• Amnesia Haze Bulk Seeds
 • Amnesia Haze Bulk Seeds

Semințe Amnesia Haze În Vrac

Aceasta este tulpina autentică Amnesia Haze pe care ai tot căutat-o. Un element esențial al scenei europene de canabis, aceste gene prețioase merită așteptarea mai lungă din perioada de înflorire. Cu puțină dragoste, Amnesia Haze te va răsplăti cu o producție enormă de muguri gustoși Haze. Dacă vrei să te bucuri de această tulpină din nou și din nou, cumpără semințele în vrac de la RQS!
 4.5/5 (11) Scrie o recenzie
Număr de semințe:
100x
€ 375.00
€ 375.00
Adaugă la articole salvate
Livrare
gratuită
Returnare
gratuită
Livrare
discretă

 • Mai multe informații
 • FIȘĂ TEHNICĂ
 • Întrebări (0)
 • Reviews (9)

Amnesia Haze Semințe în Vrac: O Legendă Haze cu Adevărat Cerebrală

Amnesia Haze este un superstar care combină eforturile crescătorilor de canabis de pe ambele fronturi. Un amestec de mai mulți hibrizi Haze, care a fost mai apoi perfecționat de către un expat american cu un Haze clasic, această tulpină absolut uimitoare a devenit rapid o surpriză de bun-venit în cafenelele din Amsterdam. Dacă rătăcești pe străzile orașului, este foarte probabil să simți aroma acestei sative (în concentrație de 70%) la fiecare colț. Dar ai grijă - s-ar putea să îți pierzi mintea prin spațiu din cauza acestei tulpini!

EXTREM DE PUTERNICĂ ȘI CEREBRALĂ: EFECTELE AMNESIA HAZE

Cu 22% THC, Amnesia Haze îți va trimite mintea direct în spațiu! Această tulpină nu este pentru începători sau pentru cei slabi de inimă; high-ul este atât de puternic și de visceral încât, de multe ori, îți oferă o experiență destul de intensă. Și asta nu e tot, acest efect are o durată destul de îndelungată. Așa că ai grijă dacă vrei să fumezi această doamnă. În cele din urmă, high-ul se va estompa într-o relaxare fizică plăcută, datorită genelor ei indica în proporție de 30%. Aroma este tipică unei tulpini Haze: proaspătă și fructată, cu note pământii și citrice. Per ansamblu, este o tulpină minunată; și dacă poți tolera high-ul extrem de cerebral, va fi cu siguranță noua ta tulpină preferată!

O PERIOADĂ DE ÎNFLORIRE LUNGĂ CU O RECOMPENSĂ PE MĂSURĂ: CUM SĂ CULTIVI AMNESIA HAZE

Ok, am înțeles. Mulți cultivatori nu vor să aștepte 9-11 săptămâni pentru a culege roadele muncii lor, dar crede-ne pe cuvânt - nu vei regreta! Amnesia Haze este o plantă cu randamente mari, care produce până la 600–650 g/m² în interior sau până la 650–700 g/plantă sub lumina naturală a soarelui. De asemenea, este foarte versatilă, adaptându-se la orice stil și tehnică de creștere, precum cele în sol, în hidro, SOG și ScrOG. Cu toate acestea, îți recomandăm să o crești în interior, deoarece are nevoie de mult soare și o vreme cu adevărat caldă pentru a se ridica la nivelul așteptărilor în aer liber. De asemenea, este destul de sensibilă la fluctuațiile climatice, la insecte și la problemele de irigare, un alt lucru de care ar trebui să fie conștiente persoanele care aleg să o crească în aer liber. Dacă îți dorești provizii considerabile de muguri Amnesia Haze, care te vor trimite în spațiu, semințele noastre în vrac se vor ocupa de asta.

