Critical Kush

În lumea crescătorilor de canabis, hibrizii care pun în evidență cele mai bune calități a două tulpini diferite, au devenit cele mai populare varietăți disponibile. Critical Kush este un astfel de hibrid. Din încrucișarea lui Critical Mass cu OG Kush, cultivatorii au creat această tulpină cu conținut ridicat de THC. Cu o aromă puternică și bogată, îți asigură o experiență deosebită.
 4.5/5 (134) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
1x
€ 8.50
3x
€ 21.50
5x
€ 32.50
10x
€ 60.00
€ 21.50 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (2)
 • Reviews (134)
 • Customer pictures (13)

Recoltă bună pentru o plantă de talie medie

Acest amestec de Kush este o tulpină cu dominantă Indica care are o înălțime medie și este ideală pentru suprafețe limitate. Totuși, recolta este excelentă în comparație cu înălțimea sa, producând o medie de 500-550 grame pe metru pătrat. Acest randament se datorează în principal numărului mare de flori per plantă, care la rândul lor produc un număr considerabil de muguri. Cu o perioadă de înflorire de 55 până la 60 de zile, este un hibrid ce asigură o recoltă rapidă.

Semințele de canabis Critical Kush de la Royal Queen Seeds sunt ideale pentru o sesiune de fumat relaxantă. Conținutul ridicat de THC este un adjuvant excelent pentru relaxarea corpului și a minții și pentru alinarea durerii și diminuarea stresului. Cu toate acestea, nu este atât de tare încât să te lase inactiv pentru mult timp. Mai degrabă, îi ajută pe consumatori să se elibereze de stres și de tensiunile acumulate, în timp ce aceștia rămân activi și apți să își continue sarcinile cotidiene. Este bună de fumat și înainte de culcare, asigurând un somn liniștit și neîntrerupt.

Critical Kush are un gust deosebit ce se îmbină perfect cu efectul plăcut, dar nu foarte puternic. Are o savoare pământie, cu tente aromate și picante. Unele tulpini au un gust foarte pregnant și nu oferă o experiență de fumat satisfăcătoare. Prin contrast, acest soi este un mix senzațional între aroma puternică și nuanțe mai subtile, ceea ce îți permite să îl savurezi din plin.

Fum bogat, plin de aromă

Dacă ești interesat să cultivi și să încerci acest hibrid interesant, poți cumpăra semințe de Critical Kush direct de la Royal Queen Seeds. Acest soi se diferențiază clar de celelalte tulpini hibrid de Kush. Cu toate că îți va da un efect puternic, satisfăcător, nu te va țintui toată ziua pe canapea. Fumul bogat și aromat va mulțumi și cele mai pretențioase gusturi cu aroma sa puternică și totuși subtilă. Este o plantă de talie medie, cu recolte mari, fiind potrivită pentru suprafețe mici sau pentru cei care o cresc în interior și își doresc să obțină o producție maximă.

Așadar, dacă ești în căutarea unei tulpini noi care să îți ofere o experiență plăcută, un efect agreabil și de lungă durată sau pur și simplu vrei să îți sporești producția, atunci acest hibrid s-ar putea să fie exact ceea ce cauți. Royal Queen Seeds îți oferă aceste semințe la un preț accesibil. Încearcă acum această tulpină excelentă de Kush, chiar astăzi. Vei avea parte de recolte masive, de bună calitate, de plante cu conținut ridicat de THC, care odată uscate așteaptă să fie fumate în doar câteva săptămâni.

 • THC: 20%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 500 - 550 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 500 - 550 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 100 - 140 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Critical x OG Kush
 • Tip: Sativa 20% Indica 80%
 • Efect: Extremely stoned long-lasting & body relaxing
 • Aromă: Woody
 • Climat: Călduț

  By S. A. on 21/May/2019 :
  (5)

  Titlu : Cool
  Comentariu : Au top rien à dire !

  By M. T. on 03/May/2019 :
  (4)

  Titlu : Graine critical kush
  Comentariu : Sur 10graines 8 ont germé

  By P. M. on 29/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Very impressed!
  Comentariu : I started my first Critical Kush grow under a 150w dual spec HPS and vegged her for 9 weeks. Manifold and topped to create 16 tops. Flip to 12/12 under a 100w LED exactly 7 weeks ago and I chopped her today. I was so surprised with how quickly she flowered and I have a 2nd CK nearly 5 weeks in flower, she looks set to finish in a similar time too. She was vegged for 5 weeks only. Today's CK gave me 200g wet weight (210g including the sample smoke) so dry weight I anticipate close to 2oz, which is fantastic for me! Initial testings are a thumbs up too :) This strain is definitely a keeper.

  By V. G. on 22/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Belle variété
  Comentariu : Croissance et flo sans problème . plante robuste. attention à ne pas trop la tailler pour qu'elle puisse bien fleurir

  By A. G. on 17/Apr/2019 :
  (4)

  Titlu : 😍
  Comentariu : The seeds went well to germinate and so far all went well.

  By C. C. on 16/Apr/2019 :
  (4)

  Titlu : Powerful plant
  Comentariu : Overal 9 of the 10 seem to be doing well; let's see how the next few months go!

  By A. C. on 08/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Critical Kush
  Comentariu : Very nice. 7/10

  By L. D. on 05/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : nice
  Comentariu : i love this

  By M. F. on 03/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : WOW
  Comentariu : Mega

  By F. P. on 03/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : extra quality
  Comentariu : top germination all seeds is fantastic thx r.q.s :).

  By H. B. on 01/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Good quality and quantity
  Comentariu : This strain is a very productive and the quality is good. Also the germination rate was ok. Very good for indoor growing.

  By M. M. on 01/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Kush
  Comentariu : Great choice of seeds an rapid delivery too.

  By M. R. on 01/Apr/2019 :
  (5)

  Titlu : Top
  Comentariu : Un parfum de shamalo rose en bouche une production correct dans la moyenne mais des buds assez compacte et très facile à cultiver .tous mes potes ont kiffer cette variété. Je la conseille et particulièrement aux débutants.bon grow à tous


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Big budz | 2017-11-16 22:57:07

What food would you recommend for this strain to get the best results ?

Royal Queen Seeds Team

There are several nutrients out there, however we can only recommend our products. In this case, please take a look at our line of nutrients and boosters Vertafort. https://www.royalqueenseeds.com/growing/334-vertafort-organic-nutrition-.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/355-vertafort-growth-booster-tablets.html https://www.royalqueenseeds.com/growing/356-vertafort-bloom-booster-tablet.html

From Nicola Nervo | 2017-11-05 21:36:29

Does this weed smell a lot ? I mean, if I grow this strain , is my room going to smell Critical Kush ?

Royal Queen Seeds Team

There is no one good answer for this, the smell of your plants depends on different factors. What is sure is that if the plants are healthy and happy their smell intensity will increase as they get closer to the harvest time. The below link contains some tips on how to control the smell. https://www.royalqueenseeds.com/blog-how-to-control-the-smell-of-cannabis-n224

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Produse Recomandate
Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani)cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal.. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani)cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal.. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.