Semințe Green Gelato În Vrac

Semințele în vrac Green Gelato oferă cultivatorilor capacitatea de a crește aceste gene fantastice într-o cantitate masivă. Nu vei fi dezamăgit de gustul delicios și de efectul minunat al acestei capodopere moderne.
Alege număr de semințe
  • 100x
€ 350.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transferBitcoin și Cash

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

  • Mai multe informații
  • Întrebări (0)
  • Reviews (0)

Green Gelato Semințe În Vrac: Cantități Astronomice De THC

Gelato este un desert înghețat renumit, care provine din Italia. Acest fel de mâncare dulce și suculent este realizat meticulos de către bucătari și infuzat cu o varietate de arome diferite. La fel ca și delicatețea europeană, Green Gelato este o tulpină plină de arome intense, trecând printr-un proces de încercări și erori pentru a putea ajunge la forma prezentă. Aroma dulce și citrică, care îți încântă papilele gustative, alături de nivelul masiv de THC, au rezultat în urma încrucișării tulpinilor Sunset Sherbet și Thin Mint Girl Scout Cookies. Cultivă această tulpină folosind semințele în vrac pentru o cultură incredibil de puternică și plină de aromă - ideală pentru comestibile și extracte.

PREGĂTEȘTE-TE DE DECOLARE: EFECTELE TULPINII GREEN GELATO

Green Gelato prezintă un profil genetic echilibrat, format din 55% indica și 45% sativa. Acest lucru are ca rezultat un efect psihoactiv, care este împărțit în mod egal între corp și minte. Florile acestei tulpini sunt foarte productive atunci când vine vorba de rășina vâscoasă care se scurge din tricomi. Cu un conținut de 27% THC, tulpina catalizează un high care își face apariția în numai câteva secunde de la inhalare și durează ore întregi. Efectul vizează parțial corpul, inducând o stare de relaxare fizică și o posibilă ameliorare a durerilor. High-ul cerebral, deși este extrem de puternic, este unul limpede și lucid.

PRODUCȚII URIAȘE DE MUGURI COMPACȚI: CUM SĂ CULTIVI GREEN GELATO

Green Gelato produce flori mici și dense, cu nuanțe portocalii, violete și verzi. Tulpina produce aceste flori unice în cantități masive, indiferent de mediul de creștere. Plantele crescute în interior oferă randamente semnificative cuprinse între 500-700 g/m², atingând o înălțime maximă de 120 cm și putând fi recoltate după aproximativ 8-10 săptămâni de înflorire. Plantele cultivate în aer liber oferă o recoltă extrem de satisfăcătoare de 800 g/plantă, atingând o înălțime maximă de 200 cm și vor pregătite pentru a fi tăiate și uscate la începutul lunii octombrie.

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.