Scratch Card

CELE MAI BUNE LUCRURI ÎN VIAȚĂ SUNT GRATUITE LA RQS

Sărbătorim dragostea noastră pentru canabis așa cum se cuvine - cu puțină iarbă! La următoarea comandă, fii cu ochii pe lozurile exclusive RQS. Tot ce trebuie să faci este să descoperi codul ascuns și să îl folosești la următoarele tale comenzi pentru a câștiga semințe gratuite.

Cu cât comanda ta este mai mare, cu atât îți cresc și șansele de a câștiga premii mai mari cu ajutorul lozurilor. Nu uita să te aprovizionezi cu mărfuri, produse de creștere sau să te răsfeți cu un vaporizator, pentru a te bucura de un număr maxim de semințe gratuite.

Scratch_card_prizes_banner_900x250%20(1)

TERMENI ȘI CONDIȚII

Lozul îți dă dreptul la un produs gratuit, pe care îl vei primi împreună cu următoarea ta comandă. Codurile sunt valabile până la data de expirare afișată pe loz. Fiecare loz conține un Cod Voucher unic, care nu poate fi schimbat sau modificat.

RQS poate modifica, adăuga, suspenda, anula, elimina sau modifica în orice moment promoția, fără o notificare prealabilă.

Alte modalități de a obține gratuit semințe de canabis.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.