• Microscop pentru smartphone RQS

Microscop pentru smartphone RQS

Atașează microscopul pentru smartphone de la RQS la dispozitivul iOS sau Android pentru a dezvălui fiecare detaliu al plantelor de canabis. Analizează speciile de insecte pentru a le deosebi pe cele rele, urmărește culoarea tricomilor pentru a determina cel mai bun moment de recoltare și uimește-i pe prietenii tăi la următoarea sesiune de fumat cu imagini macro foarte clare ale recoltei iubite.
Cumpără și câștigă 26 puncte
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • FIȘĂ TEHNICĂ
  • Întrebări (0)
  • Comentarii (0)

Microscopul pentru smartphone de la RQS: Vezi plantele de canabis într-o lumină nouă

Microscopul pentru smartphone de la RQS permite cultivatorilor să se apropie mai mult și să-și cunoască mai bine plantele de canabis. Poartă cu tine acest dispozitiv de buzunar oriunde mergi. Cu doar 5,5 cm lungime, 2,3 cm lățime și 1,2 cm înălțime—și cântărind doar 11 g—acest dispozitiv nu ocupă aproape deloc spațiu, dar oferă atât de multe.

Utilizează zoomul de 100x pentru a-ți inspecta plantele și pentru a te bucura de ele la un nivel pe care nu l-ai mai atins până acum. Prinde dispozitivul peste camera smartphone-ului pentru a face fotografii macro și videoclipuri impresionante. Fie că alegi să cultivi în interior sau în aer liber, vei întâlni întotdeauna insecte de un anumit fel. Privindu-le de aproape, vei ști ce vietăți îți ocupă spațiul de cultivare. Îți vei dezvolta rapid abilitatea de a deosebi dăunătorii de speciile benefice—o abilitate care te va ajuta să-ți protejezi plantele și să-ți optimizezi producția.

Cultivatorii pot utiliza, de asemenea, microscopul pentru smartphone de la RQS pentru a identifica momentul perfect de recoltare a mugurilor. Urmărește cu atenție tricomii și vezi cum se transformă din specimene transparente, imature, în structuri lăptoase și întunecate încărcate de THC și alți canabinoizi.

Cele șase lumini LED fixate în jurul obiectivului înseamnă că acest dispozitiv nu se sperie de întuneric. Nu vei avea nicio problemă să-ți vizionezi plantele de aproape dimineața devreme în grădină sau sub acoperirea întunericului în locația ta de cultivare tip gherilă.

Fiind construit din aluminiu, microscopul pentru smartphone de la RQS are un corp durabil. Este compatibil cu aproape 98% dintre smartphone-uri, inclusiv o gamă largă de dispozitive iOS și Android.

Microscop pentru smartphone RQS data sheet
Produse pentru creștere: Tools
    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.