Blue Cheese: succesoarea lui Original Cheese și Oregon Blueberry Blend
Am avut nevoie de cele mai bune tulpini de Blueberry pentru a egala minunata aromă Cheese, iar cele două împreună au creat hibridul ideal. După încrucișarea inițială, a fost necesară din nou încrucișarea cu Cheese pentru a putea stabiliza genetica și a perfecționa gustul și efectul acestei tulpini.
Pentru a putea completa un ciclu de înflorire, această specie are nevoie de obicei în jur de 60 până la 65 de zile. Aroma dulce, fructată Cheese începe să se dezvolte la doar câteva săptămâni după înflorire și continuă să se dezvolte și să se intensifice pe măsură ce planta se maturizează. Majoritatea plantelor vor ajunge la o înălțime de aproximativ 80-140 cm. Când se cultivă în aer liber, ea poate crește puțin mai înaltă și va fi gata de recoltare la sfârșitul lunii septembrie.
Bună pentru SOG și creștere hidroponică
Crescătorii experimentați vor putea obține producții bune - te poți aștepta ușor la o medie de 500 până la 600 de grame pe metrul pătrat. Blue Cheese prezintă un singur dezavantaj, și anume raportul frunză-floare, care este cu puțin peste medie, ceea ce înseamnă că va fi puțin mai greu de tuns. Cu toate acestea, această muncă suplimentară va fi răsplătită din plin la recoltă. Blue Cheese se comportă extrem de bine în ceea ce privește tehnicile de creștere ale canabisului, atât la creșterea în pământ, cât și la metoda de creștere hidroponică.
Muguri superbi
Aroma acestei tulpini este amestecul perfect al geneticii părinților. Aroma dulce, fructată a Blueberry complimentează perfect aroma lemnoasă, de mosc a speciei Cheese. Mugurii sunt extrem de denși și, atunci când sunt crescuți în mod corespunzător, sunt acoperiți cu un strat gros de tricomi. Dacă ești un fan Cheese, atunci este foarte probabil să dorești să încerci Blue Cheese.