• Cutie de chibrituri eco

Cutie de chibrituri eco

Fumează-ți iarba într-un mod mai verde. Pe măsură ce continuăm să producem produse din ce în ce mai sustenabile la Royal Queen Seeds, am proiectat o cutie de chibrituri ecologică și 100% biodegradabilă din carton reciclat. În timp ce brichetele ajung deseori să fie pierdute, sparte și împrăștiate în mediul înconjurător, aceste chibrituri verzi se descompun rapid și devin una cu natura.
On sale!
Pret Redus!
€ 0.00

€ 0.00 (-%)

Cumpără și câștigă 0 puncte
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

Cutia de chibrituri eco: un mod ecologic de a fuma

Ce-ar fi să îți aprinzi bolurile bongurilor și joint-urile cu Cutiile de chibrituri eco RQS? Și brichetele funcționează, dar acestea ajung deseori să fie pierdute sau se sparg, însemnând mai mult plastic în gropile cu deșeuri sau chiar în păduri.

Pe măsură ce continuăm să proiectăm produse din ce în ce mai sustenabile, ne-am propus ca aceste cutii de chibrituri eco să devină cel mai popular mod de a aprinde joint-uri și pipe! Aceste chibrituri sunt 100% biodegradabile, sustenabile, ecologice și sunt fabricate chiar aici, la ușa ta, în Europa.

În plus, cutiile noastre de chibrituri eco sunt fabricate din carton reciclat și au trecut cu brio proceduri foarte stricte de control al calității.

Fiecare pachet conține 14 bucăți, un finisaj lăcuit UV și un răzuitor standard. Având un volum de doar 40 x 55 x 5 mm, aceste pachete subțirele vor încăpea perfect în buzunare mici. Le poți lua cu tine chiar și în portofel.

    Nobody has posted a review yet


    Nu poți posta o recenzie deoarece nu ai cumpărat acest produs

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Categorii

Royal Queen Seeds Reviews with ekomi.co.uk