Pachetele RQS cu semințe mixte sunt în sfârșit aici - Află mai multe

RQS Pro: Inovație și dezvoltare în sectorul canabisului

RQS Pro: Inovație și dezvoltare în sectorul canabisului

Clima și mediul se confruntă cu amenințări fără precedent. Odată cu încălzirea globală, colapsul ecologic și poluarea pe scară largă, noi, ca planetă, ne aflăm într-un punct crucial. În timp ce mecanismele guvernelor din întreaga lume abia se pun în funcțiune, depinde de noi, ca indivizi și companii, să facem ceva în acest sens.

Noi, cei de la RQS, avem un palmares de practici ecologice și de ultimă generație, precum tehnici de creștere organică și folosirea luminii naturale și a unei tehnologii mai eficiente pentru cultivarea plantelor noastre. Cu toate acestea, credem că putem duce lucrurile și mai departe și vrem să împărtășim acest lucru cu lumea.

De aceea, am creat RQS Pro. Folosind ani de experiență și cunoștințe, intenționăm să stimulăm cercetarea și educația în industria canabisului și să descoperim noi modalități de a le face cât mai inovatoare și mai sustenabile posibil.


Ce este RQS Pro?

Video id: 733881361

RQS Pro se referă la cercetarea și lansarea inovațiilor în domeniile geneticii canabisului, tehnologiilor de creștere și reproducere, tehnicilor și canabinoizilor.

„Misiunea are două scopuri: să creeze soiuri de canabis mai bune, cu randament mai ridicat și mai stabile - și să depășească limitele sectorului.”

Datorită unei mai bune înțelegeri a canabinoizilor pe care o vom obține în urma cercetărilor noastre asupra canabisului și canabinoizilor, nu numai că vom putea adapta soiurile de canabis la nevoile fiecăruia, dar vom continua să înțelegem potențialele utilizări ale canabinoizilor la nivel global - atât medicale, cât și recreative.

Ce este RQS Pro?

RQS și RQS Pro: O relație sinergică

Misiunea RQS Pro este o extensie a ceea ce a reprezentant RQS încă din prima zi; să fie nu numai un lider de piață, ci și un lider în educația, cercetarea și dezvoltarea canabisului. Și cu RQS Pro, mergem cu un pas mai departe în îndeplinirea acestei misiuni.

Descoperirile RQS Pro vor alimenta RQS, ajungând în cele din urmă pe piață. Prin acest proces, vor fi identificate noi domenii de dezvoltare tehnologică. De la cercetarea genetică la dezvoltarea sistemelor de iluminat, irigații și cultivare organică - progresele oferite de RQS pro vor îmbunătăți dramatic sistemele pe care le utilizează RQS.

Si invers. Așa cum RQS Pro îmbunătățește RQS, feedback-ul, experiențele și nevoile clienților noștri contribuie la concentrarea, modelarea și direcționarea spre domenii în care RQS Pro își va investi timpul și efortul în dezvoltare.

Iar în ceea ce privește planta finală? Acest lucru înseamnă că produsul va avea o calitate care va crește și mai rapid - fie că este aromă, randament, rezistență sau stabilitate.

În acest fel, cele două ramuri ale RQS se vor alimenta reciproc continuu, ducând la descoperiri mai mari.

Cine știe unde ar putea să ducă toate acestea?

Video id: 673601992

Facem lumea un loc mai bun cu RQS Pro

Niciunul dintre aceste progrese nu ar merita efortul dacă nu ar rezulta și într-o practică a cultivării canabisului mai sustenabilă pentru mediul înconjurător. De aceea, sustenabilitatea este în centrul cercetării noastre.

Prin crearea de plante care cresc mai repede și mai compacte, vom economisi resursele de care fiecare plantă are nevoie pentru a crește. Dezvoltând tehnici noi, inovatoare, care valorifică puterea naturii și diminuează impactul nostru, putem contribui la asigurarea sănătății planetei pentru generațiile viitoare. Investind în cercetare, căutăm să găsim modalități de a depăși limitele industriei și de a oferi o mai bună educație și înțelegere a problemelor cu care se confruntă.

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.