 • THC: 22%
 • CBD: Medium
 • Randamentul În Interior: 600 - 650 gr/m2
 • Randamentul În Aer Liber: 650 - 700 gr/plant
 • Înălțime În Interior: 80 - 140 cm
 • Înălțime În Aer Liber: 175 - 210 cm
 • Timpul de înflorire: 9 - 11 Săptămâni
 • Luna recoltei: Octombrie
 • Contextul Genetic: Original Amnesia Haze
 • Tip: Sativa 70% Indica 30%
 • Efect: High puternic, de lungă durată, relaxant fizic

  By P. G. on 29/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : Amnesia Haze - Unforgettable!
  Comentariu : I shall certainly come back to this one again. Super product, super service.

  By G. B. on 02/Oct/2019 :
  (5)

  Titlu : amazing stain
  Comentariu : this strain is amazing. the smel and taste are realy powerfull

  By A. R. on 06/Aug/2019 :
  (5)

  Titlu : Top!
  Comentariu : Super spul doen zeg ik !

  By K. N. on 10/Jul/2019 :
  (5)

  Titlu : Number one
  Comentariu : one of the best choice ;) looking forward :) Best service in the world perhaps ;)

  By M. R. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Titlu : best seeds ever
  Comentariu : top seeds

  By I. D. on 28/Jan/2019 :
  (5)

  Titlu : Gut?
  Comentariu : Keimrate 98%Blütezeit nicht unter 80 Tagen 4 Pflanzen pro qm / bei 600 Watt immer über hundert Gramm pro Pflanze.Temperaturen bis 36 Grad sind kurzzeitig kein Problem.Durchschnittliche Pflanzenhöhe min 180cm in 18 Liter Töpfen.Durchschnittliche Pflanzenhöhe mit ohne Kopf min 160cm in 18 Liter Töpfen.(Empfehlung)Wenig Ärger mit Schimmel wenn der Abstand stimmt,nicht zu dicht stellen Pflanzen brauchen Luft.

  By A. S. on 02/May/2018 :
  (5)

  Titlu : Just as good as buying single seeds
  Comentariu : Top quality, very good and good shipping , I would recommend to everyone to get this product

  By V. Ö. on 16/Apr/2018 :
  (5)

  Titlu : Alle Gekeimt
  Comentariu : Habe die Ware wie immer nach so 12 Tagen Erhalten alles unbeschadet angekommen gut verpackt und in einer plastik tüte verschweisst in einer metaldose mann bekommt von RQS 110 also 10 geschenkt noch mal und die ganzen geschenke halt wie immer das beste ist 10%rabbat code zu benutzen zahlt mann nur 315 euro statt 350 und spart enorm so die babys wurden ins ausland verschickt zum besten kumpellll wo leider RQS nicht versenden kann wieso auch immer er hatt alle 110 zum keimen gebracht und alle ausser 1 wollte nicht und den hat er mit dem tipp von mir leicht angedrückt bis er leicht aufplatz dann nach einem tag ist er auch gekeimmt also eine 100% Keimungsrate gewesen wie immer bei RQS qualitets ware sind richtig herangewachsen und freu mich im urlaub es dann auskosten zu können mit meinem kumpelll das wird ein entspanneder und geiler urlaub ansonsten wie gesagt RQS ist bis jetzt die beste Marke was Pflanzen angeht.Viel Erfolg allen bei der wahl der sorte.

  By C. M. on 18/Aug/2014 :
  (5)

  Titlu : amne feminisee
  Comentariu : c est la meilleur de toute en gout


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și

Ai împlinit 18 ani?

Conținutul ce se regăsește pe site-ul RoyalQueenSeeds.com este potrivit numai adulților și este destinat persoanelor majore.

Asigură-te că ai luat la cunoștință legile țării în care trăiești.

Dacă apeși INTRĂ, confirmi
că ai împlinit
18 ani.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.

Disclaimer

Toate semințele de canabis vândute la Royal Queen Seeds sunt destinate adulților (cu vârsta peste 18 ani) cu scopul exclusiv de a fi folosite în interes personal. Nu furnizăm semințe cultivatorilor mari sau comerciali. Ne rezervăm dreptul de a refuza vânzarea dacă suspectăm că acestă clauză este încălcată.