Semințe Somango XL În Vrac

Somango XL este o tulpină polivalentă, fiecare trăsătură strălucind cu o aptitudine extraordinară: induce un high plăcut, puternic, împreună cu o aromă și gust dulci și tropicale. Planta versatilă poate fi crescută cu ușurință oriunde și răsplătește chiar și cultivatorii fără prea multă experiență cu randamente substanțiale. Cumpără semințele Somango XL în vrac aici, la Royal Queen Seeds.
Număr de semințe:
100x
€ 350.00
€ 350.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (0)

Somango XL Semințe în Vrac: O Indica Dulce și Ușoară

Somango XL este rezultatul încrucișării tulpinii tropicale, Somango, cu tulpina Critical 47, o tulpină preferată de persoanele care cultivă în spații închise. O tulpină indica în proporție de 75%, care îmbină plăcerile senzoriale ale lui Somango cu formidabila forță a lui Critical. În ciuda recoltelor masive, care au poreclit această tulpină XL, este excepțional de ușor de întreținut, fiind o tulpină bună chiar și pentru începători.

GUST TROPICAL ȘI HIGH ENERGETIC: EFECTELE TULPINII SOMANGO XL

Este suficient să vezi tulpina Somango XL pentru a-ți face inima să bată mai tare, dar lucrurile iau o altă întorsătură de îndată ce începi să o fumezi. Cu o aromă de mango predominantă, Somango XL îți încântă papilele gustative, dar fumul se prelinge lin și dulce. Atunci când vine vorba de high-ul pe care îl oferă, te va moleși în ultimul hal - dar fără imobilizarea care vine de obicei la pachet. Având o concentrație de 18% THC, îți va permite să fumezi mai mult decât doar un fum sau două, inducând o stare euforică, energizantă, lucru ce o face să fie indica ideală pentru ieșit în oraș sau pentru petreceri.

FLOARE LA URECHE: CUM SĂ CULTIVI TULPINA SOMANGO XL

O jumătate din moștenirea genetică a tulpinii Somango XL o reprezintă tulpina robustă Critical, o plantă preferată în special de crescătorii de interior. Cu potențial de producție de top, care necesită o întreținere minimă, Somango XL trece prin fazele de vegetație și de înflorire cu determinare și ușurință. O circulație bună a aerului va ajuta la reducerea riscului de mucegai, având în vedere că are un frunziș și muguri foarte denși. Planta rezistentă nu va crește mai înaltă de 1 m, având o perioadă de înflorire de 8-10 săptămâni. Când ajunge la momentul recoltării, plantele sunt capabile să producă până la 575 g/m² în interior și până la 600 g/plantă în exterior. Indiferent de nivelul de experiență, nu poți da greș cu Somango XL. Experimentează vibrații tropicale pe tot parcursul anului cu semințele în vrac de la RQS!

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 525 - 575 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 120 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 8 - 10 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Somango x Critical 47
 • Tip: Sativa 25% Indica 75%
 • Efect: Moleșitor și puternic
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.