Royal Cheese cu Înflorire Rapidă Semințe în Vrac

Cheese este o tulpină legendară de canabis cu origini în Marea Britanie. Datorită aromei ei asemănătoare moscului și brânzei este preferata iubitorilor de canabis. Această versiune cu înflorire rapidă poate fi recoltată într-un timp foarte scurt, astfel încât să te poți bucura de aroma înțepătoare a tulpinii Cheeese într-un timp record. Cumpără acum semințele în vrac.
 5.00/5 (1) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 275.00
€ 275.00 Inclusiv taxe In stoc
Adaugă la articole salvate

Metode de plata: VisaMaster CardBank transfer și Bitcoin

Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (1)

Royal Cheese cu Înflorire Rapidă Semințe în Vrac: Un Canabis Legendar și Rapid

Royal Cheese cu Înflorire Rapidă își are originile genetice în tulpina clasică Skunk #1. O echipă de crescători din Londra a redescoperit tulpina originală și i-au îmbunătățit aroma unică cu ajutorul înmulțirii selective. Rezultatul foarte aromat și unic al acestui program de înmulțire nu putea primi alt nume decât Cheese. La scurt timp după, remarcabila tulpină va câștiga nenumărate cupe și va dobândi un statut de legendă în rândul iubitorilor de canabis. Royal Cheese Cu Înflorire Rapidă preia aceste gene, îmbunătățindu-le printr-un ciclu de viață scurt.

O MOLEȘEALĂ PUTERNICĂ ȘI O AROMĂ UNICĂ: EFECTELE ROYAL CHEESE CU ÎNFLORIRE RAPIDĂ

Binecunoscuta aromă înțepătoare a tulpinii Cheese este doar una dintre calitățile excepționale pe care Royal Cheese cu Înflorire Rapidă le posedă - potența moleșelii pe care ți-o oferă este cel puțin la fel de remarcabilă. Nu vei avea nevoie de prea multe fumuri pentru a te bucura de o stare de relaxare desăvârșită, imobilizat(ă) pe canapea. Îți recomandăm să fumezi această tulpină în proporție de 60% indica seara, deoarece efectele ei îți induc o stare de somnolență. Și desigur, împreună cu aroma ei înțepătoare vine și un gust înțepător - preferat în rândul cunoscătorilor de canabis.

AI GRIJĂ DE EA ȘI TE VA RĂSPLĂTI: CUM SĂ CULTIVI ROYAL CHEESE CU ÎNFLORIRE RAPIDĂ

În interior, Royal Cheese cu Înflorire Rapidă va avea o înălțime de aproximativ 1 m, fiind foarte ușor de gestionat. În aer liber, atunci când are parte de mult soare, poate atinge chiar și 2 m. Nu este foarte dificil să crești această tulpină, dar îi place să fie hrănită și hidratată așa cum se cuvine. Dacă o crești în interior ține cont de faptul că vei avea nevoie de o ventilație foarte bună, din cauza mirosului ei foarte înțepător. În interior poate produce până la 500 g/m², iar plantele cultivate în aer liber pot produce până la 600 g fiecare. Mugurii tulpinii Royal Cheese cu Înflorire Rapidă au nevoie de o perioadă cuprinsă între 6-8 săptămâni pentru a ajunge la maturitate. Dacă preferi să o lași să crească puțin mai mult, aroma ei nu va mai fi atât de intensă, dar efectele ei vor fi mai puternice. Dacă vrei să crești un canabis legendar, încearcă Royal Cheese cu Înflorire Rapidă de la Royal Queen Seeds. Disponibilă acum în vrac!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 250 - 300 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 550 - 600 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 60 - 100 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 130 - 200 cm
 • Timpul de înflorire: 7 - 9 Săptămâni
 • Luna recoltei: Începutul lunii octombrie
 • Contextul Genetic: Old School Skunk x Afghani
 • Tip: Sativa 40% Indica 60%
 • Efect: O combinație de high + moleșeală

  By M. K. on 11/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : germination
  Comentariu : good germination rate 76/80 plants are looking healthy


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Categorii

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.