente atent selecționate joacă un rol important în păstrarea unei pieli sănătoase și mătăsoase. Untul de shea asigură și păstrează umiditatea pielii, uleiul din semințe de cânepă este o sursă bogată de acizi grași omega, iar cojile semințelor ajută la îndepărtarea delicată a celulelor moarte ale pielii.

Pentru cele mai bune rezultate, folosește săpunul direct pe piele, când faci un duș sau când te speli pe mâini. Pentru că RQS continuă să se orienteze din ce în ce mai mult spre produse sustenabile, ne asigurăm că fiecare săpun cu ulei de cânepă este ambalat în ambalaje ecologice. De asemenea, i-am atașat o frânghie, pentru ca produsul să fie ușor de agățat aproape de duș sau chiuvetă.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Autentificare
Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.