• Blue Cheese Bulk Seeds
 • Blue Cheese Bulk Seeds

Semințe Blue Cheese în Vrac

Blue Cheese combină două dintre cele mai gustoase tulpini într-o explozie de arome pe care niciun iubitor de canabis nu o poate refuza! De parcă aroma ei delicioasă de Cheese și Bluebery nu ar fi fost suficientă, Blue Cheese vine la pachet și cu un high excelent și o creștere ușoară. Semințe disponibile acum în vrac.
 5.00/5 (3) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 300.00
€ 300.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (2)

Blue Cheese Semințe în Vrac: O Gustare Delicioasă Pentru Cunoscători

Nu există o parteneră mai potrivită pentru celebra tulpină Cheese din Marea Britanie decât delicioasa Blueberry. Prin amestecarea dulceții cu savoarea, Royal Queen Seeds a creat ceea ce s-ar putea numi hibridul suprem: o tulpină care îți lasă gura apă și care îți oferă un high relaxant și o creștere ușoară.

UN GUST EXCELENT ȘI O MOLEȘEALĂ PUTERNICĂ: EFECTELE TULPINII BLUE CHEESE

Blue Cheese îmbină aroma dulce a tulpinii Blueberry cu savuroasele note pământii și de mosc ale tulpinii Cheese. Fiind ușor dominantă indica (60% indica), are un efect care te relaxează atât fizic, cât și psihic. Este o tulpină ideală pentru a fi fumată seara și are un potențial terapeutic bun pentru tulburările de somn și gestionarea durerii.

VERSATILĂ ȘI DE ÎNCREDERE: CUM SĂ CREȘTI BLUE CHEESE

Atunci când tulpina Blue Cheese este crescută în interior va atinge înălțimi cuprinse între 100-160 cm, fiind ușor de gestionat chiar și atunci când spațiul reprezintă o problemă. Planta se adaptează ușor la diverse tehnici de formare și o poți crește atât în sol, cât și în hidro. Blue Cheese poate fi crescută și folosind metoda SOG, rămânând la o înălțime mică, dar cu randamente bune. Crescătorii nerăbdători au motiv de bucurie; tulpina Blue Cheese are nevoie doar de 8-10 săptămâni pentru a ajunge la finalul perioadei de înflorire, producând o cantitate de până la 550 g/m² de muguri denși și extrem de rășinoși. În aer liber, planta poate crește puțin mai înaltă și oferă aproximativ același randament, dar per plantă. Dacă îți place canabisul cu un gust aparte, Blue Cheese nu te va dezamăgi - disponibilă acum în vrac aici.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 450 - 500 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 425 - 475 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 100 - 160 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 140 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 8 Săptămâni
 • Luna recoltei: Sfârșitul lunii septembrie
 • Contextul Genetic: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
 • Tip: Sativa 40% Indica 60%
 • Efect: Moleșitor, fizic și mental

  By D. H. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Honest Grower
  Comentariu : Good strain. Very aromatic, with strong fruity flavour. Strong enough but not couch lock effect, so you can function during the day. If finished properly will give you nice blueish looking buds full of crystals.

  By D. H. on 13/Nov/2018 :
  (5)

  Titlu : Homegrown
  Comentariu : One of the tastiest strains around, very nice smell, heavy yields! You will not be disappointed.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.